- 28 Eylül 2014
- 37
- 27
- 8
- 34
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Iste evet cok erken ama karnim daha fazla buyumuyomus ve bebeklerimin Allah korusun sıkısma ihtimali varmis. Inanir misin o kadar uzun zamandit yatiyorum ki artik yatakla butunlestim saclarim birbirine karisti hep kesmek zorunda kaldim. Allah razi olsun canim ya. Bakalim yarin nolucak? Alttan muayneler cok zor oluyo nst korkulu ruyam..Daha erken değil mi doğum için Allah yardımcın olsun ya inşallah birsey olmaz aman dikkat et dinlen gerekirse hiç bir şey yapma hastane gerçekten insanın psikolojisini bozuyor çok haklısın ama yavrucukların için birazcık dayanacaksin duam senin için umarım sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına
Umarim tez vakitte tüm sıkıntıların geçer inşallah yarın güzel bir haber alırsın sıkma canını sağlıcakla alacaksın minikleri kucağınaIste evet cok erken ama karnim daha fazla buyumuyomus ve bebeklerimin Allah korusun sıkısma ihtimali varmis. Inanir misin o kadar uzun zamandit yatiyorum ki artik yatakla butunlestim saclarim birbirine karisti hep kesmek zorunda kaldim. Allah razi olsun canim ya. Bakalim yarin nolucak? Alttan muayneler cok zor oluyo nst korkulu ruyam..amin amin cumlemiz aliriz insaallah...
Amin amin amin. Yarin yazarim olup bitenleri insaAllah. Minikler yaramaz ablasi yaramazUmarim tez vakitte tüm sıkıntıların geçer inşallah yarın güzel bir haber alırsın sıkma canını sağlıcakla alacaksın minikleri kucağınaMoralimizi her zaman yüksek tutuyoruz
Mutlaka bekliyorum güzel haberleriniAmin amin amin. Yarin yazarim olup bitenleri insaAllah. Minikler yaramaz ablasi yaramazmorelimizi yuksek tutuyoruz dedigin gibi
MasaAllah... Ikizlerin hayirli olsungunaydın hanımlar ben 3-4 haftalık hamileyken 550 idi.sonra 4-5 haftalık oldum 5000 küsür olduben gene anlamadım tabı...6 haftalıkken tek gorundu..7 haftalıkken ikiz gorunduler.valla olayın cıddıyetıne hala varamadım...bakalım
MasaAllah... Ikizlerin hayirli olsun
Cnm merhaba bnde ikizlere hamileyim fakat 7+5 günlük olmamıza rağmen kalp atışları yoktek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
Amin amin aminamın canım....hepımızın evlatları hayırlı olsun ınşallah
Cnm merhaba bnde ikizlere hamileyim fakat 7+5 günlük olmamıza rağmen kalp atışları yoksen kalp atışarini duydun mu? Duyduğunda kaç haftalıktiniz?
tebriklertek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
gunaydın hanımlar ben 3-4 haftalık hamileyken 550 idi.sonra 4-5 haftalık oldum 5000 küsür olduben gene anlamadım tabı...6 haftalıkken tek gorundu..7 haftalıkken ikiz gorunduler.valla olayın cıddıyetıne hala varamadım...bakalım
Bende doldurdum 7. Haftayı hatta 2 gün sonra 8 dolacak ama hala bir şey yokcanım cok normal dymaman..8 haftalıkken duyuyuluyor genelde...benımde 7.haftayı doldurdugumda duymustum
bir kaç hafta daha geçsin o zaman miniklerinin farkına varırsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bende doldurdum 7. Haftayı hatta 2 gün sonra 8 dolacak ama hala bir şey yokdr 1 ay sonra gel dedi.. 1 ay çok geç değil mi anlamadım
O zaman tadını çıkarmaya bakahhh gram belirtim yok..vardı azaldı hamıle değilmişim gibi takılıyorum...bu da bende o havayı yaratmıyor.. :)
amın canımm çok sağol
Inş Cnm.. Düşük riski de var benimkilerin kanama oldu çok az.. Allaha şükür durdu kanama ama dr risk devam ediyor dedigeç dollenmedir..arkadasımın 10 haftalıkken duyuldu.sonucta kese de bebek varsa kalp atısları elbet duyulur.korkma canım nette de oyle seyler okuyup benım gıbı manyaga baglama
çok sağolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın.Alllah ıkız ısteyen herkese ıkız evlatlar versın gercekten şaşkınlık mutluluk suan hangısını yasıyorum bılmıyorum....
uykuya hıc bı zman meyılım yoktu bı ondan yana şanslıyım heralde tokezlemem belkı ama onlara ıyı bır gelecek sunmak ve ondan ote ıkız gebelık sıkıntılı bı sureç oooffff kafam lımonata oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?