mrb ben bu siteye yeni üye oldum ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir alan oldugunu gördüm. kaç zamandır içime attığım sıkıntılarımı sizlerle ben de paylaşmak istedim belki biraz rahatlayabilirim
bir yıldır nişanlıyız ve bazı nedenlerden dolayıda görünürde düğün yok ( iş atama vs ) . nişanlım eskiden bana hiç kıyamayan, tek derdi beni mutlu etmek isteyen bir insandı. sanırım bunun sebebi, nişanlanmadan önce iki yıl kadar peşimden koşması ve benim ısrarla onu reddedişimdi (elde ettiklerinde sanırım tüm hevesleri kaçıyor )
nişandan sonra bir süre her şey iyi gitti , ta ki hayatım alt üst olana kadar..
ailemin başına çok kötü felaketler gelmişti, onun üstüne benim hayatımda meydana gelen kötü gelişmeler vs derken sürekli ağlayan mutsuz umutsuz bir insan olmuştum. dertlerimi nişanlımla paylaşmak istedigimde de benden uzak durdu, kötümsersin sürekli ağlıyorsun mutsuzsun benimle de sürekli dertlerin hakkında konuşuyorsun ve bunu bnim psikolojim kaldırmıyor bana hiç güleryüz göstermiyor ve beni hiç mutlu etmiyorsun dedinapıcagımı şaşırdım. zaten çok kötü zamanlar geçiriyorum benim yanımda olması gerekirken böyle şeyler söyleyip teli yüzüme kapattı. o günden beri de asdece kavga ediyoruz. ayrılmak da kolay degil napıcagımı şaşırdım
hayat kısaymış ve o mutlu olmak istiyormuş. ben de ona istedigi mutluluğu veremiyormuşum. tek istedigi benim ona kötü hiçbir şey anlatmamam ( üzüntülerimi fln paylaşmamam) onu arayıp mutlu mutlu konuşup gülüp teli kapatmammış. çok kez ayrılmaya karar verdim fakat aileme bir türlü söyleyemedim. ailem başka şeylerden dolayı zaten perişan bi halde. üzüntüden annemde babam da hasta oldular bide ben gidip nişanı attım desem daha çok üzülcekler çok çaresizim( böylesine bencil bir insanla ömür mü geçer???
sizin ve ailenizin yaşadığı sıkıntılardan bahsetmezseniz nişanlınızın bu duyarsız davranısının nedenini blemeyiz konunuzu biraz daha acıklamanız gerektiğini düşünüyorum yoksa nedenini bilmediğimiz bir sey hakkında yorum yapamayız
sizin ve ailenizin yaşadığı sıkıntılardan bahsetmezseniz nişanlınızın bu duyarsız davranısının nedenini blemeyiz konunuzu biraz daha acıklamanız gerektiğini düşünüyorum yoksa nedenini bilmediğimiz bir sey hakkında yorum yapamayız
mrb ben bu siteye yeni üye oldum ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir alan oldugunu gördüm. kaç zamandır içime attığım sıkıntılarımı sizlerle ben de paylaşmak istedim belki biraz rahatlayabilirim
bir yıldır nişanlıyız ve bazı nedenlerden dolayıda görünürde düğün yok ( iş atama vs ) . nişanlım eskiden bana hiç kıyamayan, tek derdi beni mutlu etmek isteyen bir insandı. sanırım bunun sebebi, nişanlanmadan önce iki yıl kadar peşimden koşması ve benim ısrarla onu reddedişimdi (elde ettiklerinde sanırım tüm hevesleri kaçıyor )
ailemin başına çok kötü felaketler gelmişti, onun üstüne benim hayatımda meydana gelen kötü gelişmeler vs derken sürekli ağlayan mutsuz umutsuz bir insan olmuştum. dertlerimi nişanlımla paylaşmak istedigimde de benden uzak durdu, kötümsersin sürekli ağlıyorsun mutsuzsun benimle de sürekli dertlerin hakkında konuşuyorsun ve bunu bnim psikolojim kaldırmıyor bana hiç güleryüz göstermiyor ve beni hiç mutlu etmiyorsun dedinapıcagımı şaşırdım. zaten çok kötü zamanlar geçiriyorum benim yanımda olması gerekirken böyle şeyler söyleyip teli yüzüme kapattı. o günden beri de asdece kavga ediyoruz. ayrılmak da kolay degil napıcagımı şaşırdım
hayat kısaymış ve o mutlu olmak istiyormuş. ben de ona istedigi mutluluğu veremiyormuşum. tek istedigi benim ona kötü hiçbir şey anlatmamam ( üzüntülerimi fln paylaşmamam) onu arayıp mutlu mutlu konuşup gülüp teli kapatmammış. çok kez ayrılmaya karar verdim fakat aileme bir türlü söyleyemedim. ailem başka şeylerden dolayı zaten perişan bi halde. üzüntüden annemde babam da hasta oldular bide ben gidip nişanı attım desem daha çok üzülcekler çok çaresizim( böylesine bencil bir insanla ömür mü geçer???
