Nedir bu kaynanaların derdi

başta kabul etmisşin. 3 ayda neler oldu böyle çocuğunun olmadığına bile karar vermişsin.

Oncelikle hemen is bul kendine calismaktan asla vazgecme.... ne oyle onlarin aksam gelmesini bekleyip kendini ezdirme...kesinlikle calis...

Is buluncaya kadar cocuk sahibi olma bence biraz bekle.....

Kaynananız büyü yaptı diye mi çocuğunuz olmuyor?
Bu saçmalığa inandınız mı siz gerçekten?
Aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz?
uzaktan davulun sesi hoş geldi sana galiba kimse böyle evlilik için evlenmez zaten. Kadına acımam falan yok ben çalışmak istemiyor muyum benim çalışmamı istemeyen kaynanam zaten kendi söz sahibi olsun diye bilip bilmeden burda bana anlatma yaşarsan bir gün görürsün neyin ne olduğunu ben buraya beni yargılayın diye yazmadım . Yargıç falan değilsen yargılama işini başka yerde yap.

Oncelikle hemen is bul kendine calismaktan asla vazgecme.... ne oyle onlarin aksam gelmesini bekleyip kendini ezdirme...kesinlikle calis...

Is buluncaya kadar cocuk sahibi olma bence biraz bekle.....
Çocuk bende istemiyorum yavrum sadece böyle bişey olduğunu öğrendim benim moralim ona bozuldu. Böyle bi ortamda sağlıklı hamilelik geçiremem o çocuğuda yetiştirensem farkındayım

Kaynanan calismana izin vermesede diret calisacam boyle evde oturamam dee

Güzelim kadına yazık falan değil o işine gelince hasta öyle değişik bir insan ben hayatımda görmedim oğluna aşık resmen başka evladı yok gibi. Empatiyi ben en başta yaptım hasta kadın beraber otururuz ne olacak dedim ama ummadık taş baş yararmış gerçekten. Ben ondan daha hastayım antidepresan kullanmaya başladım 3 ayda kim bu hale gelir? Yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı bi tahmin et

Ya bu insanlar biraz cahil gerçekten büyü hocaya hacıya çok inanıyorlar ben büyü işini öğrendiğimde şok oldum ama bu işi yaptığını destekler nitelikte bir çok kanıtım var zaten o yüzden inandım. Eşimi çok seviyorum 3 ayda hiç bişey düzelmez farkındayım belki biraz Zaman geçerse o da annesinin yüzünü görür diyorum. Eşinle ikimiz olsak çok Mutlu bi evliliğim olacağından eminim. En son hocaya gidip eşimle beraber gerçekleri öğrenmesine vesile olucam bu da ayrı bi düşünce işte

boşa kürek çekiyorsun yine de sen bilirsin.

Her şeyi geçtim 3 ayda nasıl çocuğunuzun olmadığını hemde olayı büyüye bağlayarak çözdünüz pes... Aynı evde tabikide anneci olur evlenecek olgunluktaki insanın bunu görmesi gerekirdi.

Ayy yok artık. Şaka yapıyosun heralde. O zaman evlenmeseydi bi zahmet.

3 aylik evlisiniz buyuden dolayi cocugunuz olmuyor demek kv ye acidim simdi cok cahilsiniz buyu olayini da uydurdugunuzdan eminim
Bir de daha cicim aylarinda kanli bicakli olmuslar ama ilk gunden itibaren cocuk istiyorlar, doktora bile gitse 1 sene dolmadan tedavi uygulamiyor cocuk icin, bunu buyuye baglamasi tuhaf, daha kendiniz cocuksunuz -zihniyet olarak -nedir bu cocuk sevdasi

Ayy yok artık. Şaka yapıyosun heralde. O zaman evlenmeseydi bi zahmet.
Hayır canım tabiki birlikte yaşamayı kabul eden birini bulur evlenirdi ki adam zaten öyle yapmış başta kabul etmiş konu sahibi şimdi yok ben kv ile oturamam diyo. Başta diyeceğini en son derse böyle olur işte

aynı evde nasıl müdahale etmesin ki

ev kadının evi para kadında

sen de yardımcı gibi gelmişsin sonradan

zira eşin de annesi ile konuşup danışıp iş yapmaya alışmıştır

bu aşamada ayrı ev de zor

çözüm kendine onlarsız bir hayat kur, dışarı hayatın, işin çevren olsun, hem evde de sıkılıp bunalmazsın, o zaman eşin de daha fazla seninle zaman geçirmeye, başbaşa kalmaya çalışabilir

Adam bunca yılda annesinin yüzünü yeterince görmüştür. Kimse annesine kolay kolay toz kondurmaz. Beraber yaşamayaı baştan kabul etmeyecektin.

3 aylik evlisin kaynanan buyu yapti cocugun olmuyo

Ya canim sen hatalisin. AYNI EVDE OTURARAK. Kaynanan da bi sorun yok.

3 yıldır evliyim, evim ayrı, güzel giden bir evliliğim var. Çocuk kararını daha yeni verdim, hala da korkularım var... Bu gözü kapalı verilen çocuk kararlarına hayret ediyorum...

Hep tartışıyorlar ama yine de aralarında sevgi var demişsin, tabi ki annesini sever. Ama bu sevgi ayrı ev kurmakla bağdaştırılamaz. Herkes zamanı gelince yuvadan uçuyor. O zaman ben evlendim, ailemden ayrıldım, sevmiyor muyum ailemi?

Çocuk yapmayın, büyülere kafa yormayın. Çalışıp kendi şartlarınıza göre bir eve çıkın, kendi yağınızda kavrulun derim ben...

Ben ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…