• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu gösteriş merakı anlamadım gitti

Şu facebook denen zımbırtı da herkes can ciğer kuzu sarması sanki.. Af edersiniz yakında ayak yoluna gitseler onu bile yazacaklar nerdeyse, takip etmeyeyim bakmayayım diyorum, elimde değil. Abartmıyorum yaptıkları herşeyi gittikleri her yeri paylaşıyolar. Yorumları görünce herkes sanki birbirine karşı melek. Durdum kendimi sorguladım acaba ben mi kötüyüm de başıma böyle şeyler geldi diye. Baksanız herkes o kadar mükemmel o kadar iyi ki dünya onların etrafında dönüyo sanki. Ee haliyle kendimi sorgulamaya başladım madem bu insanlar bu kadar iyiydi bana neden öyle şeyler yaşattılar. Dondurdum faceyi dayanamadım daha fazla. Kötümüyüm ben kötü değilim ki :KK1:
hayatta herkes hakettigini yasiyor olsaydi, Peygamberler o kadar aci cekmezlerdi.. sahsi algilama.. bunlar hayatin gercekleri.. herkesin imtihani farkli..

Bunun senle bi ilgisi yok kendinde arama bütün suçu. Demekki aileside bi işe yaramiyomuş bu kadar çabuk seni sildiklerine gore. Kendilerine göre de bi gelin bulmuşlar. Tencere kapak olayı. Ama bu kadar takip edersen unutamazsin kafanı dağıtacak aktiviteler bul kendine imkanin varsa
Haftaya işe başlycam. Ama kim olsa hazmedemez ki ben anlamıyorum o insanları

neden ezik hissettin ki ? öyle bir durum yok Facebookta herkes her zamn mutlu olur zaten sonucta sosyal bı yer takılma cok fazla

Ben kendi hesabimda paylasimlarini gormek iatemediklerimi kaldirdim siz de oyle yapin. Insan bir sure sonra varliklarini bile unutuyor onlarin.

Etme bulma dünyası bunu belkı sen göremezsın ama kımsenın yaptıgı yanına kalmaz.ilahi adalet var için rahat olsun.
Uyku uyuyamıyorum canım ne kadar güçlü durmaya çalışsamda olmuyo etrafıma iyiyim diyorum ama iyi değilim kabullenemiyorum bi burası bana iyi geliyo ama ben gerçekten çok kötüyüm yaşadığım olayı biliyomusun :(

Hayır bi anda çıktı ortaya hiç beklemediğim bi kızdı
5 yıllık bir ilişkin bitmiş. bu sürede insan o kadar bağlanır ki birbirine. yaşamayan anlayamaz kimse kimsenin derdini. o yüzden ben şimdi sana unutmaya çalış falan da desem dile kolay farkındayım. ama zararın neresinden dönersen kardır. artık başka bir kız var ortada unutmaktan başka bir çaren yok bırak allaha havale et. o en doğrusunu bilir. üzülmene değmeyecek bir insanla geçirmişsin yıllarını.

5 yıllık bir ilişkin bitmiş. bu sürede insan o kadar bağlanır ki birbirine. yaşamayan anlayamaz kimse kimsenin derdini. o yüzden ben şimdi sana unutmaya çalış falan da desem dile kolay farkındayım. ama zararın neresinden dönersen kardır. artık başka bir kız var ortada unutmaktan başka bir çaren yok bırak allaha havale et. o en doğrusunu bilir. üzülmene değmeyecek bir insanla geçirmişsin yıllarını.
evet en çokta buna üzülüyorum bi anda oldu çok sarsıldım atlatamıyorum hala hepsi içten pazarlıklı insanlar ama kimse görmüyo bunu

Yanlış bi şey düşünmemişsin canım.aynı şeyleri zamanında bende çok düşündüm.sanki herkes inadına başkası görsün diye yer bildirimi yapıyo.yanından geçse seni görmezden gelir ama facete ay canım bu giydiğin çok yakışmış yok foto beğenmeler gizliden takip etmeler.kapattım facesi.yaklaşık 1 buçuk 2 sene oldu çok huzurluyum kafamı dinliyorum :KK45:

evet en çokta buna üzülüyorum bi anda oldu çok sarsıldım atlatamıyorum hala hepsi içten pazarlıklı insanlar ama kimse görmüyo bunu
peki sevgilinin böyle bir karakteri olduğunu hiç fark edemedin mi daha öncelerden? bir de faceni açma derim ama olur da açarsan sende aynısı yap madem. çalışmayada başlayacakmışsın. yeni arkadaşlar bul gez toz o mutluluk pozlarını sende sok gözlerine bakalım ne oluyor.

Yanlış bi şey düşünmemişsin canım.aynı şeyleri zamanında bende çok düşündüm.sanki herkes inadına başkası görsün diye yer bildirimi yapıyo.yanından geçse seni görmezden gelir ama facete ay canım bu giydiğin çok yakışmış yok foto beğenmeler gizliden takip etmeler.kapattım facesi.yaklaşık 1 buçuk 2 sene oldu çok huzurluyum kafamı dinliyorum :KK45:
Canım o insanları takmam ben o kdar. ama benim durumum farklı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erdigim-iliskim-ilgisizlik-ve-ayrilik.780725/ bak istersen

peki sevgilinin böyle bir karakteri olduğunu hiç fark edemedin mi daha öncelerden? bir de faceni açma derim ama olur da açarsan sende aynısı yap madem. çalışmayada başlayacakmışsın. yeni arkadaşlar bul gez toz o mutluluk pozlarını sende sok gözlerine bakalım ne oluyor.
ya çapkın bi insandı ama askerden geldikten sonra çok değişmişti. ama ailesinden birine yakınlık duyacağı aklımın ucundan geçmezdi

ya çapkın bi insandı ama askerden geldikten sonra çok değişmişti. ama ailesinden birine yakınlık duyacağı aklımın ucundan geçmezdi
senden başkasına yakınlık duyduktan sonra ha ailesinden biri ha yabancı biri ne fark eder ki.

Back
X