Dur sana etiketi üzerinde yeni aldığım çamaşırların resimlerini atayım da, oradan seç bari beybisi
Allahım bnde mi böyle olcambnim nişanlım da tek erkek ayrı istediğimi belirttim yok kv ağlaya ağlaya suan aynı ewe gelin gitcem 6 ay sonra ayrilin evinizi tutalim dediler inşallah yalan olmaz biz gerçekten iyiniyet kurbaniyiz hiç kimseye acimiycan acıncak duruma düşüyoruz ya şu büyü olayina takıldım gerçekten büyü diye bişey var bnce araştırın sizde bozdurun bişeler yapın allah yardimciniz olsun
İçim rahatladı azıcık şimdi herkese söylüyorlar 6 ay sonra ayrilacaklar şimdilik beraber alıyoruz die bakalım neler olacak puff ne kadar zor ya
Ev bile bulmustuk da sorma aman bnde aynı duruma düştüm kv annemgile ağlaya ağlaya 6 aya ikna ettirdi bilmiyorum 6 ay sonra çıkarken de bayilmalara kalkar kadın dan herseyi bekler oldum çok akilli hasta rolü yapıyo
Dikkat et kvye kaptirmaDur sana etiketi üzerinde yeni aldığım çamaşırların resimlerini atayım da, oradan seç bari beybisi
Salaklık ettim ya gerçekten ben bu durumu Nasıl kabullendim şok içindeyim kendime acır oldum bu kadar fedakarlık eşim tarafından görülmüyor sanki vazifemmiş gibi bakılıyor olaya ama bu iş böyle gitmez eni konu bu ev ayrılacak ya eşimle ya da ben tek. Maddi açıdan da biraz sıkıntı var onları bi atlatsak bu duruma eşim daha ılımlı yaklaşır eminimKeske ilk basta akilli davransaydin.
Illa annesiyle yasamak zorunda degildin sonucta eli ayagi tutuyor calsiyormus kadin.
Su an esin kabul etmiyor cunku ona gore cani canani annesini karaliyosun, suc atiyosun.
Eger ilk basta ayri oturma gerekcesi olarak ' anneni cok seviyorum canim, tamda boyle kalsin istiyorum, dip dibe insanlar sorun yasaya bilir, ayri bi ev alalim ama her 2 gunde bir yanina gidelim sonucta dul bi kadin yardima ihtiyaci olur" derdin.
Ama smdi tamda gormus gecirmis yasamis birisi olarak " ayri ev istiyorum bn"demek gupe gunduz ben annenden sikayetciyim demek. Akilli oynamak gerekirdi.
Çocuk yapmak istemiyorum zaten kuzum allah böyl bi ortamda nasip etmesinSokarim büyüsüne! Konu acayip kafami bozdu. Kaldi mi be böylesi. Kizim ne bi yıl beklicen. Ne halt halleri varsa görsünler. O negatif enerjiyle için çürür orda. Dini yönden düşünüyorsan cocuk olayinda kadin söz sahibi ve eşinden gizli korunma yontemleri kullan git spiral taktir bisi yap. Sakin sakin cocuk yapip zulmune zulum ekleme.
Yavrum sen 6 ay sonra falan da ayrılamazsın ben sana diyim baştan koy tavrını bu sefer eşin diyecek ne güzel bize destek oluyorlar rahatımız yerinde ayrı eve çıkamayız bir sürü bahane bunlarla uğraşmaya değmez gerçekten ya o güzelim hayatını mahfedersin tüm mutluluklarında içinde hep bi acı olur. Zoruna gider yaşadığın evin kaynananın adıyla anılması.. Onun eviAllahım bnde mi böyle olcambnim nişanlım da tek erkek ayrı istediğimi belirttim yok kv ağlaya ağlaya suan aynı ewe gelin gitcem 6 ay sonra ayrilin evinizi tutalim dediler inşallah yalan olmaz biz gerçekten iyiniyet kurbaniyiz hiç kimseye acimiycan acıncak duruma düşüyoruz ya şu büyü olayina takıldım gerçekten büyü diye bişey var bnce araştırın sizde bozdurun bişeler yapın allah yardimciniz olsun
Onuda denedim 6 ay sonra ewlenelim dedim nişanlım gerçekten çok kötü oldu ilk defa onu öyle gördüm bnim tamamen vazgectigimı sanıp ağladı kendi annemgil de kızdı öyle şey mi olur diye şuan da düğün kartları basılıyor
Birsey soracagim, madem 6 ay sonra evi ayiracaklar, 6 ay gec evlenin. Yani siz ciddi ciddi evi ayiracaklarina inandiniz mi? Soz verdi diyorsunuz da genelde zaten soz verildigi icin evleniliyor. Kaynana konusu gecince bile tuhaflasmis evlenince kimbilir be yapar. Yasayacaginiz kotu gunler bagira bagira geliyor valla hic sozunu aldim falan demeyin. 6 ay gec evlenin ayri olsun. Acidiginiz icin acinacak duruma duseceksiniz, buraya yaziyorum.
