- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
Bu mesajı bana itafen yazdığınıza emin misiniz?o zaman başka biri kalkıpta ben köyde yaşıyorum köylüyüm diyerek aynı cümleyi kursa bu ne anlama geliyor????bakın burada kimse kürtüm,göçmenim vs. falan belirterek o türkçe öğretmeni olan arkadaşa hesap soramaz..yani onu koruyorum sanılmasın ama bu dediğim gibi bölücülüktür..konuyu başka yöne doğru götüren ben olmuyorum bu durumda..yani kendiniz diyorsunuz dilin yanlış kullanımından bahsediyoruz diye peki bu ;'kürt hassasiyeti'' sorusu ne oluyor????Türkçe dili ile ilgisi ne peki bu kürt sorununun????ayrıca başka anlam çıkartacaksınız diyerek önyargılı davranmanızada bravo yani..insanlara bu kadar peşin hükümlü olmayın..
Amacınız ne arkadaşım?
Konumuzu kapattırmak mı ceza almak mı?
Forum Kurallarını bile bile ihlal ettiğinize göre her ikisini de göze almışsınız!
Evet! Elimizde güç var! Dilimiz, kimliğimiz,vatanımız! Gurur duyuyoruz bunlarla,sizlere de sataşan olmadı!
Eğer beğenmiyorsanız keyfiniz bilir!
Akşam akşam insanın tadını kaçırmayın şurada!!!
Asil o hanimefendinin yazdiklari bölücülüge giriyor.
Malesef ayrimi yapanlar yapiyor ellerinde güc var diye ve kalkip sonra kardesiz diyorlar.
çok haklısınız...çok doğru diyorsunuz..başlığı açana kötü birşey diyen olmadı yani..neyse..haklısınız..
Bu mesajı bana itafen yazdığınıza emin misiniz?
Çünkü ben böyle bir ifade kullamadığıma eminim...
Anlamadım arkadaşım ben...
Benim söylediklerimle başlığı açan kişinin ne alakası var?
çok özür dilerim size değildi..şu bölücülükten bahsedeneydi..hani bölücülüğü o değilde türkçe öğretmeni yapmış ya sözde onaydı..yani türkçe öğretmeni olarak bölücülük yapacak değil ya..neyse kusuruma bakmayn size değildi o..
Düzeltme yaparsanız sevinirim ozaman...
Çünkü alakam olmayan ve asla yapmayacağım, sergilemeyeceğim bir tavır için yargılanmak istemem...
Konunun kapatılmasını rica edeceğim zaten...
Ne amaçlamıştım nerelere geldi konu...
Yazık oldu...
Düzeltme yaparsanız sevinirim ozaman...
Çünkü alakam olmayan ve asla yapmayacağım, sergilemeyeceğim bir tavır için yargılanmak istemem...
Konunun kapatılmasını rica edeceğim zaten...
Ne amaçlamıştım nerelere geldi konu...
Yazık oldu...
yani benden ne bekliyorsunuz anlamış değilim..anlamadım beklentini.
Kısaltmaları,konuşur gibi yazmayı onaylamamakla beraber,bir derece anlaşılır buluyorum.
Yalnız bazı yazılar var ki hiç anlaşılmıyor.
Düzgün cümleler kurulmayınca,kim demiş,kime demiş,kim kimi aramış belli olmuyor.
Buna bir de noktalama kullanılmaması ve kısaltmalar eklenince şifreli yazılmış gibi görünüyor
Anlık sinir veya heyecanla yazılmış olabilir ama en azından sonradan düzeltme yapılabilir.
Sırf bu yüzden okumadan geçtiğim yazılar oluyor.
Sayın Pamko;
Sanırım yazdığım mesajlarla ilgili bir yanlış anlama meydana geldi...
Laale hanım ve ben size itafhen değil konunun yanlış alanlara çekilmesine istinaden cevap yazdık...
Alıntılama yaptığınız mesajların size yönelik olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?