- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Kullanmayı bilmediğinden degil ki :)
Açıp bakmaz, merak etmez yani :)
Hatta saçma bulur :)
ortak nokta 2 :)
1- ruhum
2-facebook u saçma bulmak
eşine aynen katılıyorum,bende gereksiz bulanlardanım..evet hesabım var ama kullanıyor muyum dersen,hayır :)
eskiden bu tip olaylar yoktu..şimdi herşey faceye bağlı.kavgalar bile onun üzerinden yapılır oldu..laf vurmalar artık duvarına yazı yazarak yapılıyor..o da olmadı özlü 1-2 söz yazıyorsun tamam..kişinin yüzüne söyleyemediklerini arkasından onun bunun özlü sözleriyle ifade etmeye çalışıyorsun..
komik değil mi sizce?
eskiden kavgalar bile daha güzeldi,birbirimizin yüzüne bakarak kavga ediyorduk :)
1- Ruhum deme bir tuhaf oluyorum
2- Bunu yapanlar yine facebooku laf sokma amaçlı, araç olarak kullanan,
yüzüne gelince dimagı tutulan, iki yüzlülük özlerine işlemiş insanlardır...
3- Ben de bir genelleme yapayım o zaman,
erkeklerin çogu facebooku aldatmak amacıyla, kadınların da azımsanmayacak kadarı
senin dediğin amaçla kullanıyor,
yine belirteyim ARAÇ olarak...
Yani kim ne için kullanırsa kullansın, sonuç degişmiyor,
Facebook sadece bir ARAÇ...
Pek azı da amacına uygun kullanıyor :)
Ben face booku albüm niyetine kullanıyorum genelde...Bazan hoşuma giden sözleri paylaştığımda oluyor... Ummadığım kişilerin alındığı oluyor...Sanki onlara laf çarpmak istemişim gibi algılayanlar oluyordu bir ara..
Ben face booku albüm niyetine kullanıyorum genelde...Bir de eski arkadaşlarıma ulaşmak için...Bazan hoşuma giden sözleri paylaştığım da oluyor... Ummadığım kişilerin alındığı oluyor...Sanki onlara laf çarpmak istemişim gibi algılayanlar oluyordu bir ara..
Eşimle aramızda hiç bir soruna yol açmadı şimdiye dek....
evet faceye bende giremiyorum şu anda. küstümü ne oldu
bende senin miniklerini takip ediyorum faceten.maaşallah çok tatlılar
şimdi siz deyince aklıma geldi baktım ben girebiliyorum,sevenlerine küstü demek ki
Ben seviyorum ama bana küsmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?