Nedir bu dilimizin çektiği bizim elimizden?

Bu mesajı bana itafen yazdığınıza emin misiniz?
Çünkü ben böyle bir ifade kullamadığıma eminim...

çok haklısınız...çok doğru diyorsunuz..başlığı açana kötü birşey diyen olmadı yani..neyse..haklısınız..

Asil o hanimefendinin yazdiklari bölücülüge giriyor.
Malesef ayrimi yapanlar yapiyor ellerinde güc var diye ve kalkip sonra kardesiz diyorlar.

o hanım Türkiyede yaşadığının farkında ve dilinede önem verilmesinden bahsediyor yani yaptığı bölücülük değil Türkçemizin düzgün kullanılmasından bahsetmiş kürtler şöyledir böyledir dememiş görüldüğü gibi..ama kalkıpta siz durduk yere 'kürtlerin hassasiyeti'' diye kürtleri öne sürerseniz bu durumda bunu yapan siz oluyorsunuz..

Bu mesajı bana itafen yazdığınıza emin misiniz?
Çünkü ben böyle bir ifade kullamadığıma eminim...

çok özür dilerim size değildi..şu bölücülükten bahsedeneydi..hani bölücülüğü o değilde türkçe öğretmeni yapmış ya sözde onaydı..yani türkçe öğretmeni olarak bölücülük yapacak değil ya..neyse kusuruma bakmayn size değildi o..

Sayın Pamko;
Sanırım yazdığım mesajlarla ilgili bir yanlış anlama meydana geldi...
Laale hanım ve ben size itafhen değil konunun yanlış alanlara çekilmesine istinaden cevap yazdık...
Alıntılama yaptığınız mesajların size yönelik olmadığını düşünüyorum.

bence de dikkat etmemiz gerekir yazılarımıza ben yorum yaparken yanlış bir yazımda zaten altı kırmızıyla çiziliyor silip doğrusunu yazıyorum

Düzeltme yaparsanız sevinirim ozaman...
Çünkü alakam olmayan ve asla yapmayacağım, sergilemeyeceğim bir tavır için yargılanmak istemem...
Konunun kapatılmasını rica edeceğim zaten...
Ne amaçlamıştım nerelere geldi konu...
Yazık oldu...

Bence de yazık oldu.
Güzel konuydu...

yani benden ne bekliyorsunuz anlamış değilim..bence şu kürt sorununu ortaya atanlara demeliydiniz...yanlış anlayan onlar eğer ben olsaydım zaten sizinle ve o türkçe öğretmeni bayanla hemfikir olmazdım arkadaşım..bu durumda benden bekledğin ne??sen sadece Türkçeye önem verilmesiniz istiyorsun,dilimizi doğru kullanılmasını dile getirmişsin ee bu anlaşılmayacak birşey değilki..kendini doğru ifade etmen yetiyor..konuyada öyle kürt bilmemne ayrımcılığını sokturma dahası ne?anlamadım beklentini.

Bu konuda bende hassasım ve konuyu kötü niyeti belli olanlar saptırdı hemen.!! kınıyorum!
Türkçe bizim dilimiz onu korumalıyız. Yazmaktan üşenmek kadar saçma gelen bir şey yok bana.
Aynı zamanda konuşmalarımıza da dikkat etmeliyiz.

egemenliğini kaybeden ülkeler en başta dillerini kaybederler.
türkçeyi tam anlamıyla güzel kullanamasakta en azından dikkat etmeliyiz.
bende çok rahatsız oluyorum ''emo'' lar gibi konuşanları gördükçe.

Emo: emotional yani duygusal koçiş,anam, yazanlar

Kısaltmaları,konuşur gibi yazmayı onaylamamakla beraber,bir derece anlaşılır buluyorum.
Yalnız bazı yazılar var ki hiç anlaşılmıyor.
Düzgün cümleler kurulmayınca,kim demiş,kime demiş,kim kimi aramış belli olmuyor.
Buna bir de noktalama kullanılmaması ve kısaltmalar eklenince şifreli yazılmış gibi görünüyor
Anlık sinir veya heyecanla yazılmış olabilir ama en azından sonradan düzeltme yapılabilir.
Sırf bu yüzden okumadan geçtiğim yazılar oluyor.

yani benden ne bekliyorsunuz anlamış değilim..anlamadım beklentini.

Benim mesajımı alıntılayıp altına yorum yazmışsınız birden kendimi bir hata yapmış gibi hissettim.
Tek dediğim benim yorumumu mesajınızın üzerinden kaldırabilir misiniz olmuştu.

Daha bir göz yorucu oluyor o şekilde yazılan yazılar.
Noktamala işaretleri, arada bir mümkünse satır başı yapmak daha okunaklı yapıyor yazıyı.

Son düzenleme:

ben bana sanarak cevap yazmadım..dediğine katılıyor olmam öyle hemen üstlenmiş olmam anlamına gelmez..o bayan evet bana demedi ama konunun başka yöne kaydığını farkedip yorum yapmış ve onun dediğine katıldım sadece..yani neden her dediğimi başka şekilde anlıyorsunuz ve anlatmak istiyorsunuzki??birde sizin dediklerinizide düzeltmem gibi yardım ister gibi birşey istediniz..siz kendi ne istediğinizi anlatabildiğinize inanıyorsanız dahası ne??açtığınız konuyu yönlendirmek sizin elinizde yani..zaten benim ilk yorumuma bir bakarsanız o bayanında hemen altında hoopss diye başlayan fikrini göreceksiniz..bu durumda aynı düşünmüş oluyoruz onunla yani o da o hanımın bölücülük yaptığını dile getirmiş..ee katılmış olmam üstüme alınmış olmamımı gösterir bu durumda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…