Nedir bu kadınların birbirini çekememezliği?

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Günaydınlar Hanımlar;
Uzun zamandır toplu taşımalarda,cafe vs. gibi yerlerde tanık olduğum bi olay var,belkide dert değil çok saçma ama sadece ister istemez çok kızıyorum bu duruma.
Sabah otogarda beklerken karşımda muhtemelen benle yaşıt 4 kız oturuyordu.Az sonra önümüzden güzel bi kız geçti önce kıza fesat fesat baktılar sonra bilerek kıza baka baka fısırdaşıp kahkahalarla güldüler kızın yüzüne karşı.Az sonra çocuklu bi hanım geçti hoş bi kadındı oldukçada gençti aynı şeyi onada tekrarladılar.Hani bu insanları tanımıyorlarda.Nedir bu hasetlik?Geçen gün otobüstede oldu benzer durum.Alımlı,güzel bi kız bindi otobüse,birçok kız resmen öldürecek gibi baktı kıza.Ben anlamıyorum bu kadınların birbirlerine sergiledikleri gereksiz düşmanca tavırlarını.Yok yani gerçektende kadın kadının en büyük düşmanıdır sözüne inanır oldum sinirlerim zıpladı.Sizce neden böyle?

Son düzenleme:
elalemi gozleyecek vaktiniz var anlasilir gibi degil.
Otobüs saatimi beklerken etrafı izliyordum.Dışarda serçeleri falan izlerken kızlar öncesinde de sesli sesli güldüklerinden dikkatimi çektiler.Toplu taşımaya mecbur kaldıkça biniyorum.Sınıfımda bile bu durum böyle.

Nolur ki gulseler? Guzel diye gulmusler diyorsunuz da genc bunlar,aralarinda bir sey soyler gulerler ille hasetlik ille kiskanclik olmasi gerekmiyor bence. Birakin gulsun insanlar,etraftaki dusmanliktan biktik,yalandan da olsa gulen insan lazim

Valla eleştirirken kınadıgın seyi yapıyorsun
Hic dikkat etmem güzel kız gelmiş sagda solda baska kadın varmı onlar ona bakarmı bakmışmı ne demiş kim ne yapmıs
Etrafı izlemeyi seviyorum dikkatimi çekiyor haliyle
Nolur ki gulseler? Guzel diye gulmusler diyorsunuz da genc bunlar,aralarinda bir sey soyler gulerler ille hasetlik ille kiskanclik olmasi gerekmiyor bence. Birakin gulsun insanlar,etraftaki dusmanliktan biktik,yalandan da olsa gulen insan lazim
keşke öyle olsa gülmeden önceki bakışlarını görmesem öyle olduğunu düşünürdüm karşılıklı oturaklardayız aramızda çok mesafe yok haliyle yaptıkları yorumlarıda duyuyorum.

Etrafı izlemeyi seviyorum dikkatimi çekiyor haliyle
Belki onlarda seviyor ?

Onlar güzel kıza kulp buldular belki seninde yanında da biri olsa sende onlara bakıp konusacaktın ki o anda biriyle konusamadıgın icin geldin burada konusuyosun onlar hakkında

Herkes kendisine dikkat etse aslında hic bi sorun kalmayacak

Bunlar hep evrim. En güzel ve sağlıklı genlere ulaşmanın yolu bu. Ve muhatabımız bir çaba sarfetmeyeden daha dişi olmayı başarmış pek tabi hoşlanmayacağız Kıyamam, kıkırdayıp kendince dalga geçmek de salaklıkta level atlamak. Hem muhtemel çirkin hem de fesatlar. Üzücü..

Hayır hanımefendi ben uzun zamandır hemen her yerde karşılaştığım ve anlamlandıramadığım bir olayı yazıyorum.Kilolu bi kuzenim vardı,vefat etmeden önce böyleleri yüzünden bir yere götüremezdik çünkü bilirdi ki ne zaman dışarı çıksak arkasından hatta direk yüzüne hiç çekinmeden şişkoya bak yemiş çıkartamamış(düzgün versiyonunu yazıyorum) diyen böyle rezil düşüncesiz insanlarla karşılaşırdık.O bahsettiğim grup ilk geldiğimde aynı şeyi banada yaptılar kulaklık vardı(video izliyordum ama sesi kısıktı) duymadım sandılar seviyelerine inmedim cevap vererek.Bunu buraya yazma amacım diğer hanımlarınds görüşlerini almak ama şunu unutarak konu açtım hata ettim burada kim ne konu açarsa açsın illa ki konu sahibine saldıracak kişiler çıkıyor.Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Konu sahibine saldırı değil bu
Siz kızlara bakıp inceleyip görüş belirttiniz bende size bakıp görüş belirttim
İğneyi kendine cuvaldızı baskasına batırcılardan olmusumdur her zaman
Bunu bi düşünün yaptıgınızın veya demek istedigimin ne oldugunun sizde farkına varacaksınız
Rica ederim

Ben de bu “kadin kadinin dusmani” muhabbetini anlamiyorum. Birileri birilerine gulmus,kiskanmis vs. nolacak,nasil boyle elalemi gozleyecek vaktiniz var anlasilir gibi degil.

Ben de bu ‘kadın kadının düşmanıdır’ sözünü anlamıyorum. Burada her olumsuz cevapta hemen ‘gerçekten de kadın kadının düşmanıymış’ diye cevap geliyor. Yahu sırf kadın diye her cümlesinin altına imzamı mı atayım, hatalı olduğunu düşünsem bile aferin iyi yapmışsın mı diyeyim,
Otobüslerde de genç kadınlara sırf kadın olduğu için yer verilmesine karşıyım zaten. Feministlik bu değil bence

Haklısınızda motor kazası geçirdiğim için sol ayağıma basamıyorum topallayarak yürüdüğüm için ..... yemiş gibi yürüyor diyip gülmelerini anca bi düşman yapardı diye düşünüyorum.Sonuçta hiçbir tanışıklığımız husumetimiz filan yok hani sessizce kendi aralarında söyleseler tamam ama üstüne basa basa millete duyurmaya çalışa çalışa söylemeleri çok adice.

Haklısın. Hepimiz başkalarının kıyafetlerine saçlarına bakıyoruz ama kötü konuşmak ve duyurmak çok ayıp. Benim yazdığım genellemeydi zat

Aman bırakın gülen Gülsün bana gülene bende gülümserim nolur yaniiii?? Ayrıca bırakın etrafı izleyende izlesin sizene ?? Siz yolda gözünüz kulağınız kapalı yürüyorsunuz herhalde:)))

İçsel eğitimsizlik herşeyin düşmanıdır. Her hafta demiyorum ayda bir kitap okusalar bir yılda 12 kitap okumuş olurlar ben iki ayda bir kitap okumalarına da razıyım o zaman da 6 kitap olur hiçden iyidir o zaman fikir algı bakış değişir hayat değişir .

Yahu ben hep söylüyorum kadının düşmanı yine kadındır çünkü bu hep böyle olmuştur ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…