Arkadaşlar benim de bir zamanlar epey sorunum oldu kv ile, şimdi alttan alarak yüzüne gülerek rol yaparak idare etmeye çalışıyorum eşimin hatrına, ama etrafımda da çok var, sürekli kv ler gelinlerini kötülüyor. Hatta dün birisi anlattı oğluna "boşan" demiş kadın, çocukları da varmış. Dinledikçe içim fena oldu.
Niye kendimiz gibi olunca kütüyüz, yani kendimiz gibi derken yorgunuz gitmek istemiyoruz ama söyleyemiyoruz gitmezsek kötü oluyoruz kv -kp çağırınca. Nedir bu insanların istediği?
Geçen çağırdılar gene illa gel, dedim kapıdan uğrayayım hiç vaktim yok yorgunum, neyse gittim kp içerde gelmedi kapıya kv "tamam geliyor içeri merak etme" dediğini duydum içeri geçtim mecbur oturdum, sohbet etmek Güleryüz göstermek beğenmediğim ve istemediğim yemeklerini ve tatlılarını yemek zorunda kaldım, oysa evime geçip kahvaltı yapmak, kahvemi içip duşumu alıp yatmak istiyordum çünkü çok yorgundum... Bazılarınız için bunlar dert değil belki ama benim için dert çünkü tüm gün insanlarla uğraştığım gürültülü ortamda çalıştığım stresli sıkıntılı baskılı bir işim var ve akşam olunca tek istediğim evime gidip dinlenmek biraz, burda yazmıştım mesai saatlerim de uzun , ekstra tedavim var derken eve haftanın 3 ünü 9 da gidiyorum, diğer günler 19:30-20 en erken. Dün 22:30 da gittim eve mesela bugün 21 de gideceğim, eşim ayrı yoğun zaten evde yemek bile yiyemiyoruz oturup beraber.
Niye açtım konuyu bilmiyorum ama ne istiyor bu insanlar bizden anlamıyorum bazen.