- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
tamam canım merak ettim:)özelden ayzarım bir ara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım merak ettim:)özelden ayzarım bir ara![]()
Okudum eski konunu şimdi, jeton yeni düştü. Bence belli bir süre kapat faceni, ya da onları takip etmeyi bırak. Şimdi anladım seni, aynısını ben de yaşadım. Sanal ortamda egolarini tatmin ediyolar"bakın biz mutluyuz" gibi. Komik benceBenim sorunum facebook gibi değil ki canım yaptıkları şeylerle kendimi kötü bi insanmışım gbi hissettim
Dondurdum canım kendimi kötü hissettim bazı arkadaşlar beni yanlış anladı ben facebooktaki insanlardan rahatsız değilim beni ilgilendirmiyo. Benim kastettiğim başka insanlardı eski konularımı bilenler bilir. Kendimi kötü bi insanmışım gibi hissettim hep iç içeler herkes birbirinin gözünde melek sanki.Eski konularınızı bilmiyorum ama şahsen Facebook'ta arabesk, dertli paylaşımlar yapanları takip etmiyorum, benide bu tarz paylaşımlar bayıyor. Gezme tozma , fotograf beni rahatsız etmiyor(yemek fotografları hariç, çünkü çok gereksiz yani) açıkçası, zaten o platformun amaci bu, siz saplantılı bir şekilde takip edip üzüluyorsanız görmek istemediklerinizi takip etmeyerek duvarınızda gorünmesini engelleyebilirdiniz.
Bilmiyorum canım yaptıkları her neyse ama kendimi kötü hissetmemi sağlıyolarOkudum eski konunu şimdi, jeton yeni düştü. Bence belli bir süre kapat faceni, ya da onları takip etmeyi bırak. Şimdi anladım seni, aynısını ben de yaşadım. Sanal ortamda egolarini tatmin ediyolar"bakın biz mutluyuz" gibi. Komik bence
Evet öyle bide kendimi bi tuhaf hissettim anlatamıyorum ben kötüymüşümde onlar iyimiş gibiAynen çok sacma bence de oyle. Instagram da aynı. Facebook'ta bir de laf sokuyor millet birbirine. Benim bir tek instagramın var valla onda da en yakınlarımı takip ediyorum o kadar... Öbür türlü Samimiyetsizlik hat safhada![]()
ya mal o insanlar mal.. nişanlanırlar 100 tane foto atarlar, evlenirler 100 tane foto atarlar, doğururlar 100 tane foto atarlar.. bi de duvarlarında kocalarına aşklarını ilan ederler.. görmemişin kocası olmuş tutmuş... anladın sen :)Şu facebook denen zımbırtı da herkes can ciğer kuzu sarması sanki.. Af edersiniz yakında ayak yoluna gitseler onu bile yazacaklar nerdeyse, takip etmeyeyim bakmayayım diyorum, elimde değil. Abartmıyorum yaptıkları herşeyi gittikleri her yeri paylaşıyolar. Yorumları görünce herkes sanki birbirine karşı melek. Durdum kendimi sorguladım acaba ben mi kötüyüm de başıma böyle şeyler geldi diye. Baksanız herkes o kadar mükemmel o kadar iyi ki dünya onların etrafında dönüyo sanki. Ee haliyle kendimi sorgulamaya başladım madem bu insanlar bu kadar iyiydi bana neden öyle şeyler yaşattılar. Dondurdum faceyi dayanamadım daha fazla. Kötümüyüm ben kötü değilim ki![]()
anladım anladım benim bahsettiğim insanlarda aynı o şekilde herşeyi paylaşıyolar çocuk gibiya mal o insanlar mal.. nişanlanırlar 100 tane foto atarlar, evlenirler 100 tane foto atarlar, doğururlar 100 tane foto atarlar.. bi de duvarlarında kocalarına aşklarını ilan ederler.. görmemişin kocası olmuş tutmuş... anladın sen :)
Evet okudum şimdi çıkardığım sonuç da şu ; bu insan olgunlaşmamış ne yaptığının farkında değil ya da rastgele yaşıyor hayati. Çünkü evlenme teklifi gibi ciddi bi olayı gerçekleştirip arkasından ergen gibi sevgili değiştiriyor. Ergenden bile daha az olgun. Yani çok iyi olmuş ayrilman ilerisini düşünemiyorum hadi evlenseydin bide bu adamla.. sen bakma onların mutlu göründüğüne bu adamla çok uzun sürmez o mutluluklar (;http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erdigim-iliskim-ilgisizlik-ve-ayrilik.780725/
Burda daha detaylı anlattım yorumunu bekliyorum
Anladım zaten genele yönelik olmadığını ama böylelerini umursamamak, görmemek duymamak gerek ki zaten tek tıka bakıyor.Dondurdum canım kendimi kötü hissettim bazı arkadaşlar beni yanlış anladı ben facebooktaki insanlardan rahatsız değilim beni ilgilendirmiyo. Benim kastettiğim başka insanlardı eski konularımı bilenler bilir. Kendimi kötü bi insanmışım gibi hissettim hep iç içeler herkes birbirinin gözünde melek sanki.
