neeee ikizlerim mi oluyor!!!

Iste evet cok erken ama karnim daha fazla buyumuyomus ve bebeklerimin Allah korusun sıkısma ihtimali varmis. Inanir misin o kadar uzun zamandit yatiyorum ki artik yatakla butunlestim saclarim birbirine karisti hep kesmek zorunda kaldim. Allah razi olsun canim ya. Bakalim yarin nolucak? Alttan muayneler cok zor oluyo nst korkulu ruyam.. amin amin cumlemiz aliriz insaallah...

Umarim tez vakitte tüm sıkıntıların geçer inşallah yarın güzel bir haber alırsın sıkma canını sağlıcakla alacaksın minikleri kucağına Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz

Ikiz olması ne güzel. : )) yapmışken iki tane oluyor. : ))
Iyi taraflarına bakmaya çalış. Kardeş ihtiyacı hissetmeyecekler. Ileride yeniden çocuk planları yapmak zorunda kalmayacaksın. Belki bez masrafı çok olur onun dışında günlük kullanımdaki her şeyden iki tane alıp masraf etmene gerek yok.

Umarim tez vakitte tüm sıkıntıların geçer inşallah yarın güzel bir haber alırsın sıkma canını sağlıcakla alacaksın minikleri kucağına Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz
Amin amin amin. Yarin yazarim olup bitenleri insaAllah. Minikler yaramaz ablasi yaramaz morelimizi yuksek tutuyoruz dedigin gibi

gunaydın hanımlar ben 3-4 haftalık hamileyken 550 idi.sonra 4-5 haftalık oldum 5000 küsür oldu ben gene anlamadım tabı...6 haftalıkken tek gorundu..7 haftalıkken ikiz gorunduler.valla olayın cıddıyetıne hala varamadım...bakalım

MasaAllah... Ikizlerin hayirli olsun

Cnm merhaba bnde ikizlere hamileyim fakat 7+5 günlük olmamıza rağmen kalp atışları yok sen kalp atışarini duydun mu? Duyduğunda kaç haftalıktiniz?

Cnm merhaba bnde ikizlere hamileyim fakat 7+5 günlük olmamıza rağmen kalp atışları yok sen kalp atışarini duydun mu? Duyduğunda kaç haftalıktiniz?

canım cok normal dymaman..8 haftalıkken duyuyuluyor genelde...benımde 7.haftayı doldurdugumda duymustum

tebrikler
sen merak etme, bereketiyle gelir onlar dünyaya. sonuçta işini de hemen bırakacak halin yok. doğum iznin başlayana kadar bi plan yaparsınız nasılsa. hayırlısıyla doğur da sen, elbet çare bulursunuz. hayırlı olsun şimdiden.
öpüyorum, sevgiler...

bir kaç hafta daha geçsin o zaman miniklerinin farkına varırsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

bir kaç hafta daha geçsin o zaman miniklerinin farkına varırsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ahhh gram belirtim yok..vardı azaldı hamıle değilmişim gibi takılıyorum...bu da bende o havayı yaratmıyor.. :)

amın canımm çok sağol

Bende doldurdum 7. Haftayı hatta 2 gün sonra 8 dolacak ama hala bir şey yok dr 1 ay sonra gel dedi.. 1 ay çok geç değil mi anlamadım

geç dollenmedir..arkadasımın 10 haftalıkken duyuldu.sonucta kese de bebek varsa kalp atısları elbet duyulur.korkma canım nette de oyle seyler okuyup benım gıbı manyaga baglama

geç dollenmedir..arkadasımın 10 haftalıkken duyuldu.sonucta kese de bebek varsa kalp atısları elbet duyulur.korkma canım nette de oyle seyler okuyup benım gıbı manyaga baglama
Inş Cnm.. Düşük riski de var benimkilerin kanama oldu çok az.. Allaha şükür durdu kanama ama dr risk devam ediyor dedi Inş sağlıkla kucagimiza alırız miniklerimizi

Oyyy oyyyyy oyyyyy bu hayatta en çok istediğim şeydi ikiz annesi olmak... Tabi genetik olacak biraz da.. Bizde de hiç olmadığı için şu an sadece oğluşuma gebeyim... Rabbim rızıklarını bol bol versin inşallah canım.. Tebrik ederim... Hamileliğin ilerledikçe, onları içinde pıt pıt hissettikçe hiçbişiyi bu kadar takmayacaksın emin ol.. Öyle güzel günler bekliyor ki seni... Onları ulrtasonda anne karnında bile birbirleriyle ilişkilerini görünce, elleriyle senin karnını okşadıkça, tekmeleriyle sana "anne burdayız, acıktık, yorulduk" dedikçe mutluluktan uçacaksın.. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah... Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…