Nedir bu facebook çılgınlığı?

Benimde fecem var eşiminde ben işim gereği pc başında oluğum için feceyi kullanıyorum. Eşim işinden fırsat bulup nete bakamıyorum onun şifreside bende ben takip ediyorum bişey oluduğunda söylüyorum şu ekledi şu msj attı diye. düzgün kullanılmalı bide yapıcak adam hertürlü yar bişeyler fece olmasa başka bişey bulur.

Ha tabi başıma gelenide söylim biz evlendikten sonra eski kız arkadaş msj atmış mesela eşim feceyi kullanmadığı için günler sonra açtığımda ben gördüm msj ama bunun kavgasını yapmadık

zaten suçlu olan facebook değil kullanıcıların yanlış eğilimleri, bende sevdiğimin facesini aktifleştirdim kapalıydı mesela.ama görüyorum bunun yüzünden yani insanların içinde olan yanlış eğilimler ortaya çıkıveriyor.

Bence insanların kullanmayı bilmemesi ile ilgili bir durum

Benim ilişkimde hiç sorun yaratmadı ancak bir çok arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm. Mesela bir yakın arkadaşım benim güzel bir işe girdiğimi öğrendiğinde bir laflar sokmaya başladı bana inanamadım ve aynı şekilde nişanım olduktan sonra da öyle. Sonra baktım evlendim tebrik bile yok oysa ne kadar yakın arkadaşımdı. Ne zaman da girsem facete. Hatta öyle ki bana arkadaş falan öneriyor o zaman anladım ne olduğunu. Özel hayat sapığı gibi ne yapmışım ne etmişim ona bakmak niyeti, fotolarımı kurcalamak. Önerdiği arkadaşta ev arkadaşıydı. Kendi sapıklığı yetmiyor bir de doğru düzgün muhabbetim olmayan insanları ekletip kritik yapacaklar. O gün listemde doğru düzgün sohbet etmediğim kim varsa sildim oh kafam rahat!

Çok haklısınız Allah'tan benim sevgilim internete pek düşkün biri değil. Tek yaptığı haberlere bakmak, arabalara bakmak Facebook kullanıyoruz ama eş,dost ve çoğu zaman aklımıza bile gelmez

Ama günümüzde 10 yaşında çocuğun bile üye olduğu bir site bu...Zararı yok denemez, yararı göz ardı bile edilebilir:26:
Herkeste bir (Kadını erkeği yok bunun) karşı cinsi ekleme merakı (tanımadıkları da dahil), albümler dolusu fotoğraf ekleme... Ya inanın okulda slm vermediklerim ekliyor, normal hayatta bile kiminle tanışsak ''Facebooktan eklerim seni.''

sevgilim iş yoğunluğunfan facebooka değil girmek pc ye dokunacak vakti yok ben kullanıyodum kapatmamaı istedim kapattım bende başta sıkıntısı yaşadık zaten banada mantıklı geldi kapattım

benim yok eşimin şuanda pasif halde.
msn gibi karşılıklı yazışılıyor mu?
yoksa sadece resim mi ekleniyor?neden ihtiyaç duyuluyor ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.
evimde internetimde yok.burda açılan konulardan okadar etkilendim ki
bundan sonrası içinde olsun istemiyorum.

bence sakıncası olmayan gerekli bişey facebook
ne amaçla kullandıgına bağlı ınsanların sadece iletişim için girenlerde var oyun , zaman gecırmek amacıyla
bide ona buna sarkıntılık yapmak kız/erkek düşürmek ıcın kullananlar var..

bizde kullanıyoruz sevgılımle sıfrelerımızı bılırız ısteyen ıstedıgı zaaman gırer hiçte tartısmadık facebook kıskanclıgı olmadı aramızda

kullanmasini bilmek cok onemli...sen bilsen bile listendekiler bilmiyor olabilir...bir zaman kullandim simdi non-aktif ve kafam rahat...zaten her bi naneyi paylasanlarada gicik oluyorum. yok suanda ne yapiyor nerde...cocugu mu olmus, kiz mi erkek mi...karisi hamilemiymis falan filan...cogu gosteris bana kalirsa

ismimle olan facemi kapatım eşim de kapadı iki yıldır rahatım.
o sonra açmış ama üzerinde durmuyorum.
fake bi facem var onunla da istediğim insanlarla muhatap oluyor onları ekliyorum ohh mis..
zaten ona da sık sık girmiyorum ..

