- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Arkadaşlar derdimi sizinle paylaşıp rahatlamak istedim..Eşim şehir dışında olduğu için ben de annemlerde kalıyorum kaynanam her gün arıyor..İlk başlarda açıyordum telini konuşmaya çalışıyordum ama her defasında moralimi alt üst edip kapatıyor..Sürekli laf sokuyor inceden inceye iğneleme yapıyor..Kendi anneme yaptığım yemekleri temizliği bile kıskanıyor.Sürekli soruyo ne pişirdin temizlik yaptınmı vs..Her şeyimize karışıyor inanın sinirden ellerim titriyor.Telini açmak istemiyorum son birkaç gün açmadım sonra eşimle alakalı bişey söylemem gerekti mecbur aradım.Bu sefer de niye açmadın diye sorup duruyo ben de bahaneler uyduruyorum..
Neymiş oğlu gelince karnıyarık yap, onu yap bunu yap şöyle konuş bunu yedir bunu giydir vs. diye bana direktifler veriyor.Bide diyoki utanmadan sakın kavga etmeyin..Sen suratını asmazsan kavga çıkmaz diyor beni deli ediyo bu kadın ya..Oğluna toz kondurmuyor çok soğudum bu kadından zaten psikolojim bozuk bide onun yüzünü bile görmek istemiyorum.Ama ne yazıkki aynı evde yaşıyoruz onunla.Eşim gelince geri dönücem off hiç dönmek istemiyorum o kadının yüzünü görmek istemiyorum..Eşime anlatsam anlamaz çünkü o kadar sinsi bir şekilde yapıyor ki yapacağını benden başka kimse anlamıyorEşim zaten anlasa bile anasını korur..Bİrbirlerine çok düşkünler bıktım artık bıktımmmm
Kaynananın telefonda sesini kayıt et. Sonra eşine söyle bak böyle böyle yapıyor diye. İnanmazsa, inanmıyacağını biliyordum kayıt ettim de dinlet.
Herkesin gerçek yüzü çıksın.
Ben bıkılcak bir şey göremedim canım ne olur kızma bana.
Kadının muhabbet etmek için sorduğu "ne yemek yaptınız, başka neler yaptın şeklinde temizlik yaptın mı" diye sorması kıskanması manasına gelmez ki ?
Sen bu sorulardan nasıl kıskandıgını düşündün ben anlamadım.?
Gerçekten kıskanç bir kadın olsaydı yemeğe, temizliğe gelene kadar, ohooo.. Olsaydı yazardın zaten.
Kaldı ki, eşine karşı "güleryüzlü ol, surat asma, şöyle güzel yemekler yap v.s " bunu cogu zaman annelerimizde diyor, hem bak ne güzel öneriler vermiş.
Sen böyle ön yargı ile düşündüğün zaman inan, iğneleme yada kıskanç oldugunu düşünürsün ama ben kötü niyet göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?