Nedir bu kaynanaların derdi

Hayır canım tabiki birlikte yaşamayı kabul eden birini bulur evlenirdi ki adam zaten öyle yapmış başta kabul etmiş konu sahibi şimdi yok ben kv ile oturamam diyo. Başta diyeceğini en son derse böyle olur işte
İnsanlar iki yüzlü olunca böyle oluyor sen olayı çok farklı anlamışsın. Başta yavrum Can'ım sonradan düşman kesilen kaynana sana hiç rastlamamış anlaşılan

İnsanlar iki yüzlü olunca böyle oluyor sen olayı çok farklı anlamışsın. Başta yavrum Can'ım sonradan düşman kesilen kaynana sana hiç rastlamamış anlaşılan
Boşan. Ama ailen sana ev açar mı? Görümcene açıyorlarmış. Oh mis gibi yaşar iki çocuğuyla.

Bastan ayni evi kabul edipte sonradan isi bozan konumundasiniz. Burada hatali olan sizsiniz. Ev ve mali isler kaynanada, soz sahibi olacak tabii. Parayi kazanana mi soracaklar yoksa evdeki kucuk besleme tarzindaki geline mi? Fazla sey istiyorsunuz bence.

Bir de 29 yasindayim demissin de profilde 20 yaziyor...

Ahahah, beybi sen neden kendini ateşe atıyorsun yaa, üsluptan gidecen şimdi ((((((

Valla bunu huniyle anlattık maşrapayla anlattık diye döküldü kelimeler dilimden melek olsa bir arada olmuyor bu işler insan kendi ailesini çekemiyor bi yaştan sonra kendi düzeniniz ve hayatınız olmadan evlenmeyin evlenmeyinnnnnn

Ahahah, beybi sen neden kendini ateşe atıyorsun yaa, üsluptan gidecen şimdi ((((((

Hakaret etmedim ki gercekleri soyledim. Simdi dusundugumuz zaman insanlara ayni ev diye evlenilmis, insanlar hayatlarini ona gore yonlendirmis. Kimse kusura bakmasin beraber oturmalarda eger ailesi silah zoruyla evlendirmediyse %100 kadin suclu, kaynana veya koca degil.

Ama banlanirsam da artik mapusa temiz camasirimi sen getirirsin

Dur sana etiketi üzerinde yeni aldığım çamaşırların resimlerini atayım da, oradan seç bari beybisi

çocuğu adamı elde etmek için yapacakmış zaten satıraralarından okuduğum kadarıyla, büyü yaptırmış kaynana çocuğu olmasın diye öyle yazmış sanki..

Sokarim büyüsüne! Konu acayip kafami bozdu. Kaldi mi be böylesi. Kizim ne bi yıl beklicen. Ne halt halleri varsa görsünler. O negatif enerjiyle için çürür orda. Dini yönden düşünüyorsan cocuk olayinda kadin söz sahibi ve eşinden gizli korunma yontemleri kullan git spiral taktir bisi yap. Sakin sakin cocuk yapip zulmune zulum ekleme.

bende aynı evde yasıyorum kayınvalıdeyle cok problem yasadım ustelık benımkı cok yaslı esım derdı ben annemı bırakmam uzuntuden ölür sen gıt derdı kaynanmda aynı sekılde bırakmam oglumuda bırakmam noldu sabırlı davrandım cocukta yapmadım 1bucuk yıllık evlıyım suan kredı sonucu beklıyorum ayrılıcam kaynanmam tek basına yasıcak olmaz dıye bısey yok sabredın ve asla cocuk yapmayn

ve eşimlede aram super kayınvalıdeylede allaha sukur

Oğlunu ayrı eve çıkarmamakta ısrar eden kaynana denilen varlık. Ben nerde hatalıyım ? Acıyıp aynı evde oturmayı kabul ettim iyi niyet denilen şey hata oluyor aynen öyle
Allahım bnde mi böyle olcam bnim nişanlım da tek erkek ayrı istediğimi belirttim yok kv ağlaya ağlaya suan aynı ewe gelin gitcem 6 ay sonra ayrilin evinizi tutalim dediler inşallah yalan olmaz biz gerçekten iyiniyet kurbaniyiz hiç kimseye acimiycan acıncak duruma düşüyoruz ya şu büyü olayina takıldım gerçekten büyü diye bişey var bnce araştırın sizde bozdurun bişeler yapın allah yardimciniz olsun

bence sız evlenmeden tepkınızı koyun kabul etmıyolarsa ayrılın olmuyo olmuyo bı evde ıkı kadın ben kurtulcm ama allah dusmanımın basına vermesın

Evet siz de böyle olacaksınız
Bir ihtimal daha da kötü olacaksınız

Açtığınız konuda on yüz milyon kişi size kabul etmeyin dedi

Ama siz etmeye karar verdiniz

Ne diyelim, Allah kurtarsın.

Evet siz de böyle olacaksınız
Bir ihtimal daha da kötü olacaksınız

Açtığınız konuda on yüz milyon kişi size kabul etmeyin dedi

Ama siz etmeye karar verdiniz

Ne diyelim, Allah kurtarsın.
Gecen gün kvnin yüzüne söyledim bak lafınızi unutmayin 6 ay sonra bn cikacam dedim baya bi laflar saydım herkes rahatına baksın siz de rahatıniza bakın dedım bana ne dedi yaa
Sanada uslu derdik nasıl konusuyon dedi bnde
Ne oldu simdi kötü fena gelinmi oldum dedim ayrı istiyorum bunu böyle bilin dedim
Gitti bahceye içime ateş düştü diye ağlıyor hiç yüzüne bakmadım gelmiş darildin mi diyo
Kayinpeder yanına çağırdı kızım sen annene bakma bn sana ayrı ev dosuycem sen annene he de geç psikolojisi bozuk dedi biraz müsade et Söz dedi

İçim rahatladı azıcık şimdi herkese söylüyorlar 6 ay sonra ayrilacaklar şimdilik beraber alıyoruz die bakalım neler olacak puff ne kadar zor ya

Ne olacak kocan anamı gözü yaşlı bırakamam diyecek. Hep beraber oturacaksınız. Hem önceki konuda ayrı evde oturmak üzere anlaşmamış mıydınız? 6 ay muhabbeti nereden çıktı?

Ne olacak kocan anamı gözü yaşlı bırakamam diyecek. Hep beraber oturacaksınız. Hem önceki konuda ayrı evde oturmak üzere anlaşmamış mıydınız? 6 ay muhabbeti nereden çıktı?
Ev bile bulmustuk da sorma aman bnde aynı duruma düştüm kv annemgile ağlaya ağlaya 6 aya ikna ettirdi bilmiyorum 6 ay sonra çıkarken de bayilmalara kalkar kadın dan herseyi bekler oldum çok akilli hasta rolü yapıyo

K.validen hasta ve emekli ama çalışmaya devam ediyor. Anlamadım.

Siz gerçekten 29 yaşında olsanız istemezdiniz. O evde yemekte temizlikte tabi sizin işiniz olmalı malum çalışmıyorsunuz. Kaynananiz işten gelip size yemek yapamaz ki.

Mesleğiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…