- 14 Mart 2016
- 99
- 74
- 8
- 44
[/QUOTE
Pazardan domatesli seviyoruz???
bende 30 yaşımda evlendim daha evlenmeden başladılar çocuk yap hemen diye. neden dedim. yaşım geçmiş yapmalıymışım hemde peş peşe. inşallah ikiz olurmuş falan filan. bunlar hiç bitmez canım maalesef. bana da evlen dediklerinde iyi koca karaborsa napim teyze diyordum.Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
Bende 32 yaşında evlendim. Açıkçası evlenmek içinde hiç acele etmedim. Bekarlığın tadını sonuna kadar çıkardım.
Bi kere evlenmek için evlenilmez. Karşına sana evlenmeyi düşündürtecek bi adam çıkar iyice bi düşünürsün karar verirsin.
Bana bekarken niye evlenmiyorsun bak yaşın kaç oldu diyenlere siz evlendiniz de ne oldu diyordum
Geçekten aynılarını bana da yapıyorlar . Etraftakileri geç annen bile artık fazla kritere bakmadan evde kalmamdan korktuğu için evlenmemi istiyor. Böyle yapınca bilmiyorum siz de de oldumu ben bu kadar vahim durumdamı yım kötü müyüm yani taamm boşanmış çocuklu birisiyle de evlenbirsin sınıflandırmak yanlış olur aşık olursun evlenirsin. Sonuçta benim aşık olduğum adam boşanmış biriydi ama aşık olmuştum.Gerçi o da olmadı ya neyse :) Nasıl tanıştınız peki?İnsanlar beni de bunaltmisti sizin gibi. Boşanmış çocuklu adamlarla filan tanistirmaya çalışıyorlardı evde kalmayayim diye. Ben hiç evlenmemiş ve cocugu olmayan biri olarak kendim gibi biriyle evlenecegim ve mutlaka aşk evliliği yapacağım diyordum. Sen bu kafayla 50 yasinda hala aşk der oturursun bir kosede diyorlardı.
35 yasinda evlendim. Esim benden iki yaş kucuk gayet dikkat cekici bir adam ve turkiyenin önde gelen ünv.de eğitim almış biri. İstedgim gibi aşk evliliği yaptım, ha kocam az biraz odun, oyle cok romantik filan degil, mantık evliliği yapmış olsaydım büyük ihtimalle bosardim onuama odunlugu bile çok batmiyor sevince. Daha 7 sene ondesin benm evlendigim yastan. Çıkar karsina içine sinecek biri, sallama insanların ne dediğini...
benim iş arkadaşlarım 20 yaşladında ve eminim akamdan neler söylüyorlar hatta yüzüme de söylüyorlar kırıldığımı bile bile hem de boşvermekten başka çare yok sanırım. ama devran büyük .biraz önce molada yine üstüme geldiler, ayni kisiler dün whatsap grubunda yine bana oynadilar ayni mesele yüzünden..evde aynı konu, is arkadaslarim tamamen bana odaklanmis durumda ve resmen boşa salliyolar yani bakıyor molada canlari sıkılıyor, aa mrym hala bekliyo musun sen!! 15 kisi basliyor espriler, dalga gecmeler..yeter yaa bugün iyice sinandim, bi kavga etmeden eve gidebilirim umarim!!!
Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
Burada bir kadın evlilikle ilgili yorumlardan şikayetçiyim diye konu açıyor. Altına yok otuzdan sonraya kalma, bulursan hemen evlen yok otuz beşten sonra gelinlik bile yakışmaz. Otuzbeşte evlenmek geçmiş de... Ne yorumlar ne sözler... Duymak istemediğini üzüldüğünü söylediği her şeyi bir de burada sıralamışlar...
Ne kadar ayıp şeyler yaa.
Bu saçma sapan sözler yüzünden insan ilk buldukları adama kütük demeden, kim bu demeden evleniyor ve mutsuz oluyor.
Yirmi beşte evlenip mutsuz olan da var kırk da evlenip mutlu olanda bu genellemeleriniz ne kadar ayıp ve incitici. Hiç yakışmıyor cidden hele biz kadınlara.
Gelinlik ayrıca kendine en uygun modeli bulan şişman kadına da zayıf kadına da yakışır, 20liğe de yakışır -40ında evlenene de yakışır.
Ben zevksiz gelinliklerin içinde ne genç gelinler gördüm, gelinliği yakıştıramayan 40 yaşında gelinliğinde zarafetle süzüleni de gördüm.
60 yaşında 20lik kızla evlenen para babalarına laf etmezler de işte kendi hemcinsleri olunca böyle yüklenirler. Yada kendileri gencecikken kendilerinden baya baya büyüklerle evlenirlerken adama damatlık yakışır(!) tohuma kaçmış adamla evlenmiş olmazlar ama iş kadına gelince neler derler....
Siz buradaki bu kendini bilmez yorumları da dikkate almayın lütfen, yaşınız da hiçç bir şey yok, genceciksiniz. Umarım en doğru zamanda kalbini ısıtan, saygı ve sevgi duydun biriyle evlenirsin.
Evlenemeyedebilirsiniz. İlla evlenmek için evlenip mutsuz olanlardan olmazsınız hatta.. Benim öyle çok mutlu hayatları olan teyzemler de var, emekli oldular fıstık gibi geziyorlar tozuyorlar... Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil. Dilerim mutlu olursunuz
Geçekten aynılarını bana da yapıyorlar . Etraftakileri geç annen bile artık fazla kritere bakmadan evde kalmamdan korktuğu için evlenmemi istiyor. Böyle yapınca bilmiyorum siz de de oldumu ben bu kadar vahim durumdamı yım kötü müyüm yani taamm boşanmış çocuklu birisiyle de evlenbirsin sınıflandırmak yanlış olur aşık olursun evlenirsin. Sonuçta benim aşık olduğum adam boşanmış biriydi ama aşık olmuştum.Gerçi o da olmadı ya neyse :) Nasıl tanıştınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?