- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
yunus polislerle ilgili çok siteler var fecebook ta falan çoğuda yakışıklı ve kızlar beğeni çok yapıyor ondan dolayı dikkat çekiyor olabilir.Arkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası?
Mükemmeldi buUlan burdaki hatunlarda var ya, pusuda bekliyorlar ki, birisi bi konu acsa da saldirsak diye. Hepiniz de biz bakmiyonuz tü kaka diyorsunuz anladik. Ama bakanlarin oldugunu, ve genc yasdaki bazi kadinlarda uniforma sevdasi oldugunu hepiniz de eminim biliyorsunuzdur. Şimdi burda herkesin aaa oyle bisi mi varmis, sahsen ben hic bakmam, ilgimi de cekmez demesi, sanki Turkiye'de degil de utopyada yasiyor gibi davranmasi cok komik.
Ayrica, bi erkek bi kadina bakinca kotu oluyorda, kadinlar bakinca neden hemen saldiriyorsunuz anlamiyorum. Yok sevgilini cam fanusa koy, yok bilmem ne yap, bla bla. Bakmasinlar arkadasim. Kadin da bakmasin erkek de. Agzi acik ayran budalasi gibi bakmasinlar, cok igrenc bisey. Hem kendilerini gulunc duruma dusuruyorlar, hem karsi tarafi zor duruma sokuyorlar. Ayip ya. Bu ayip kadin icin de gecerli erkek icinde. Pozitif ayrimcilik yapacagiz derken, akla karayi karistiryorsunuz hanimlar.
Yok ben polis olmadan önce tanıyordum onuDiğer kızlarda üniforma sevdası var ama sizde yok mu şimdi? O kızları en iyi siz anlarsınız???
Denk gelmedim böyle tip durumlara pekArkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası? Çoğunuza gülüyorum biliyor musunuz? Şimdi bi konu açtım ya canım ülkemin bayanları saldırsın hemen ayh evt cnm hrkste snn svglne bakıyo ya .sss sende uniforma sevdalısısın o zaman diyenlerde oldu. Ben sevgilimi forma giymeden önce tanıdım bayanlar orda durun. Erkeğin De kadının da birbirine yiyecek gibi bakması iğrenç saldırmayı birakin. Belli bi yaş aralığı bayanlar seviyor bu tur şeyleri bunu sizde biliyorsunuz.
Evliyim şahsen ben bile bakıyorum. Ama kötü niyetle değil. Doktor asker polis özellikle yunuslar. Böyle onları görünce oh beee iyiki varsınız diyorum allahım ne güzel asil görünüyorlar allahım korusun diyorum. Ay ben içimden böyle iyi şeyler geçirirken Benim hakkımdada böylemi düşünüyor insanlar elimde değil ya napabilir im çocukluğumdan beri böyleyim benArkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası? Çoğunuza gülüyorum biliyor musunuz? Şimdi bi konu açtım ya canım ülkemin bayanları saldırsın hemen ayh evt cnm hrkste snn svglne bakıyo ya .sss sende uniforma sevdalısısın o zaman diyenlerde oldu. Ben sevgilimi forma giymeden önce tanıdım bayanlar orda durun. Erkeğin De kadının da birbirine yiyecek gibi bakması iğrenç saldırmayı birakin. Belli bi yaş aralığı bayanlar seviyor bu tur şeyleri bunu sizde biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?