• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu gösteriş merakı anlamadım gitti

Benim facede tek rahatsız olduğum yediği yemeği

çekip koyanlar ve kocası ve eşiyle namahrem fotolarını koyanlar(öpüşme,her dk vıcık vıcık samimi haller)

bunun dışında gezme tozma kendini çekip koyma normal yani

Uyku uyuyamıyorum canım ne kadar güçlü durmaya çalışsamda olmuyo etrafıma iyiyim diyorum ama iyi değilim kabullenemiyorum bi burası bana iyi geliyo ama ben gerçekten çok kötüyüm yaşadığım olayı biliyomusun :KK43:[/QU
Biliyorum canım tabiki çok zor bir durum ama senı bu halde yapan nasıl mutlu olur ki .Sen teslimiyetli ol Allah hakettiğin insanı çıkarsın karşına .Süreklide bakıp durma bence facenıde hıc acma kı bıraz kendını toparlayasın cunku daha olay sıcak bıraz zamn gecsın üstünde.Kendi hayatında mutlu olmaya bak Ömrünü bunu düşünerek mi geçireceksin Hayata bir kere geliyoruz.Pişmanlıklarla geçirme ömrünü

Benim facede tek rahatsız olduğum yediği yemeği

çekip koyanlar ve kocası ve eşiyle namahrem fotolarını koyanlar(öpüşme,her dk vıcık vıcık samimi haller)

bunun dışında gezme tozma kendini çekip koyma normal yani
Bazen bana abartılı geliyo insanın bi özel hayatı olmalı normal fotolar olabilir de özel fotolar aile içi olan şeyler saçma çocukça bence. eve misafir geliyo aa dur senle bi selfie çekeyim de facebooka atayım. misafirin önüne kahve indiriyosun aa dur bunun fotosunu çekeyimde facebooka atayım bence bu görgüsüzlükten başka bişey değil.

Söylediklerinde haklısın canım ama elimde değil o benim canımdı neler yaptım onun için 2 günlük kız için beni sildi

Söylediklerinde haklısın canım ama elimde değil o benim canımdı neler yaptım onun için 2 günlük kız için beni sildi
Şunu da ekliyim canım.Anne Babanda razı degilmiş.Bak kaç yıllık ilişkiyi neye sattı.Demekkı birşeyleri hissediyolar onlar.Onlara hep güven.İnşAllah çabuk atlatırsın ve normal yaşantına dönersin canım

Şunu da ekliyim canım.Anne Babanda razı degilmiş.Bak kaç yıllık ilişkiyi neye sattı.Demekkı birşeyleri hissediyolar onlar.Onlara hep güven.İnşAllah çabuk atlatırsın ve normal yaşantına dönersin canım
İnşallah canım teşekkür ederimm . Herkesin gerçk yüzünü görmeden içim soğumaz benim

Hani silsek olmaz silmesek gormek istemedigimiz insanlar. Hepimizin hayatinda var onlar.Sizin kendinizi kotu hissetmenizi gerektirecek bir sey yok.Kafalarinda yarattigi sanal dunyayla avunur boyleleri.

Back
X