Nefes Alacak Vakit

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.748
83
Arkadaşlar ve hatta yoğun çalışan arkadaşlar lütfen özellikle sizden yorum istiyorum.
Nasıl zaman yetiriyorsunuz? Sanki zaman 24 saat değil de 3 saat 5 saat
Ya da sanki gün 48 saat filan olmalı
Yetişilmiyor hiçbir şeye
Azıcık bir gün oyalansam sinemaya filan gitsem dinleneyim desem sanki bir anda bütün işler her şey üst üste yığılıyor ve panikten ne yapacağımı şaşırıyorum
Zaman algımda mı sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten bana birkaç gün kalmışsa bir iş için o benim için birkaç verimli saat anlamına geliyor....
Siz nasıl hem kendinize hem işinize vakit ayırıyorsunuz? Aşırı mı düzenli olmak lazım bunun için? Düzensiz insanların hiç mi şansı yok Önerilerinizi bekliyorum... Dertleşmek isteyen aynı olan arkadaşlar varsa onlar da yazabilir..

ahhh canim eski halimi gördüm sende.. ben işi biraktim ev hanimi oldum cok rahat ettim
calisirkende eşime ya bi yardimci bulalim düzenli gelsin ya da sen yardim et yetisemiyorum dedim sagolsun bayaga yardim ederdi. 2 haftada bir evi komple süpürür balkonlari yikar kendi utusunu kendi yapardi. bende banyo tuvaley temizligi evin duzeni camasir yemek bulasik vs bunlarla ilgilenirdim ama hiç dört dörtlük olmazdi. amaaan çalışan kadinlar kasmasin olmuyo işte olduğu kadar demek lazim.cok titiz arkadaslarim vardi gece uykularindan fedakarlik yaparlardi gece 3 e kadar temizlik yaparlardi. ne gerek var çalışan insan gece uyuyup dinlenmeli sağlık daha önemli

ay dur daha evlenmedim bile o da seneye olacak
hele onu düşününce fenalıklar geliyor
bu arada sevindim rahatlamanıza ama çalışma hayatını özlemiyor musunuz hiç?

zaman aşırı hızlı geçiyor o bir gerçek, işten eve gidiyoruz hop yatma vakti gelmiş. şuan bekarım ama birkaç arkadaş tavsiyesi, işyerinde olduğu gibi ajanda tutmak. bana mantıklı geldi şahsen günü saatlere bölüp, şu saatte şu iş , şu saatte gezmek diye evlendiğimde düşünebilirm belki faydası olur. çünkü inanlımaz miskin bir insanım kalktım kalkıyorum diyene kadar saat geçiyor maalesef

çalıştıgım zamanlarda cok dosya inceler cok müşteri ile görüşürdüm. banka leasingler teşvikler, tel. yazışma rapoırlar, sözleşmeler vb.vb.bv.bv.bv. ilk zamanlar asla vaktinde yetiştiremem derdim. ki yetişmezdi de.
sonra dşündüm ve kendime bir düzenek geliştirdim. öncelik belirledim. pratik olsun diye bir cok şeyi ayrı ayrı excel ve word olarak hazır metinler yaptım - birileri iş yüklemek isterse hayır dedim. ve bir iş gunumde son 2 saatim veya daha fazlası boş gecmeye başlamıştı
evde de aynı sistematik düşünüp ev işlerine başlıyorum.

heheh iyiymiş
ama bizim meslekte hayır deme ihtimalim yok
yine de daha düzenli olunca tembellik yapamazsın cathy hadi işinin başına deyip kendimi motive ederim belki bilemedim

aaaaaynı ben
hoşgeldin ruh ikizim

heheh iyiymiş
yine de daha düzenli olunca tembellik yapamazsın cathy hadi işinin başına deyip kendimi motive ederim belki bilemedim
meslek ne ? belki daha iyi tatikler sunabiliriz. böyle afaki yazıyoruz
ben istifa etmiştim ve inan ogun cok mutlu olmuştum. lanet etmiştim artık.
ve ben cıktıktan sonra yerime bakacak 3 kişi aldılar.
eger ben düzenli calışmasaydım asla tek başıma herşey ile ugraşamazdım. tabi girdigim ilk gunden beri beni cıkmam için ugraştılar ama 5 sene calıştım. sonra istifa ettim zaten. ihihihihih beni gördükce sinir oldular :)

heheh iyiymiş
tembelligin alasını yaparsın düzenli olursan. cunku vakitin kalıyor. ama iş yapıyormuş gibi görün

ya ben büyük ölçüde evden çalışıyorum ve şöyle bir sorunum var, 3 günde yapılacak işi 1 günde yerimden kalkmadan nefes almadan beynimi patlatarak yapıyorum, sonra 2 gün boş kalıyorum, zaman yönetimi konusunda çok kötüyüm yani, benim durumumda başkası olsa günde 4-5 saat çalışır işlerini güzel güzel halleder her şeye de vakit bulurdu.

