- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
2 sini verdim gerisi bana kalsın dedimpinko şişkonaz napıyon verdin mi fazlalaları
Sen ne yaptın hala cılız mısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sini verdim gerisi bana kalsın dedimpinko şişkonaz napıyon verdin mi fazlalaları
İlk videomuz bu![]()
Ben en iyisi ilk sayfaya yükleyeyim.. =D
senin verdiğini ben aldımsa demek 47 olmuşum ama herkes zayıfladın diyor ben de çaktırmıyorum2 sini verdim gerisi bana kalsın dedim
Sen ne yaptın hala cılız mısın?![]()
bütün şişkolar burda mı toplandınız bakim![]()
Tamam ben min süre olanı alayım o zamanMerak etmeyin ben derimmm dürterim sizi
Valla pinkom ne isterseniz onu yapın yeterki bir günümüzün yarım saatciğini spora ayırın min. süre :)
bütün şişkolar burda mı toplandınız bakim![]()
sen bana şişko mu dedin yani şimdiEvet gel sende katıl
Yanlız kilomu söyleyince küfür yerim ben![]()
Hergün yapıcaz ama =) hiç aksatmak yokTamam ben min süre olanı alayım o zaman
Harbiye de söyleyeyim, yalnız başına yapıyor sporunu buraya gelsin beraber yapalım![]()
sen ne özelimizi döküyon burayaaa,rezil olduk sosyeteyeBize şişko diyene bak sen hele..
güllerin savaşını izlerken spor aletinin üzerine yapışıyor adeta..
ah nuriye ah ..![]()
sen bana şişko mu dedin yani şimdi
bunu hakaret olarak algılıyorum,ne demek sende katıl![]()
Ben en son ne zaman koştuğumu bilmiyorumben de severim koşmayı ama artık hep yürüyorum koşmuyorum hiç
sen ne özelimizi döküyon burayaaa,rezil olduk sosyeteye![]()
Anlamıyorlarsa çaktırma boşver, dürüstlükten ölecez zatensenin verdiğini ben aldımsa demek 47 olmuşum ama herkes zayıfladın diyor ben de çaktırmıyorum![]()
Ben en son ne zaman koştuğumu bilmiyorum![]()
Ben pazar günü koştum
Ama köpekle birlikte
İyi oluyo![]()
sen kilolarınla barışıksın demk hmm sevdimHahah kendime de dedim ya![]()
hain bitli margarinhaşır haşır eşofmanlarından ses geliyor dizide ki gülfemi duyamıyordum senin yüzünden![]()
koydum ilk sayfayaAnlamıyorlarsa çaktırma boşver, dürüstlükten ölecez zaten![]()
ben dün 3 kat merdiven koşturdum iki tur kız bağırıyodu ama o kadarı pek kesmiyorBen en son ne zaman koştuğumu bilmiyorum![]()