Onuda denedim 6 ay sonra ewlenelim dedim nişanlım gerçekten çok kötü oldu ilk defa onu öyle gördüm bnim tamamen vazgectigimı sanıp ağladı kendi annemgil de kızdı öyle şey mi olur diye şuan da düğün kartları basılıyor
Haklısıniz bişe diyemiyorum inanin hiç istemiyorum nasıl olacak aynı ewde anlamıyorum ama nisanlima dedim şimdi söz verip yarın bu sözleri unutursan o zaman hiç iyi olmaz dedim sana ne zaman söz verip de tutmadim dedi harbi hep tuttu annesigilden daha çok tutuyor yeri geliyo bn varken onlara bnı destekliyor bni tutuyor güvenmek istiyorumYavrum sen 6 ay sonra falan da ayrılamazsın ben sana diyim baştan koy tavrını bu sefer eşin diyecek ne güzel bize destek oluyorlar rahatımız yerinde ayrı eve çıkamayız bir sürü bahane bunlarla uğraşmaya değmez gerçekten ya o güzelim hayatını mahfedersin tüm mutluluklarında içinde hep bi acı olur. Zoruna gider yaşadığın evin kaynananın adıyla anılması.. Onun evi
Salaklık ettim ya gerçekten ben bu durumu Nasıl kabullendim şok içindeyim kendime acır oldum bu kadar fedakarlık eşim tarafından görülmüyor sanki vazifemmiş gibi bakılıyor olaya ama bu iş böyle gitmez eni konu bu ev ayrılacak ya eşimle ya da ben tek. Maddi açıdan da biraz sıkıntı var onları bi atlatsak bu duruma eşim daha ılımlı yaklaşır eminim
6 ay sonra ya güzel bir konu acicam yada arkası kesilmeyen kv konularıyla sizi bunaltcam
he3 aylık evliyim, çocuğum olmuyor demişsin
Çocuğun olmadığını nasıl anladın? Ovulasyon ne demek biliyor musun?
Sen ne biliyorsun da konuşuyorsun acaba ? Burda kimseye yargı Hakkı verildiğini sanmıyorum. Emin ol senden çok daha fazla şey biliyorum iyi niyet denilen şey bende mevcut olduğu için ben bu durumu yaşadım. Sen de yaşarsan anlarsın diyeceğim ama bunları yaşamak için vicdan sahibi olmak gerekirAyri aile olmayi, bilmem neyi biliyoduysan baştan kaynanayla oturmucaktın o dediklerin kv, gorumceyle ayni eve tasinip aileyiz biz, ayriyiz biz demeyle olmuyor. Bu saatten sonrada zor gözüküyor. Başta sen ayri bir aile olacaginizin bilincinde olup milletin evine girmicektin.
Biliyorum da siz konuyu çok ayrı yerden tutup almışsınız zaten. Konu çocuk olup olmaması değil yorumlarımı da okursan sevinirimÇocuğun olmadığını nasıl anladın? Ovulasyon ne demek biliyor musun?
Zamanında aynı evi kabul etmeyecektin.Bir de 3 ayda çocuğunun olmamasını nasıl büyüye bağladın anlamış değilim.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir bu konuyla ilgili görüşlerinizi okuyordum. Bende derdimi paylaşmak istedim. 3 aydır evliyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve iki ablası var bu yüzdendir ki biz annesinin evinde birlikte yaşıyoruZ. Kaynanamı başlarda severdim iyi biri gibiydi ama şuan da ondan nefret ediyorum. Kadının hayatı oğlu başka evladı yok sanki. Kaynanam hayatımıza çok müdahale eder özellikle maddi konularda eşime destek çıkarak söz sahibi olma çabasındadır. Ben çalışmıyorum kaynanam emekli ayrıca çalışıyor ben evde temizlik yemek yapıyorum. Kocam annesine çok düşkün. Onunla ilgili kötü şeye tahammül edemez. Evlendiğinizden beri sürekli kavga ederiz. Ona artık aile olduğumuzu bizim üzerimizde kimsenin söz sahibi olmadığını söylememe rağmen yine de yok anlamıyor. Kaynanam hep alttan iş çevirme peşinde . Bize büyü yaptığını öğrendim oğlu sözünden çıkmasın diye aynı Zaman'da bu yüzden çocuğumuzda olmuyor. Ben ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim defalarca ama yok diyor annem hasta üzüntüden ölür onu bırakamam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak var aklımda şöyle 1 sene kadar bekleyip olayların Nasıl gittiğine bakacağım. Ayrıca kaynanam eşimi çok bunaltır çok sıkar hep kavga ederler ama neden bu kadar sevgi var anlamıyorum. Babası küçükken vefat ettiği için annesini bırakmak istemiyor. Ne yapacağım ben Nasıl ikna edeceğim ayrı ev için onu çok seviyorum hayat zehir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?