- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Bu tür olaylar birlikte yaşamanın en büyük sorunlarındandır. Oğlunu paylaşamayan bir kayınvalide, anasına toz kondurmayan bir eş.
Oğluna toz kondurmuyor çok soğudum bu kadından zaten psikolojim bozuk bide onun yüzünü bile görmek istemiyorum.Ama ne yazıkki aynı evde yaşıyoruz onunla.Eşim gelince geri dönücem off hiç dönmek istemiyorum o kadının yüzünü görmek istemiyorum..Eşime anlatsam anlamaz çünkü o kadar sinsi bir şekilde yapıyor ki yapacağını benden başka kimse anlamıyor:( Eşim zaten anlasa bile anasını korur..Bİrbirlerine çok düşkünler bıktım artık bıktımmmm
bende bıktım kaynanamdan...allah belasını versin inş. sonun da eşimden ayrılıcam sanırım.. elinde ne var ne yok diğer eltime her ilgisi koşuşturması diğer eltime ben anlamadım yaa ne veriyo eltim bu karıya( bıktım kocamın anasına karşı olan bağımlılığından hep beni ailemi kötülüyorr..dün akşam yine kavga dövüş çıktı onlar yüzünden bıktım evleneli 2 yıl olcak onlar yüzünden 1 ay kavgasız geçmiyor ne yapcam allahım çalıp didiniyom ama eşime de kaynanamada yaranamıyom... dilerim Allahtan bana ettiklerini cezasını bulur eşimde anasıda..piskollojim bozuldu ewlendiğimden beri üzülünce bi titreme alıyor benm aklım çıkacak gibi oluyorumm..Allahım yardım et bana bize ...(amin)
bende bıktım kaynanamdan...allah belasını versin inş. sonun da eşimden ayrılıcam sanırım.. elinde ne var ne yok diğer eltime her ilgisi koşuşturması diğer eltime ben anlamadım yaa ne veriyo eltim bu karıya( bıktım kocamın anasına karşı olan bağımlılığından hep beni ailemi kötülüyorr..dün akşam yine kavga dövüş çıktı onlar yüzünden bıktım evleneli 2 yıl olcak onlar yüzünden 1 ay kavgasız geçmiyor ne yapcam allahım çalıp didiniyom ama eşime de kaynanamada yaranamıyom... dilerim Allahtan bana ettiklerini cezasını bulur eşimde anasıda..piskollojim bozuldu ewlendiğimden beri üzülünce bi titreme alıyor benm aklım çıkacak gibi oluyorumm..Allahım yardım et bana bize ...(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?