- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi gixxer_600
-
O grup benim topallayarak yürümem için bişey yemiş gibi yürüyo şuna bakın hhuhhahahahuuhuhaa diye güldüklerinde yalnızdım,yinede seviyelerine inip cevap vermedim.Yanımda biri olsada yinede cevap vermezdim çünkü ne kadar kalitesiz ve basit kimseler olduklarını gördüm.Buraya benim hakkımda söyledikleri o terbiyesizce lafı yazmadım konuyu kişisel algılamayın diye.Çok merak ediyorum o laf size söylense napardınız acaba ?Burda normal bi konu açanlara bile böyle bi tutum sergilerken çok merak ettim bunu.Kimsenin arkasından konuşmuyorum hanımefendi,bunu yapmak için buraya konu açmazdım herhalde.Onlar başkalarını inceleyip arkasından konuşup gülmüşler, siz onları inceleyip muhtemelen yanınızda kimse olmadığı için onların arkasından konuşmaya buraya gelmişsiniz. Hepimiz aynıyız, kadının düşmanı kadınsa siz de o düşman kadınlardan birisiniz.
Kendimle ilgili olan kısmı konuyu kişiselleştirmemek için yazmadım
O grup benim topallayarak yürümem için bişey yemiş gibi yürüyo şuna bakın hhuhhahahahuuhuhaa diye güldüklerinde yalnızdım,yinede seviyelerine inip cevap vermedim.Yanımda biri olsada yinede cevap vermezdim çünkü ne kadar kalitesiz ve basit kimseler olduklarını gördüm.Buraya benim hakkımda söyledikleri o terbiyesizce lafı yazmadım konuyu kişisel algılamayın diye.Çok merak ediyorum o laf size söylense napardınız acaba ?Burda normal bi konu açanlara bile böyle bi tutum sergilerken çok merak ettim bunu.Kimsenin arkasından konuşmuyorum hanımefendi,bunu yapmak için buraya konu açmazdım herhalde.
Kendimle ilgili olan kısmı konuyu kişiselleştirmemek için yazmadım
O grup benim topallayarak yürümem için bişey yemiş gibi yürüyo şuna bakın hhuhhahahahuuhuhaa diye güldüklerinde yalnızdım,yinede seviyelerine inip cevap vermedim.Yanımda biri olsada yinede cevap vermezdim çünkü ne kadar kalitesiz ve basit kimseler olduklarını gördüm.Buraya benim hakkımda söyledikleri o terbiyesizce lafı yazmadım konuyu kişisel algılamayın diye.Çok merak ediyorum o laf size söylense napardınız acaba ?Burda normal bi konu açanlara bile böyle bi tutum sergilerken çok merak ettim bunu.Kimsenin arkasından konuşmuyorum hanımefendi,bunu yapmak için buraya konu açmazdım herhalde.
Siz bakışları öyle görmek istiyorsunuz herhalde ve öyle yorumluyorsunuz.
BDV bölüm kurallarında kendinizi her konuya yorum yazmak zorunda hissetmeyin diye bi kısım okumuştum hanımefendi.Herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil zaten.Teşekkürler görüşünüz için.Ben saldırmayacak,normal yorum yapacak üyelerin fikrini merak ettim konunun amacı bu.Muhtemelen duymazdım, dışarda insanları incelemek ve dinlemek gibi bir huyum yok çünkü. Toplu taşıma kullanacaksam takar kulaklığımı çevreyle etkileşimi keserim. Velev ki duydum muhtemelen yirmili yaşların başında ya lise ya üniversite öğrencisi benden yaşça çok küçük ergenlerdir bunlar. Moduma göre ya düzgün bir dille uyarır yaptıklarının yanlış olduğunu anlatırım ya onlarla birlikte gülerim. Sokaktaki insanın düşüncesini kafama takacak kadar dertsiz değilim. Türlü çeşitli insan var, herkesin huyu suyu farklı, ne düşündüğünden nasıl davrandığından bana ne.
Konunun amacı ne o zaman? Kızları bulup kulaklarını mı çekeceğiz? Sokakta gezen milyonları terbiye mi edeceğiz? Basbaya arkadan konuşmak hatta bir nevi gıybet.
Burada bile konu sahiplerine yapılan yorumlar ortada haklısınız hep bana denk geliyor umarım size hiç denk gelmez öyleleri.Bunun cekememezlikle alakası nedir? Oturmuş gelen gecenle dalga geçen bir ergen grubu sadece.
Ortama güzel bir kadın geldi diye herkesin öldürecek gibi baktığını da ömrümde görmedim.
Ben kıskaniyor olsam dahi kimseye öldürecek gibi bakmam.Siz bakışları öyle görmek istiyorsunuz herhalde ve öyle yorumluyorsunuz.
Bu her şey başkalarının vücut kusurluğu ya da sakatlığıysa ben o kişinin vicdanından ve kalitesinden şüphe duyarım.Teşekkürler görüşünüz için.Gençler her şeyden bir espri çıkarıp gülüyorlar zaten
BDV bölüm kurallarında kendinizi her konuya yorum yazmak zorunda hissetmeyin diye bi kısım okumuştum hanımefendi.Herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil zaten.Teşekkürler görüşünüz için.Ben saldırmayacak,normal yorum yapacak üyelerin fikrini merak ettim konunun amacı bu.
O düşmanlık bu forumda bile geçerli,belli üyeler konu sahiplerine saldırmayı gaye edinmişler her konudaki yorumlarından belli zaten.Milletin konusunu kapattırıp banlatıyorlar.Sonrada ne düşmanlığı sen fesatsın.
Amaçları kasıtlı gülerek huzursuz etmekti zaten.Keşke herkes sizin gibi olgunca düşünebilse.Hani bazen börtüye böceğe bende gülüyorum aklıma geliyor komik şeyler ama bu kızlarınki öyle değildi öncesinde de bana yaptılar aynısını terbiyesiz bi lafla.Karşılıklı oturuyoduk aramızda iki adım bile yok bi de bağırarak konuştuklarından duyuluyodu her dedikleri.Yoksa kasıtlı dinlemedim.Serçeler vardı yavru onları videoya çekerken ayy şuna bak salak mı ne dediler onada ses çıkartmadım.Ayy ne alaka?Sanmıyorum kıza güldüklerini .Niye gülsünler ki kıza ne kadar güzel olabilir olsa da o anda onlara ya da bize ne? Otogardaki biri. Mutlaka herkesten güzel biri olur. Ben hiç bakmam öyle, gülen insanları da eleştirmem. Kendime güveniyorum hiç başkasını kıskanmam mutlaka benden güzel birileri olcak sonuçta koca dünya. Birinin beni kıskandığını da görmedim tersine olumlu şeyler duydum arkamdan. Sevelim sevilelim
Bu her şey başkalarının vücut kusurluğu ya da sakatlığıysa ben o kişinin vicdanından ve kalitesinden şüphe duyarım.Teşekkürler görüşünüz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?