uğraşırlar yaa ciddi mobbing var her yerde...

diğer 2 gün boş işte ne güzel ama:)

ay dur daha evlenmedim bile o da seneye olacak
hele onu düşününce fenalıklar geliyor
bu arada sevindim rahatlamanıza ama çalışma hayatını özlemiyor musunuz hiç?
hele evli degilsen hiiic kasma :))) olduğu kadar yap cnm benim. gelirin iyiyse ayda bir filan bi yardimci cagirip evi komple temizletebilirsin çalışan bayanin hakkidir bu

ben özel okulda ogretmendim. resmen az maasa full is mantigiyla calistiriliyordum okul müdürü utanmasa eve de gitme burda yat dicekti o derece calistirirdi sagolsun. resmi tatiller icin filan önceden plan yapamazdim. her hafta sinirden aglardim. anlayacagim calismaktan soguttular. öyle bi tempodan çıktığım icin belki ev hanimligi tatil gibi geldi. ilk kez bu sene düzenli aile hayatim oldu. her isimi gücümü yapiyorum kitap okuyorum, spora gidiyorum, film izliyorum, arkadaslarimla bulusuyorum... ohhhh en güzeli de hastaneye giderken filan milletten yalvar yakar izin almak zorunda diilim artik. calisma hayatini da seviyorum ama bi daha o kadar yoğun bi iş temposuna girmem.

2 sene bekarken çalıştım ev arkadasim da vardi hic kasmadik :) işten bize kalan vakti hep kendimizi simartarak gecirdik, canımız uyumak istediyse uyuduk gezmek istediyse gezdik :)))) bekarken daha rahat oluyor tadini cikart. ev arkadasimla cok temizlik de yapmazdik, ayda bir eve bi abla geliyordu sagolsun halilari bile silerdi :) o kadar calismaya o kadar lüks olsun

ne güzel anlatmışsın
programımı diğer dönem rahatlatıcam valla
hem çalışıp hem yüksek olunca insanın canı çıkıyor ondan
ben kaşındım biraz da:)

cem uzanı başbakan yapalım bir gün 48 saat olsun. ancak biter dertlerimiz

ne güzel anlatmışsın
programımı diğer dönem rahatlatıcam valla
hem çalışıp hem yüksek olunca insanın canı çıkıyor ondan
ben kaşındım biraz da:)
ondan sen bunaldin kiyamammm az sabir o zaman yüksek bitince rahatlarsin bekarken tadini çıkar evlenince yoğunluk artiyor

Sabah işe gidiyorum 6 gibi evde oluyorum.
Yemek yap masa kur topla çamaşır varsa yıka ütü varsa yap ki genelde olur.
Evin şöyle bir tozunu al bide vileda çek derken gece 22:00 oluyo
Bide banyo vs derken gece 23.
Kahvemi alıp yatağıma uzanıp 1 saatcik dinliyorum ve hemen uyku.
Bu yüzden ağladığımı bilirim anne evinde ne kadar da rahatmisim kahvemi bile annem yapar getirir kiyamazdi bana.
Akşam isten gelince tek aktivitem banyo olurdu gerisi hep yatakta pineklemekti nasılda rahatmışım.
Tabi sinemalar, cafeler gezmedik mekan birakmazdim.
Şimdi markette 20dk fazla oyalansam kendime kızıyorum herşey aksıyor gibi.
Evlilik çok güzel ama bekarlık cidden sultanlıkmış.
Normal bütçeli bir aile isen devamlı çalışan tutma lüksünde olmuyor haliyle anca 15 gün yada ayda 1.
Zor ya cidden yaramı deştin gece gece
Gerçi sen bekarmissin öyle temizlik yemek derdin olmaz galiba..
Evlenince görüşelim sinir krizleri gecirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…