- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Kaynananız büyü yaptı diye mi çocuğunuz olmuyor?
Bu saçmalığa inandınız mı siz gerçekten?
Aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz?
uzaktan davulun sesi hoş geldi sana galiba kimse böyle evlilik için evlenmez zaten. Kadına acımam falan yok ben çalışmak istemiyor muyum benim çalışmamı istemeyen kaynanam zaten kendi söz sahibi olsun diye bilip bilmeden burda bana anlatma yaşarsan bir gün görürsün neyin ne olduğunu ben buraya beni yargılayın diye yazmadım . Yargıç falan değilsen yargılama işini başka yerde yap.Büyü yaptığını nereden anladınız bu çok ağır bir itham kanıtınız varsa bu kanıtı eşinize gösterseydiniz o zaman. Ayrıca kadın kadın o yaştan sonra maaşı olmasına rağmen çalışıyor, kimin için çalışıyor ki sizin için istese evinde oturur oğlum getirsin yiyeyim der yani.
Siz çalışmayın evde oturun kaynananızın parasını yiyin sonra anlaşamıyorum ayrı eve çıkalım. Neyle geçineceksiniz peki maddi gücünüz yoksa? maddi gücü olmayan bir adamla neden evlendin o zaman? hala daha çalışıp eve yetmeye çalışan bir kadın var ortada yani bu kadın kötü olsa zaten ben oturayım karın çalışsın der ev işleri el işinde çalışmak kadar yorucu olmaz. Elinizi taşın altına koyup sizde çalışın söz sahibi olun o zaman.
Çocuk bende istemiyorum yavrum sadece böyle bişey olduğunu öğrendim benim moralim ona bozuldu. Böyle bi ortamda sağlıklı hamilelik geçiremem o çocuğuda yetiştirensem farkındayımOncelikle hemen is bul kendine calismaktan asla vazgecme.... ne oyle onlarin aksam gelmesini bekleyip kendini ezdirme...kesinlikle calis...
Is buluncaya kadar cocuk sahibi olma bence biraz bekle.....
Güzelim kadına yazık falan değil o işine gelince hasta öyle değişik bir insan ben hayatımda görmedim oğluna aşık resmen başka evladı yok gibi. Empatiyi ben en başta yaptım hasta kadın beraber otururuz ne olacak dedim ama ummadık taş baş yararmış gerçekten. Ben ondan daha hastayım antidepresan kullanmaya başladım 3 ayda kim bu hale gelir? Yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı bi tahmin etEn baştan kabul etmeyecektin birlikte yaşamayı ben hiç kvsi ile aynı evde yasayipta memnun olan görmedim sen farklı olacağını mi zannetmistin.. evleneli daha 3 ay olmuş ayrı ev hayalleri kurmaya baslamissin haksızsın baştan şartını koyacaktin şimdi bunu istemen hem eşin için hem kv için saçma gelecektir eminim.. bu şekilde yaşayamayacağını dusunuyorsan ayrıl.. eşinin babası yok kv tek başına mı kalsın yazık değil mi kadına.. biraz da empati yapmak lazım hep kendi açımızdan bakmayın olaya.. annesini tek başına bıraksa sizin vicdanınız rahat edecek mi..
Eşimle konuştum o önceleri sıcak bakmasa da bu aralar daha ılımlı yaklaşmaya başladı çalışma konusuna. 1-2 ay sonra başlamayı düşünüyorum inşallahKaynanan calismana izin vermesede diret calisacam boyle evde oturamam dee
Çok fazla şey yaşadım şu üç ay üç sene gibi geldi bana gerçekten konunun özüne inmedim üstten anlatmaya çalıştım bir çok şey var Aslı'na bakarsanbaşta kabul etmisşin. 3 ayda neler oldu böyle çocuğunun olmadığına bile karar vermişsin.
3 aylik evlisiniz buyuden dolayi cocugunuz olmuyor demek kv ye acidim simdi cok cahilsiniz buyu olayini da uydurdugunuzdan eminim
Ya bu insanlar biraz cahil gerçekten büyü hocaya hacıya çok inanıyorlar ben büyü işini öğrendiğimde şok oldum ama bu işi yaptığını destekler nitelikte bir çok kanıtım var zaten o yüzden inandım. Eşimi çok seviyorum 3 ayda hiç bişey düzelmez farkındayım belki biraz Zaman geçerse o da annesinin yüzünü görür diyorum. Eşinle ikimiz olsak çok Mutlu bi evliliğim olacağından eminim. En son hocaya gidip eşimle beraber gerçekleri öğrenmesine vesile olucam bu da ayrı bi düşünce işteevet evliyim.
kayınvalidem delinin tekiydi 1 yıl boyunca borcunu ödemek için kendimi yırttığım evimi bir çırpıda sildim bıraktım annem bensiz ölür bırak istediği yapsın onun kocası yok diyen eşime de posta koydum bıraktım herşeyi kendi yoluma baktım..
sonunda eşimde annesinin ölmeyeceğini anladı..
bu kızımız yeni evli işin içinde büyü falan var üstelik muhtemelen çalışmadıgı içinde ayrı bi eziyorlar o yüzden yol yakınken bıraksın yoksa çok başı ağırır.
