Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Sizin sevgilinizde ustunde üniforma varken kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlardan ise belki ondandir bu durum.. sevgilinde kızlara bakiyodur bak bakk ben ne kadar yakışıklıyım baaaakk uniformamda var diyor olabilir çok güvenme bence

"Cogunuza gülüyorum biliyor musunuz?" Cumlesine ben daha çok güldüm yalnız. Hirsinizi direkt sevgilinize bakan konunun muhataplarina soyleseydiniz daha etkili olurdu. Buraya gelip sosyal mesaj verince ,hmmm uniformalilarin sevgilisi kiziyor bakmayalim diyeceklerini sanmam.
Dipnot; esim polis ,yarın bi alıcı gozle bakayim üniformayı giydirip bari.

Sevgilinin tavrı daha önemli değil mi sencede ama şimdi gerçekçi olmak gerekirse altlarında motorsiklet, üniforma insan bi ne güzel havalı meslek diye bile bakar illa bu sevgilinize bakmak da değil sadece mesleğine de bakılıyo olabilir insan durup bi düşünür bunlar niye geldi acaba bi olay mı oldu ben meraklı bi insanım sırf bu yüzden bile dikkatli baktığım olur yani illa kötü dusunmeyelim şimdi

Gördüğüm en itici konu sahiplerinden birisiniz. O nasıl üslup öyle? Orda durun falan. Çok rahatsız edici.

Sorunuza gelince. Nasrettin hoca boşa ye kürküm ye dememiş. Statü önemlidir insanlar için. Üniforma da statü belirtir. Baktıkları erkek arkadaşınız değil yani, boşa böbürlenmeyin.

Ayrıca biraz araştırırsanız üniformanın insan algısı üzerinde etkileri olduğunu, davranışları şekillendirebildiğini anlatan ilginç makalelere ulaşabilirsiniz.

Kendinizi başka yollardan tatmin etmeye çalışın. Böyle tepeden bakan içi boş konular açarak değil.

Baslıgı gorunce artık elegi tekneyi asmıs bi kadın zannettim.
Hmm ben daha spesifik bişey dusunmustum.
Mesela merdane degil de tabela.''satılık degildir.''
Bakma oyle seyde olabilir.''sahipli''

Eğer erkek arkadaşın dediğin gibi yakışıklıysa bence sen güzel değilsin. Yanında gerçekten güzel bir kızın olduğu bir erkeğe kimse kolay kolay dediğin gibi bakmaya cesaret edemez. Bakımlı olmanı tavsiye ederim hem kendine güvenin artar.

bence bu sevda kizlarin degil halkin sevdasi :)

erkekler de ayni muameleyi yapar emin olun . ye kurkum ye . ama burdaki biraz daha yaptirim gucu kurku . :)

Son düzenleme:
bana itici geliyor..sinir olduğum için bakıyor olabilirim..kasıntı kasıntı yürüyorlar..üff yüzüm ekşidi..

Bu verileri nerden edindin kaç tane anket yaptın kaç kızın fikrini aldın
Bakışlardan bu sonuca ulaşmak mümkün değil
Buradaki bayanların %90 nından fazlası üniformanın belirleyici olmadığı konusunda hem fikir alın size daha doğru bir veri
İtham etmeyin elinizde sağlam bir veri yoksa

Tamam üniforma dikkat çeker,hoş durur falan filan ama bu tavırlara erkek arkadaşınızın tepkisi ne oluyor? Bazıları var değil üniforma erkek gördüğü an statü önemsiz yiyecek gibi bakıyor,mahalle kahvesinde oturup gelene geçene laf atan boş adamlar gibi. Hepimizin oluyordur. Önemli olan yüz vermemek.

Yukarıda biri daha yazmış,kendinizi eksik hissediyor olabilirsiniz. Biraz güçlü olun siz de kimse kimsenin sevgilisine öyle kolayca bakmaz. Ülkemizde kadın tekken taciz edilir maalesef ama yanında sevgilisi,eşi olduğunda sıkar o durum,aynısını düşünün. Varlığınızı belli edin yani. Bir de cidden üslubunuz çok hatalı,türkiyede sevgilisi yunus olan tek siz değilsiniz ve herkes de pusuda sevgilinizi beklemiyor.

Kızların bakması değil önemli olan. Sevgilinin bakıp bakmaması. Sevgilin bakmiyorsa sorun yok.
Ben de severim üniformayı. Erkekte de severim kadinda da. Yiyecek gibi bakmam tabi ama şöyle bi hayranlıkla baktığım olur yani. Polis olmak isterdim hep onun da etkisi olabilir.
Ama bunun uniformanin içindeki şahısla hiç alakası yok hatta cinsiyetiyle de.
Kadın polis gördüğümde de hayranlıkla şöyle bir bakıyorum.

Hatta bi keresinde yürüyüşler falan vardı kalabalık bi yerde durakta bekliyordum. Etrafima bakarken orda bi polis gördüm her zamanki gibi üniforma hayranligimdan dolayı şöyle bir baktım önüme döndüm. 2 dk sonra birisi bana "bakar misiniz"dedi döndüm o polis. Benden hoşlandığını beni tanımak istediğini söyledi, bence büyük ihtimal baktığımı da farketti ama bunu söylemedi tabi. numaramı istedi vermedim kibar bi dille reddedip gittim. Çoğu sanıyor ki kizlar kendilerine bakıyor. O üniformayı çıkarıp sivil gezsinler bakalım o kadar bakacaklar mi:)

:)))) Ayy bu güzeldi

Yaş aralığı 15-17 olan kızlar bakıyor demişsiniz, burası onlara seslenmek için yanlış seçim olmuş diyelim o zaman. Lise bahçelerinde falan yaparsan bu balkon konuşmanı belki yerine ulaşır

Burda çoğu kişi tam tersi yazmış bak mesela bence de öyle o yüzden bunu dert etme çünkü o durum eskiden belki öyleydi ama artık tam tersi çünkü artık nerde atanamamış öğretmen var, nerde işsiz sapsız tip var polis yapıyorlar, o yüzden çoğunun vizyonu, kültürü, eğitimi vs vs çok vasat otursan iki çift laf edemezsin. Ben artık gördüğümde üzülüyorum. İçlerinde tabi ki bu genellemeye uymayan vardır büyük ihtimal senin sevgilin de o uymayan gruptadir(ne de olsa senin sevgilin) ama o da tipine bakıp anlaşılmaz o sebeple Hala onlara bakan kız varsa onların ayarıdır, mahalle kezbanıdır yani. Üzerine alınma nede olsa sen sevgilini liseden beri tanıyorsun. Kendine güveniyorsan gül geç sevgilin onlara kanarsa onların dengidir zaten.

Olay esnasında olaya bakıyor olamazlar mı.? Ya da polis diye ne bilim Bence senin dikkatini çekiyodur kıskandığın için. Nasılsa üniformayı çıkarınca bi havası kalmıyomuş korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…