Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Eee ne diyelim baazıları üniformalı seviyor

Seçme polis onlar tabi kızlar bakar:)
maşallah boylu poslu bide yakışıklılar

Hayırdır kız bi konu açmış açtığına açacağına pişman olmuştur bence de bazı kızlar da üniformalı erkek sevdası var genelleme yapmamak lazım ama var yani

yunus polislerle ilgili çok siteler var fecebook ta falan çoğuda yakışıklı ve kızlar beğeni çok yapıyor ondan dolayı dikkat çekiyor olabilir.

Bisey soyleyim mi yanlis anlama ama on yunus versen birine donup bakmam, on uniformali adam versen birine bakmam ki calistigim is nedeniyle cevrem hep uniformali ve artik bööö geldi !
Evet polis ve asker esi olmak cok gurur verici ve emek isteyen birsey. Yaptiklari meslekte cok kutsal sonsuz saygim var onlara imkanlari da cok guzel lakin ben uniformasi var diye il il gezemem, ileride cocugum oldugunda onu surukleyemem, okulu bile yarim kalacak
Ayrica ben kocami hep takim elbiseli hayal etmistim jilet gibi olsun
Bugune kadar hic boyle bir takintim olmadi aman uniformasi olsun diye arayista bulunmadim beni arayanlara da uniformasiz gel dedim

Her kiz ayni degil

Mükemmeldi bu

Sevgilin napıyo yani bu durumda ego tavan durumu var mı ?

sözlün nişanlın yada sewgiln herneyse o şahıs nerde durmayı biliyorsa nerde kmle ne konuşmayı biliyorsa çokta şeetmemek lazm

Ben arkadaşlarımda da polis sevdalısı çok gördüm ama o baktıkları polisler de herkesle sevgili olan üniformayla hava atan tiplerdi kızlar 1 bakar 2 bakar tamam ama üniformasına güvenip caka satan kişilerle de evlenilmez..Doğuda görev yapıp nişanlısını hemşire veya öğretmenle aldatmaya kalkan saf numarası yapan çok polis duydum ki birde Yunus diyorsun..Benm eşimde denizci ben asker olduğunu öğrenince görüşmedim ama tahmin ettiğim gibi çıkmadı ve evlendim iyileri de denk gelebilir tabi sen güvenmiyorsun ki içine dert olmuş sanırım

Kimi kızlarda bir "herkes sevgilime bakıyor" takıntısı vardır. Üniforma olmasa kaşına, gözüne, boyuna, bilmemnesine bakıyorlar diyecektin. Sen bu takımtını ve buldumcukluğunu aş bence. Her yer polis kaynıyor, senin sevgilini ne yapsın millet Allah aşkına? Sanki bulunmaz hint kumaşı. İçine düşüyorlarmış filan, geç bunları. Buldumcuk davranışlarına çeki düzen ver. Üniforma sevdalısı olan sensin. Herkesi de kendin gibi sanıyorsun. Sorun bu.

Denk gelmedim böyle tip durumlara pek

Son düzenleme:
Evliyim şahsen ben bile bakıyorum. Ama kötü niyetle değil. Doktor asker polis özellikle yunuslar. Böyle onları görünce oh beee iyiki varsınız diyorum allahım ne güzel asil görünüyorlar allahım korusun diyorum. Ay ben içimden böyle iyi şeyler geçirirken Benim hakkımdada böylemi düşünüyor insanlar elimde değil ya napabilir im çocukluğumdan beri böyleyim ben

Kızların üzerine atlayıp üstünü başını parçaladığını zannetmiyorum böyle birşey varsa sıkıntı tabi.Böyle bir şey yoksa hiç takmayın bence kendiniz ve sevgilinize güveniyorsanız sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…