Ya bu insanlar biraz cahil gerçekten büyü hocaya hacıya çok inanıyorlar ben büyü işini öğrendiğimde şok oldum ama bu işi yaptığını destekler nitelikte bir çok kanıtım var zaten o yüzden inandım. Eşimi çok seviyorum 3 ayda hiç bişey düzelmez farkındayım belki biraz Zaman geçerse o da annesinin yüzünü görür diyorum. Eşinle ikimiz olsak çok Mutlu bi evliliğim olacağından eminim. En son hocaya gidip eşimle beraber gerçekleri öğrenmesine vesile olucam bu da ayrı bi düşünce işte
Ayy yok artık. Şaka yapıyosun heralde. O zaman evlenmeseydi bi zahmet.En baştan kabul etmeyecektin birlikte yaşamayı ben hiç kvsi ile aynı evde yasayipta memnun olan görmedim sen farklı olacağını mi zannetmistin.. evleneli daha 3 ay olmuş ayrı ev hayalleri kurmaya baslamissin haksızsın baştan şartını koyacaktin şimdi bunu istemen hem eşin için hem kv için saçma gelecektir eminim.. bu şekilde yaşayamayacağını dusunuyorsan ayrıl.. eşinin babası yok kv tek başına mı kalsın yazık değil mi kadına.. biraz da empati yapmak lazım hep kendi açımızdan bakmayın olaya.. annesini tek başına bıraksa sizin vicdanınız rahat edecek mi..
Bir de daha cicim aylarinda kanli bicakli olmuslar ama ilk gunden itibaren cocuk istiyorlar, doktora bile gitse 1 sene dolmadan tedavi uygulamiyor cocuk icin, bunu buyuye baglamasi tuhaf, daha kendiniz cocuksunuz -zihniyet olarak -nedir bu cocuk sevdasi3 aylik evlisiniz buyuden dolayi cocugunuz olmuyor demek kv ye acidim simdi cok cahilsiniz buyu olayini da uydurdugunuzdan eminim
Hayır canım tabiki birlikte yaşamayı kabul eden birini bulur evlenirdi ki adam zaten öyle yapmış başta kabul etmiş konu sahibi şimdi yok ben kv ile oturamam diyo. Başta diyeceğini en son derse böyle olur işteAyy yok artık. Şaka yapıyosun heralde. O zaman evlenmeseydi bi zahmet.
Adam bunca yılda annesinin yüzünü yeterince görmüştür. Kimse annesine kolay kolay toz kondurmaz. Beraber yaşamayaı baştan kabul etmeyecektin.Ya bu insanlar biraz cahil gerçekten büyü hocaya hacıya çok inanıyorlar ben büyü işini öğrendiğimde şok oldum ama bu işi yaptığını destekler nitelikte bir çok kanıtım var zaten o yüzden inandım. Eşimi çok seviyorum 3 ayda hiç bişey düzelmez farkındayım belki biraz Zaman geçerse o da annesinin yüzünü görür diyorum. Eşinle ikimiz olsak çok Mutlu bi evliliğim olacağından eminim. En son hocaya gidip eşimle beraber gerçekleri öğrenmesine vesile olucam bu da ayrı bi düşünce işte
Bir de daha cicim aylarinda kanli bicakli olmuslar ama ilk gunden itibaren cocuk istiyorlar, doktora bile gitse 1 sene dolmadan tedavi uygulamiyor cocuk icin, bunu buyuye baglamasi tuhaf, daha kendiniz cocuksunuz -zihniyet olarak -nedir bu cocuk sevdasi[/QUOTE
Konu çocuk yapmak değil ya allah allah anlamıyorsunuz herhalde insan halinden. 3 ayda ben de çocuk yapma taraftarı değilim. Olayı yaşamadan atıp tutmak bu kadar kolay ayrıca kendim çocuk değilim 29 yaşındayım sen neyden bahsediyosun?Bir de daha cicim aylarinda kanli bicakli olmuslar ama ilk gunden itibaren cocuk istiyorlar, doktora bile gitse 1 sene dolmadan tedavi uygulamiyor cocuk icin, bunu buyuye baglamasi tuhaf, daha kendiniz cocuksunuz -zihniyet olarak -nedir bu cocuk sevdasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?