neeee ikizlerim mi oluyor!!!

Bu konularda interneti çok fazla kullanma, insanı evham sahibi yapıyor :)
Bu aralar aynı hataya düştüm midemle ilgili bir sıkıntı vardı, bir araştırdım neler neler psikolojim bozuldu :)
Bol bol dua et, sağlıkla gelecekler inşallah, maddiyat konusu zaten çözülür, biraz sıkıntı çekilse de onların evine getireceği cıvıltı yeter:) Çok tatlı bir anne olacaksın eminim, üstelik ikizler bence şans, bir arada büyüyecekler ileri de sende rahat edeceksin :)

çok sevindim senin adına allah sağlıcakla kucağını aldığın günü göstersin inşlh darısı bana ve benim gibi olanlara inşlh sen zeki bi kadınsın eminim güzel bi ekonomi politikasyla hallediceksin herşeyi allah yardımcın olsun şimdiden örgüye başla derim

evet ıkız annesı olmak hem zor hem cok farklı bı duyguymuş

dualarımın başındasın bılıyosun dimiiii,inşallah bi şekilde sen de ikiz değil üçüz annesı olursun,sayfaya şenlık ıste o zaman gelır

haklısın zaten ıyıce gebelık psıkolojısıne gırdım hemde 2 kere

4 seneyı gozden cıkardım.4 sene sonra kullerımden yenıden dogarım heralde.tatlı bı anne olurmuyum bılmıyorum ama ruh halım delı oldugu ıcın sıkılmazlar benden heralde maddıyat ıcın sımdıden kemer sıkma polıtasını benımsemıs bulunmaktayız ...yok oyle aksamları yemek yemek falan :)

waauuww guzel ıltıfatın ıcın tesekkurler fıstık,evet az once cızelge olusturdum zaten 3 aydır kredı kartıma dokunmuyorum sebebsızce...ışe yarar braz..bana noluuur dua et saglıklı sekılde ıkısını de kucagıma alayım...

inşallah allah onları sana bağışlar sağlıcakla doğur aminnnnnn burayada fotolarını koyarsın inşlhhhh banda dua et olurmu yolmu uzun ama sonu güzel olsun yeter bana

Hayirli olsun, ameli salih evlatlardan olsun insallah. Meraklanma bu kadar, vardir her zorlugun bir cikisi. Aileler de destek olur her halde

Aaaa ne güzel
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Ben de olur da bir gün çocuğum olsun istersem ikiz isterdim herhalde. Çok eğlenceli ve ilginç geliyor bana ikizler, kardeşlikleri de öyle.

Sağlıklı olsunlar

Kötü yanlarını at baim bi öteye iyi yanlarına bak

İkisi beraber büyüceler arkadaşa bile ihtiyaçları yok
Beraber oynıcaklar
Birlikte yemek yicekler
Birlikte okula gidip büyücekler

Benim cocugumn ikizi olsaydı keske
Buyutup tekrar 2.cocugu yapmak zor geliyo hadi sil bastan inan daha zor

Biraz yıpranırsın ama evlat işte yardımcı olanın varsa sakin ol.

aslında evet 2.kere annelık falan zor...o yuzden toptan fabrıkadan cıkıs yapmak daha mantıklı sankı

Benimde esimin babaannesinde ucuz annemin teyzesinde ikiz var seninkiler yakinmis ve fazlaymis bende istiyorumda ondan

İkiz evet çok güzel ama erken doğum vs gibi problemlerden dolayı ağız tadıyla bi hamilelik yaşayamadım. Üstelik Allahım hata kaza vermediği sürece bi daha hamile kalmayı planlamıyorum. Yani şöööyle gerine gerine bi hamile olamadım.

İkiz bebek bana hep biraz korkutucu gelmiştir aslında. Şuan ablam hamile benim de öyle ki bir gün rüyamda bebeğin ikiz olduğunu görmüştüm de ertesi sabah hemen arayıp " lütfen yapma böyle bişeeey" demiştim . Ama ilk kez gülümseyerek baktım bu duruma :) Hatta şunu söyleyeyim o kadar pozitif geldiniz ki "aslında güzel birşey bu sanırım" diyorum an itibariyle. Sağlıkla alın minikleri kuzağınıza ..
Ben buradan herşeyin güzel olacağını hissedebiliyorum :)

benım de 3 hafta erken dogabılırmıs ıkızlerde boyle oluyo genelde dedı doktor.sezeryan ıstıyorum artık kı asla dıyen ben.ıkızler ıcın sacma olur o sorumlulugu almak...bende sımdıden tetıkteyım.rısk yok belkı ama o da sımdılık...hamılelık ıkızlerde keyıflı olmuyormus sanırım....

sen progestan kullandınmı canım;?

aaaayyyyy canımsınnn sabahtan berı bır pohpohlandım bır keyfım yerıne geldı kı off en yakın dost dedıgım ınsanlardan gormedım bunu .şuana kadar..hatta fena doluyum zor duruyorum..gercekten ıyıkı varsınız...

herkesın ıkızlerı olsun ınsallah emı??

Süpersiniz yaa ben de buna çok güldüm . E tabii ee olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…