- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Dul mu? Çok ayıp!Aynen öyle Can'ım çok doğru söyledin. Bende anamın bitane kızıyım çok söyledi bana dinlemedim vicdan azabı çekiyorum şimdi . Ayrıca bir kızı boşanıp gelmeyi düşünüyor . Ona ayrı ev tutacakmış iki çocuklu dul kızına. Biz yine burda....
iyi bari allahtan iki cocouklu gorumce gelmıyor bır de basınızaAynen öyle Can'ım çok doğru söyledin. Bende anamın bitane kızıyım çok söyledi bana dinlemedim vicdan azabı çekiyorum şimdi . Ayrıca bir kızı boşanıp gelmeyi düşünüyor . Ona ayrı ev tutacakmış iki çocuklu dul kızına. Biz yine burda....
Onun için çabalıyorum gerçekten. Olursa olur olmazsa bende olmam. Ne kadar sevsem de hayatımı zehir edemem böyle bir Ada'm uğruna. Aile olmayı öğrenecek. Evde öyle bir hava var ki ben evin kızı o da oğlu sanki. Ne hanım var ne beySonra bi bakmissin benim gibi 2 yılı devirmissin. Yapma sakın daha başındayken biseyleri halletmeye bak sonra kurulu düzenimizi bozamam der eşiniz,işler daha çıkılmaz olur.
Benim düşüncem de o yönde zaten. Tek yardımcım sabır şuan başka bişey yok.iyi bari allahtan iki cocouklu gorumce gelmıyor bır de basınıza
cocugunuz falan olmadan ıyı dusunun bence
sız degerlısınız bunu unutmayın kimsenın anasıyla yaşamak zorunda degılsınız
kocanızın sevmedıgınız anasıyla yaşayacagınıza boşanın kendı anacıgınızla yaşayın daha ıyı
Annem üzüntüden ölür diyen bir adamı ikna edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Çok safsınız.
Doğum kontrolü uygulayın. Bu adamdan çocuk yapmayın.
Mümkünse 1 yıl beklemek yerine yarın davanızı açın.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu
Evli misinizölmez ölmez korkmasın..
sizde 2 sene beklemeyin hemen boşanın bu adamdan yoksa daha çok ağlarsınız.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu
Evli misiniz
eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ.
Bu şimdi beraber yaşama sebebi mi ?
ailenin tek çocuğu ve anası dul kalmış adamlar Allah rızası için evlenmesinler böyle yapacaklarsa
anaları ölünce evlensinler kimsenin başını yakmasınlar
ayrı evden başka çareniz yok ne diyelim ki
sorun bakalım kendi biricik kızlarını verirler miymiş kaynana yanına
gencecik kızları yok anamı bırakamam yok dul anam bilmem ne deyip kandırıyorlar ya
ne oluyor bu dul kaynanaları evlerınde kurt mu kapıyo gelinlik kız mı bunlar laf söz mü oluyo otursalar evlerınde
illaki oğullarıyla mı yaşamalılar ?
ayrı ev , ayrı ev , ayrı ev başka caresi yok
En baştan kabul etmeyecektin birlikte yaşamayı ben hiç kvsi ile aynı evde yasayipta memnun olan görmedim sen farklı olacağını mi zannetmistin.. evleneli daha 3 ay olmuş ayrı ev hayalleri kurmaya baslamissin haksızsın baştan şartını koyacaktin şimdi bunu istemen hem eşin için hem kv için saçma gelecektir eminim.. bu şekilde yaşayamayacağını dusunuyorsan ayrıl.. eşinin babası yok kv tek başına mı kalsın yazık değil mi kadına.. biraz da empati yapmak lazım hep kendi açımızdan bakmayın olaya.. annesini tek başına bıraksa sizin vicdanınız rahat edecek mi..Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu
Bu evlilik 3 kişilik. .
Oysa evlilik 2kişilikti. .
Hiç olumlu göremedim. .
yoo ablalarda var da kvden fırsat gelmedi daha 3-5 aya onlarda başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?