Zaten öyle bişey yapınca arkasını düşünmez ama bu kadarını beklemiyodum benim hazmedemediğim şey. Daha biz ayrılalı 3 5 gün olmuş herkes o kızı benimsemiş aileler vıcık vıcık ilişki içinde herşeyi paylaşıyolar birbirlerine gidip geliyolar canımlar cicimler sinirleniyorum gördükçe. Kendimde hata bile aradım benmi kötüydüm de beni böyle sevmediler diyeEvet okudum şimdi çıkardığım sonuç da şu ; bu insan olgunlaşmamış ne yaptığının farkında değil ya da rastgele yaşıyor hayati. Çünkü evlenme teklifi gibi ciddi bi olayı gerçekleştirip arkasından ergen gibi sevgili değiştiriyor. Ergenden bile daha az olgun. Yani çok iyi olmuş ayrilman ilerisini düşünemiyorum hadi evlenseydin bide bu adamla.. sen bakma onların mutlu göründüğüne bu adamla çok uzun sürmez o mutluluklar (;
böyleleri için senin bir yanlış yapman gerekmez. ki yapmamışsın da. şu anki durumun senin kötü olduğunu göstermez. aksine sana yapılan haksızlıklar var ortada. kendini suçlama eski sevgilini suçlaAtacağım inşalla ama benim onlara karşı bi yanlışım olmadı ki ya olmuş mu herşeyi olduğu gibi anlattım biliyosun konularımı..
Ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim ya benim etrafımdaki insanlar kötü ya da bu insanlar gerçekten melek.Anladım zaten genele yönelik olmadığını ama böylelerini umursamamak, görmemek duymamak gerek ki zaten tek tıka bakıyor.
En doğrusu olmuş şu durumda kapatmak, şimdi kendileri çalıp söylesinler.
Ama sanki kötüymüşüm de benden kurtulmuşlar izlenimi veriyolarböyleleri için senin bir yanlış yapman gerekmez. ki yapmamışsın da. şu anki durumun senin kötü olduğunu göstermez. aksine sana yapılan haksızlıklar var ortada. kendini suçlama eski sevgilini suçla
eski sevgilinin ailesi önceden de o kıza ilgi gösteriyorlar mıydı? sonuçta aileden biri.Ama sanki kötüymüşüm de benden kurtulmuşlar izlenimi veriyolar
Hayır bi anda çıktı ortaya hiç beklemediğim bi kızdıeski sevgilinin ailesi önceden de o kıza ilgi gösteriyorlar mıydı? sonuçta aileden biri.
Tamam baştan alalım o zaman http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erdigim-iliskim-ilgisizlik-ve-ayrilik.780725/ okuyup öyle yorum yapın isterseniz.Gayet iyi okudum anladum. Eğer daha fazlasuni anlamumi istiyorsan daha fazlasini yazmaliydin.
Bunun senle bi ilgisi yok kendinde arama bütün suçu. Demekki aileside bi işe yaramiyomuş bu kadar çabuk seni sildiklerine gore. Kendilerine göre de bi gelin bulmuşlar. Tencere kapak olayı. Ama bu kadar takip edersen unutamazsin kafanı dağıtacak aktiviteler bul kendine imkanin varsaZaten öyle bişey yapınca arkasını düşünmez ama bu kadarını beklemiyodum benim hazmedemediğim şey. Daha biz ayrılalı 3 5 gün olmuş herkes o kızı benimsemiş aileler vıcık vıcık ilişki içinde herşeyi paylaşıyolar birbirlerine gidip geliyolar canımlar cicimler sinirleniyorum gördükçe. Kendimde hata bile aradım benmi kötüydüm de beni böyle sevmediler diye