- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
öyle deme ya gene de evllilik güzel şey:) yani sevmek, her daim sevildiğini bilmek aynı yastığa baş koymak güzel şey:)
tabi bunlar dış etkenler yokken güzel:)))))
eşim beni de itiyodu mutfağa ben zaten gidecekken hadi kalk yardım et falan derd.i anasının yanında.
ya biraz da eşlerimize hakl vermek asıl onların değerini bilmek lazım....
sesini çıkar kavga et annesine 3 gün üst üste laf söyle en iyi adam bile patlar...
tavsiyem öki banada burda bi arkadaş yazmıştı ya olurmlu nası tutcam kendimi bu kadar haksızlık varken diye...
bana hanımefendiliğinle onlara nasıl bi insan olurmuş göster demişti. yanlarına git bi vazife yerine getiriyomuş gibi sonra dahada lafınkı etme eşine demişti,,
valla son zaman bende öyle yaptım hakkaten eşimde bana özürler dilemeye annesi adına ya kusura bakma ben sana yanlpış davranmlışım sen daha değerlisin demeye başladı.
başta dişimi gösterdim baktım ben kızdıkça cevap verdikçe ne değerim kalıyo ne bişey hiç bi zamanda haklısın kızım yada karıcım denmiyor. bira düzgün davrandım kadın çıldırdı bunuda alttan alıyo bunada bişey demiyo diye diye....
kafayı yedi kp de hiç sevmem hala yüzünü görmek istemem o bile eşime ya annenin kusuruna bakma oğlum, geline haksızlpık ettik bunca zaman demişliği oldu. buna rağman baktım hala ters davranıyor. en son babalar gününde hediye alldık gittik elini öpmeye adam bizi evden kovdu... sebepse şu kaynanamam ondanö önce kayınımın düğünü vardı şunu yaptın bunu yaptın diye bana gen sövmeye azarlamaya başladı ilk kez sesimi çıkarmadım eşim beni savundu diye onada demediklerini bırakmadılar dahada dayanamadım. ben sizin azarlarınızı duymak için evlenmedim elinizi öpüp hediye alıp kapınıza geliyoruz hala aynı mevzular bi yaranamadım size evime gelmiyosun diyosunuz da siz 10 ay oldu evleneli daha bi kez gelmemişlerdir evime!!!!! ben haftada iki kez geliyoken yanınıza bunu yapıyosunuz bana siz benim evime kaç kez geldiniz ben bu huzursuzluğa çiocuğumuda yollamam kendim de gelmem dedim çekip kapıyı çıktım gittim. eşim de daha dil döküyor anne baba bak yapmayın ne olur diye.....
sanki, sanki bizim boşanmamızı istiyorlardı evet. yoksa bu kadar takmaz bi kv bi kp gelinine ya...
elin kızıyım sonuçta benide bi ana doğurdu. ben gelinliğimi lonların evinde gözyaşı dökmek için mi giymiştim sanki....
şimdi oturup birbirlerinin başının etini yesinler.... bizim huzurumuzu kaçırmasınlarda artık ben eşime yalvarıyorum bak ben görüşmem artık ama gene deme hakkım yok, senin annen baban en azından telefonlarını aç diye... artık eşim telefonlarını bile açmıyor kaynanamların.... yazık günah kendileri etti kendileri buldu sonunda... hep diyorum gene diycem keşke iyi olsalardı da iyi olsaydık...
ayyyy nası rahatladım tüm içimdekileri döktüm:)
Eğer iyiliği haketseler, sevsen, sevilsen,değer görsen zaten hizmetçi gibi hissetmezsin ki..:)
Bu başlık altında şikayet edenler değer vermiyorlar, saygı duymuyorlar ama hizmet bekliyorlar
diye yakınıyorlar bu nedenle kötü hissediyorlar..
Eğer gerçekten sevseydim,değer görseydim.
Seve seve yapardım..
Ama şu durumda tanımadığım bir yabancı için yapmak içimden gelir
ama onlar için gelmez..
Eşinin ailesine karşı bu duygular içinde olmak gerçekten üzücü..
Bence sorunların çıkmaması için kişi biraz kendinede bakmalı..
Yani herşeyi karşı taraftan beklememeli..
Haklı olduğun noktalar var , ama bunları değiştirmek senin benim gibilerin elinde..
Ha baktın laftan anlamıyorlar bildiklerini okuyorlar, zaten insan o zaman aileyle arasına bi mesafe koyuyor,koymalıda..
Gerçi bu zamanda yüzüne gülenler, ufacık kötü birşey olduğunda arkandana atıp tutuyorda..
Ama yinede iyi niyetli olalım be kuzum :)
Ben en son mesafe koydum yaptığı şakaya bile gülmüyordum.
Aslında kv min suçu yok kızına ve eşine kızgınlığımdan daha çok..
Sonra bir gün huysuz benim kp, kvmi ağlattı kadın karşımda ağladı..
Geldi bana yine o kahrolası merhamet..
Uçtu gitti benim mesafe
Kız benim başıma ne geldiyse iyi niyetimden geldi ben de artık niyeti bozdum
Korkutma kızım beni
Evli misin şuan ? Yoksa evlenip boşandın mı ?
iyiki görümcem yok birde onunla uğraşırız, hayat zaten zor ,lnsanlarda kolaylaştırmıyor, bencillik had safhada ,hep bana hep bana, bende bana kim deıer veriyorsa aynısını iade ediyorumhemen geçen
gün başıma geleni paylaşmak istedim annem görümceme hediye diye boncuk
işi salon takımı yaptırmıştı bayagı bi pahalıydı geçen diyo ki göya
salonuna 4 tane eksik gelmiş 4 tane daha yapabilir mitabi ben
şokkay tam bi görgüsüzlük görmemiş işte kv ordan hemen ayıppp
istenir mi hiç diyo ben yine şokkbu arada ben o doğum yaptığında
beeğine 260 tl lik alışveriş yaptım çeyrek taktım ama o bana çoçuğunun
eskilerini toplayıp getirmiş beni layık görmedi hep eski püskü şyleri
koyup poşetlere getrmiş nası sinirim oynadı demek öle mi ben hep iyi
niyetli oldukça ezildim bundan sonra deger verdik yeteri kadar bundan
sonra herkes ederi kadar . geçende diyoki dayısı ve anneannesi en z 50
tl harçlık vercek bayramda ben yine şokkutanmasa kendine
isticek harçlıkkafayı yemezsem iyidir
Bende aynı durumu görümcelerimle yaşıyorum. Birbirimize çok soğuk davranıyoruz. Beni dışladıklarını hissettıgim an kendimi geri çektim. Onlarında işine geldi. Ama ben yinede yapmam gereken görevlerimi yapmaya çalışıyorum. Gidilecek gelinecek durumlarda mecburen yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?