benimde facebookum var sevgiliminde ayda yılda bir canım sıkılırsa girip bakıyorum sevgilimde öyle çok şükür şimdiye kadr facebook kkonusunda bi sıkıntımız olmadı hoş bizim için olsada olur olmasada olur facebook çogu zaman sıkılınca oyun oynamaya giriyorum 2 tane resmim var nuh zamanından kalma hiçbi bilgimide girmem sevgilimle fotoraflarımıda koymam sevgilimdede biriki fotoraf var ama beraber çekildimiz onuda boş bırakmam:)ama bence çok gereksiz arkadaşlarında söylediği gibi sadece gösteriş ve bütün iletişimi bitiriyor beni merak eden aramalı bence, insanlar her anını her dakikasını odasını giysisini cartını curtunu herşeyinin fotoraflarını koyuyolar çok komik geliyor sanki bütün bunları dünyada tek onlar yaşıyor:) bide o iletiler yok mu zaten biri bişey yazsın sırayla herkes cümlenin yerlerini değiştirip kendininmiş gibi yazmıyormu çok gülüyorum. Bide vaaz vermeler özlü sözler hadi kimi cidden yazıyo ama sözünün arkasında kimisi yazıoda kendini görsen ne ayak:) komik yani facebook insanı vezirde eder rezil de :))

Son düzenleme:
Kullanmasını bildikten sonra neden sorun olsun ki? Ben uzaktaki arkadaşların, tanıdıkların mutlu haberlerini bu şekilde öğrenip seviniyorum. Her zaman arayamıyorsunuz herkesi.

Haklı olduğunuz yön de var. Facebook başında saatlerce vakit geçirmek, gittiğin her yeri etiketlemek, her fotoğrafı ğaylaşmak bana görgüsüzlük gibi geliyor

Ben de sorunun facebooktan değil, kişilerden kaynaklandığını düşünüyorum. Herkes amacına göre kullanır. Benim de nişanlımın da hesaplarımız var ve aktif. Bir kere bile sorun yaşamadık, neden yaşayalım ki? Aslında sevgilisinin kızlarla yazıştığını ettiğini gören, kavga yaşayanlar sevinmeli buna, yani göz görmeyince gönül katlanıyor mu?

Herkesle telefonla haberleşmek imkansız oluyor. Gerek iş saatleri, bebekler vb. Ama bu şekilde çok daha kolay haberleşip, sözleşebiliyor insanlar. Hele cep telefonlarından da kolayca ve ucuza kullanılabildiği için çok da uyguna geliyor. Bir toplanalım dediğinizde 10 arkadaşa tek tek mesaj atmak var bir de face'den mesaj atmak var, bir mesajla kalmıyor tabii öbür türlü deseniz, o ona söyledi, buna söylemedi.

Kendini bilen insanlar zaten tanıdığı insanları ekliyor, hatta onları bile gruplara ayırıp sınır koyabiliyorsunuz sonuçta. Başka ülkede, şehirde yaşayan arkadaşlarımla en kolay ulaşım ve paylaşım şekli.

Ama her dakikasını etiketleyen, fotoğraflayanları ben de anlayamıyorum. Ha değişik yerlerdir, insana fikir olur, tatillerdendir anlarım, öyle çok fikir almışımdır, aa şurada şöyle bir yer varmış diye.

Sosyal etkinlikler yönünden de hem haberdar olma, hem de giden arkadaşları fark etme ve beraber gitme ya da orada buluşma sonrası için bir şeyler planlama şansımız oluyor.

sorun facete, msn de değil; sorun içimizde. bi insanın içinde fesatlık olmayacak, olunca her yerde aldatır...

Ben de facebookun kişilerin gerçek karakterlerini ortaya çıkarttığını düşünüyorum.
Ona buna aşk mesajları yollayan bir adamın karısı "vay efendim bu facebook yüzünden yuvam yıkılıyor" demesin bence. o yuva senin kocan yüzünden yıkılıyor. Ya da sevgilisi nerede açık saçık kız var onun fotoğraflarını beğeniyorsa o sorun facebookta değil o sevgilidedir.
Benim de facebookum var sevgilimin de. Bana hiç bir erkek tutup naber canım yazmaz, asılmaz, iltifat etmez vs. ama sevgilimi tanımadığım tipler ekler o kabul eder snradan arkadaş olduklarını öğrenirim, bi takım kızlar cıvık şeyler yazarlar vs. e o da facebook benimki de demek ki sorunlar lakayt kişilerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…