nedir bu gelinlerin çektiği

Öyle oluyor insan rahatlıyor :):)
Anlat anlat.. Ben anlatmasam çoktan hastalık sahibi olmuştum valla.
Evet insan ona üzülüyor keşke iyi olsalar da iyi kalınsa..

Bence sorunların çıkmaması için kişi biraz kendinede bakmalı..
Yani herşeyi karşı taraftan beklememeli..
Haklı olduğun noktalar var , ama bunları değiştirmek senin benim gibilerin elinde..

Ha baktın laftan anlamıyorlar bildiklerini okuyorlar, zaten insan o zaman aileyle arasına bi mesafe koyuyor,koymalıda..

Gerçi bu zamanda yüzüne gülenler, ufacık kötü birşey olduğunda arkandana atıp tutuyorda..

Ama yinede iyi niyetli olalım be kuzum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben en son mesafe koydum yaptığı şakaya bile gülmüyordum.
Aslında kv min suçu yok kızına ve eşine kızgınlığımdan daha çok..
Sonra bir gün huysuz benim kp, kvmi ağlattı kadın karşımda ağladı..
Geldi bana yine o kahrolası merhamet..
Uçtu gitti benim mesafe

Kız benim başıma ne geldiyse iyi niyetimden geldi ben de artık niyeti bozdum

Korkutma kızım beni

Evli misin şuan ? Yoksa evlenip boşandın mı ?

peki size bi soru kayınpederiniz siz eve geldiniz diye evden gitse ve arkanızdanonla işim yok birdaha gelmesin derse ve siz bunu daha sonra duysanız neyaparsınız

Korkutma kızım beni

Evli misin şuan ? Yoksa evlenip boşandın mı ?

Evliyim ama boşanmadım.
Ama onun eşiğine çok yaklaştım :)
Ve en büyük sebep ailesi oldu..

Korkutmak istemem canım ama gerçekten fazla iyilik yaramıyor..
Özelden konuşalım biz senle.. Topik dağılmasın :)

Bi'bekar olarak bence nişanlılıkta alıştırmamak gerek.
Şimdi bakıyorum çoğu kişi yok evine gittim çamaşırını yıkadım, astım, evini süpürdüm vs diyo açıkcası garibime gidiyo.
Biz de mesela nişanlılar normal oturmaya diye ziyarete gidiyolar yemek yenilecekse kalkıp yardım ediliyo evinde olduğu gibi, nişanlı kız gelince temizliğe başlanılmıyo ki ev süpürülsün.

Ben annemin evinde bile kalkıp çamaşır yıkamıyorum nişanlımın evine oturmaya gidicem de çamaşır yıkıycam annem gebertir beni

Birini nasıl alıştırırsanız öyle gider yapmayınca kötü siz olursunuz garipser çünkü.

Nişanlıyken hiç yapmadım ev işini, zaten pek yakınlaşmama kararı almıştım kendi adıma. Resmiyet her zaman iyidir
Evlenince de yardımıma gerek olduğu zaman yapıyorum gocunmadan. Tabi bu her gün temizlik, çamaşır, yemek boyutuna gelirse yapmam. Kaçarım anında
Sonuçta benim kendi evimde yemek yokken, kaynanama yemek yapmam ya da evim pislik içindeyken kaynanamın evini temizlemem bana göre biraz tuhaf olur Önce kendini düşüncen

hemen geçen gün başıma geleni paylaşmak istedim annem görümceme hediye diye boncuk işi salon takımı yaptırmıştı bayagı bi pahalıydı geçen diyo ki göya salonuna 4 tane eksik gelmiş 4 tane daha yapabilir mi tabi ben şokk ay tam bi görgüsüzlük görmemiş işte kv ordan hemen ayıppp istenir mi hiç diyo ben yine şokk bu arada ben o doğum yaptığında beeğine 260 tl lik alışveriş yaptım çeyrek taktım ama o bana çoçuğunun eskilerini toplayıp getirmiş beni layık görmedi hep eski püskü şyleri koyup poşetlere getrmiş nası sinirim oynadı demek öle mi ben hep iyi niyetli oldukça ezildim bundan sonra deger verdik yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar . geçende diyoki dayısı ve anneannesi en z 50 tl harçlık vercek bayramda ben yine şokk utanmasa kendine isticek harçlık kafayı yemezsem iyidir

iyiki görümcem yok birde onunla uğraşırız, hayat zaten zor ,lnsanlarda kolaylaştırmıyor, bencillik had safhada ,hep bana hep bana, bende bana kim deıer veriyorsa aynısını iade ediyorum

bazen böyle konuları okudukça iyi ki kaynanam yok diyesim geliyor rahmetli kötü biri değildi,beni de severdi ama mutlaka abartılı beklentileri oluyor işte sanırım eski kuşağın çoğu böyle

kızlar önümüz bayram ne yapıcam bilmiyorum beni görmek istemeyen kayınpederle gidip bayramlaşmalımıyım yoksa gitmemelimiyim, gidersem kendimi kötü hissedicem gitmezsem araya iyice soğukluk girecek tamamen kopucaz eşimde huzursuz olacak,üff şaşırdım kaldım...

Bende aynı durumu görümcelerimle yaşıyorum. Birbirimize çok soğuk davranıyoruz. Beni dışladıklarını hissettıgim an kendimi geri çektim. Onlarında işine geldi. Ama ben yinede yapmam gereken görevlerimi yapmaya çalışıyorum. Gidilecek gelinecek durumlarda mecburen yapmaya çalışıyorum.

görümceler evlenip gittiği için uzak durma şansın olabiliyor ama kp kv farklı o evin gelinisin ve eve gitmemezlik olunca olmuyo,bende gidersem bu mecburiyetten olacak ama kendimi yüzsüz gibi hissedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…