- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben senin icin resimleyip gosteririm anlatimini..
Harika oluyor :)
Suyuna icine yumurtayi kir o yumurtanin sarisi ve beyazi tioki haslanmis yumurta gibi pisiyor..
Ve suzerek aliyorsun..
Sarimsakli yogurdu dokuyoraun ustune
En sonra pul biber yada salca sos yapip uzerin dokuyorsun birazcik
Cok guzel oluyor
Sagol Margam. Aliyorum da benim bogaz agrim antibiyotiksiz gecmiyor genelde. Antibiyotik alinca da once gribe ceviriyor sonra geciyor annnnca.Canim gecmis olsun pastil alsana
Sen sunun ayrıntılı tarifini versene üni.de ev arkadaşım yapardı böyle suda yumurta çılbır mı diyodu bişey diyodu süper oluyodu..du ben sorayım ona da.bak gece gece hiç güzel olmadı bu aklıma düştüBen senin icin resimleyip gosteririm anlatimini..
Suyuna icine yumurtayi kir o yumurtanin sarisi ve beyazi tioki haslanmis yumurta gibi pisiyor..
Ve suzerek aliyorsun..
Cok guzel oluyor
Ozelden link atiyorummm ama yogurdunu bol koy tam bu aylarda soguk soguk yenecek turden yemekSen sunun ayrıntılı tarifini versene üni.de ev arkadaşım yapardı böyle suda yumurta çılbır mı diyodu bişey diyodu süper oluyodu..du ben sorayım ona da.bak gece gece hiç güzel olmadı bu aklıma düştü
Tamam tatlım TeşekkürlerOzelden link atiyorummm ama yogurdunu bol koy tam bu aylarda soguk soguk yenecek turden yemek
Ekmek yeme yaninda bir sey yapmazTamam tatlım Teşekkürler
Gece gece iyi olmadı ama yarına yaparım artik
Iyi geceler canimmmBenim karnim aciktii
En iyisi yatip uyuyayim yoksa duramamIlla tikinirim
Iyi geceler hepinize. Sporunu yapmayanlar yapsinn
Sana da atayim canim ayni bu tarifteki gibi yapiyorum. Ama yogurt bol koyuyorummYemek yarışmasına katıl sen bence
Sana da atayim canim ayni bu tarifteki gibi yapiyorum. Ama yogurt bol koyuyorumm
No no no nooooAyyy ben yumurta sevmiyorumgaliba suan icim kötü oldu.
Ben bunu seveeemem sen bana çikolatalı pasta tarifi atsanaa Margaa
No no no noooo
Pastalar tatlilar odul olcak bizeeee simdi yemek yoookk
ediyorumm :)) bu sabah 52.6 geldim çok sevindirik oldum :))Afiyet olsun, ay bende spordan sonra enerjik olayım diye çıkolata yiyorum tabi gün içinde yediğimize içtiğimize dikkat edelim ediyoruz dimi kızlar :)
annem çok yapar :) lezetli oluyoBen senin icin resimleyip gosteririm anlatimini..
Ve suzerek aliyorsun..
Cok guzel oluyor
Bak margam şimdi geldim KK ya bugün sabah 8 den akşam bu saate kadar oturmadımYarın dürtcem hepiniziii
Kaytarmak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?