Nedir bu kaynanaların derdi

Dul mu? Çok ayıp!

iyi bari allahtan iki cocouklu gorumce gelmıyor bır de basınıza
cocugunuz falan olmadan ıyı dusunun bence
sız degerlısınız bunu unutmayın kimsenın anasıyla yaşamak zorunda degılsınız
kocanızın sevmedıgınız anasıyla yaşayacagınıza boşanın kendı anacıgınızla yaşayın daha ıyı

Sonra bi bakmissin benim gibi 2 yılı devirmissin. Yapma sakın daha başındayken biseyleri halletmeye bak sonra kurulu düzenimizi bozamam der eşiniz,işler daha çıkılmaz olur.
Onun için çabalıyorum gerçekten. Olursa olur olmazsa bende olmam. Ne kadar sevsem de hayatımı zehir edemem böyle bir Ada'm uğruna. Aile olmayı öğrenecek. Evde öyle bir hava var ki ben evin kızı o da oğlu sanki. Ne hanım var ne bey

Benim düşüncem de o yönde zaten. Tek yardımcım sabır şuan başka bişey yok.

ölmez ölmez korkmasın..
sizde 2 sene beklemeyin hemen boşanın bu adamdan yoksa daha çok ağlarsınız.

bu durum ile ilgili bininci konu. hala hanımla napabiliriz diye soruyolar. yani 3 ay önce düşünecektin. adamı ikna etmen çok çok düşük bi ihtimal.

Baştan kabul etmeyecektin
Şu aşamadan sonra imkansız
Boşanmak en temizi

evet evliyim.
kayınvalidem delinin tekiydi 1 yıl boyunca borcunu ödemek için kendimi yırttığım evimi bir çırpıda sildim bıraktım annem bensiz ölür bırak istediği yapsın onun kocası yok diyen eşime de posta koydum bıraktım herşeyi kendi yoluma baktım..
sonunda eşimde annesinin ölmeyeceğini anladı..

bu kızımız yeni evli işin içinde büyü falan var üstelik muhtemelen çalışmadıgı içinde ayrı bi eziyorlar o yüzden yol yakınken bıraksın yoksa çok başı ağırır.

çok doğru söylemişsin resmen hislerime tercüman oldun canım ama gel bir de bunları oğullarına anlat

evin tek erkek çocuğu olduğu zaman, kaynanayla birlikte yaşama zorunluluğumu varmış. benim eşimde tek erkek ve çok şükür ayrı evimiz varda kaynana çalıştığına göre kendine bakabilecek durumda demekki. birlikte yaşamaya ihtiyaç yok.
3 ayda çocuğunuzun olmadığını nasıl anladınız. böyle bi evliliğe çok falan düşünme zaten. anasının ağzınna bakan bi çocukla evlenmişin zaten, tek çocuk yter

En baştan kabul etmeyecektin birlikte yaşamayı ben hiç kvsi ile aynı evde yasayipta memnun olan görmedim sen farklı olacağını mi zannetmistin.. evleneli daha 3 ay olmuş ayrı ev hayalleri kurmaya baslamissin haksızsın baştan şartını koyacaktin şimdi bunu istemen hem eşin için hem kv için saçma gelecektir eminim.. bu şekilde yaşayamayacağını dusunuyorsan ayrıl.. eşinin babası yok kv tek başına mı kalsın yazık değil mi kadına.. biraz da empati yapmak lazım hep kendi açımızdan bakmayın olaya.. annesini tek başına bıraksa sizin vicdanınız rahat edecek mi..

Maalesef o evin içinde yaşadığınız sürece o kadinin uzerinizde söz hakkı var. Sen ne kadar istemesen de karışır yani aynı evin içinde araya sinirlar çizmek kolay degil bir de yeni evlisiniz daha. Cocuk isini de erteleyin bence. hem boyle sorunlariniz var hem de cocuk yapma cesaretine sahipsiniz biraz gercekci bakın etrafiniza

Büyü yaptığını nereden anladınız bu çok ağır bir itham kanıtınız varsa bu kanıtı eşinize gösterseydiniz o zaman. Ayrıca kadın kadın o yaştan sonra maaşı olmasına rağmen çalışıyor, kimin için çalışıyor ki sizin için istese evinde oturur oğlum getirsin yiyeyim der yani.

Siz çalışmayın evde oturun kaynananızın parasını yiyin sonra anlaşamıyorum ayrı eve çıkalım. Neyle geçineceksiniz peki maddi gücünüz yoksa? maddi gücü olmayan bir adamla neden evlendin o zaman? hala daha çalışıp eve yetmeye çalışan bir kadın var ortada yani bu kadın kötü olsa zaten ben oturayım karın çalışsın der ev işleri el işinde çalışmak kadar yorucu olmaz. Elinizi taşın altına koyup sizde çalışın söz sahibi olun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…