Nedir bu kaynanaların derdi

Dur sana etiketi üzerinde yeni aldığım çamaşırların resimlerini atayım da, oradan seç bari beybisi

İçim rahatladı azıcık şimdi herkese söylüyorlar 6 ay sonra ayrilacaklar şimdilik beraber alıyoruz die bakalım neler olacak puff ne kadar zor ya

Ev bile bulmustuk da sorma aman bnde aynı duruma düştüm kv annemgile ağlaya ağlaya 6 aya ikna ettirdi bilmiyorum 6 ay sonra çıkarken de bayilmalara kalkar kadın dan herseyi bekler oldum çok akilli hasta rolü yapıyo

Birsey soracagim, madem 6 ay sonra evi ayiracaklar, 6 ay gec evlenin. Yani siz ciddi ciddi evi ayiracaklarina inandiniz mi? Soz verdi diyorsunuz da genelde zaten soz verildigi icin evleniliyor. Kaynana konusu gecince bile tuhaflasmis evlenince kimbilir be yapar. Yasayacaginiz kotu gunler bagira bagira geliyor valla hic sozunu aldim falan demeyin. 6 ay gec evlenin ayri olsun. Acidiginiz icin acinacak duruma duseceksiniz, buraya yaziyorum.

Keske ilk basta akilli davransaydin.
Illa annesiyle yasamak zorunda degildin sonucta eli ayagi tutuyor calsiyormus kadin.
Su an esin kabul etmiyor cunku ona gore cani canani annesini karaliyosun, suc atiyosun.
Eger ilk basta ayri oturma gerekcesi olarak ' anneni cok seviyorum canim, tamda boyle kalsin istiyorum, dip dibe insanlar sorun yasaya bilir, ayri bi ev alalim ama her 2 gunde bir yanina gidelim sonucta dul bi kadin yardima ihtiyaci olur" derdin.
Ama smdi tamda gormus gecirmis yasamis birisi olarak " ayri ev istiyorum bn"demek gupe gunduz ben annenden sikayetciyim demek. Akilli oynamak gerekirdi.

Salaklık ettim ya gerçekten ben bu durumu Nasıl kabullendim şok içindeyim kendime acır oldum bu kadar fedakarlık eşim tarafından görülmüyor sanki vazifemmiş gibi bakılıyor olaya ama bu iş böyle gitmez eni konu bu ev ayrılacak ya eşimle ya da ben tek. Maddi açıdan da biraz sıkıntı var onları bi atlatsak bu duruma eşim daha ılımlı yaklaşır eminim

Çocuk yapmak istemiyorum zaten kuzum allah böyl bi ortamda nasip etmesin

Yavrum sen 6 ay sonra falan da ayrılamazsın ben sana diyim baştan koy tavrını bu sefer eşin diyecek ne güzel bize destek oluyorlar rahatımız yerinde ayrı eve çıkamayız bir sürü bahane bunlarla uğraşmaya değmez gerçekten ya o güzelim hayatını mahfedersin tüm mutluluklarında içinde hep bi acı olur. Zoruna gider yaşadığın evin kaynananın adıyla anılması.. Onun evi

Ohohooooo
6 ay sonra evlenelim dediniz diye nişanlınız çok kötü oldu! Tamamen vazgeçtiğinizi sandı!!!
Annesi ağlamaktan bir hal oldu!

Haklısıniz bişe diyemiyorum inanin hiç istemiyorum nasıl olacak aynı ewde anlamıyorum ama nisanlima dedim şimdi söz verip yarın bu sözleri unutursan o zaman hiç iyi olmaz dedim sana ne zaman söz verip de tutmadim dedi harbi hep tuttu annesigilden daha çok tutuyor yeri geliyo bn varken onlara bnı destekliyor bni tutuyor güvenmek istiyorum

Keske basta ayri ev isteseydim diyosun dimi??
Arkadasim bak gor @sirine85( dublex evin ust katinda kalsak nolurki pekte kotu bisey degil diyen bi konunun konu sahibi)
Iste tamda bu sebepten sana ayri eve cik deriz. Sirf senin iyiligin icin.

Ayri aile olmayi, bilmem neyi biliyoduysan baştan kaynanayla oturmucaktın o dediklerin kv, gorumceyle ayni eve tasinip aileyiz biz, ayriyiz biz demeyle olmuyor. Bu saatten sonrada zor gözüküyor. Başta sen ayri bir aile olacaginizin bilincinde olup milletin evine girmicektin.

Sen ne biliyorsun da konuşuyorsun acaba ? Burda kimseye yargı Hakkı verildiğini sanmıyorum. Emin ol senden çok daha fazla şey biliyorum iyi niyet denilen şey bende mevcut olduğu için ben bu durumu yaşadım. Sen de yaşarsan anlarsın diyeceğim ama bunları yaşamak için vicdan sahibi olmak gerekir

Zamanında aynı evi kabul etmeyecektin.Bir de 3 ayda çocuğunun olmamasını nasıl büyüye bağladın anlamış değilim.

Bi anne ki oğlundan gelinini kıskanıp paylaşamıycaksa ve evlendiği zaman artık oğlunun evlendiğini idrak edemiycekse , hiiiiç oğlunu evlendirmesin , oğlu ömrü billah bekâr kalsın daha iyi , e böyle ana oğul yaşlansınlar
Keşke evlenmeden önce bazı şeyleri görebiseydin diycem ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…