Canım öyle bir insanla hayat geçmez ve şunu bil ki ailen şu an nişanı attığında 1 üzülüyorlarsa boşandığında 1000 üzülecekler. Sakın hata yapma. Evlenince herşey çok daha zor olur. Gerekeni yap. Hiç zaman kaybetme. Bencil bir insanla asla ömür geçmez. Karşındakinin seni anlaması lazım. Sevgi mutluluğu mutsuzluğu paylaşmaktır. Ayrıl diyemem sana ama çok iyi düşün. Mutsuzsun, mutlu olamayacaksın. O zaman neden devam edesin ki?
kimse derdini detayıyla anlatmak zorunda değil. Bir insanın bencil oluğunu anlamak için fazlasına ihtiyaç yok. Bencil bir nişanlısı var 2+2=4 haksız mıyım yani? Sebep ne olursa olsun bana derdini anlatma diyen bi erkeğin bahaneye ihtiyacı mı var Allah aşkına yapmayın ya.
Öncelikle sabırlar diliyorum kötü günlerin için... Bi süre nişanlına bişey anlatmamaya çalış bakalım. Sadece sorduklarına cevap ver, herşey normal gibi. Ama öyle mutlu mutlu değilde, normal dümdüz. O zaman tepkisi nasıl olacak acaba neden huzursuzluk çıkaracak? Yaptığı gerçekten büyük bencillik... Hepsinin içinde var böylesi...
Öncelikle sabırlar diliyorum kötü günlerin için... Bi süre nişanlına bişey anlatmamaya çalış bakalım. Sadece sorduklarına cevap ver, herşey normal gibi. Ama öyle mutlu mutlu değilde, normal dümdüz. O zaman tepkisi nasıl olacak acaba neden huzursuzluk çıkaracak? Yaptığı gerçekten büyük bencillik... Hepsinin içinde var böylesi...
yeri geldimi sıkıntını içine atıp eğlenmeye,güleryüzlü olmaya çalşssan? sorunlarını bilemiyorum tabi ne kadar ağırdır bilemem..
ama erkelern çoğu böyle başta babamdan biliyorum annem şikayet eder hep bişeylerden o bu durumdan çok rahatsızdır..eminim sorunların çok önemlidir ama biraz nişanlınla ilgilenmeyi denesen..arada sırada yanii..emin ol yeterli olacaktır
Yasadıklarınızdan dolayı psikolojiniz alt üst olduysa bununla birlikte nişanlınızla vakit gecirirken sürekli sıkıntılarınızdan bahsediyorsanız,sürekli ağlıyorsanız,sürekli negatif düşünüyorsanız nişanlınız bunlardan bıkmıs ve onunda psikolojisi bozulmuş.Detaylı bilmiyorum ama yasadığınız felaketler tazeyken ılk etapda size destek olmustur fakat siz daha kötuye gittiyseniz bıkmıstır,dayanamamıstır gibi geldi bana..Empati kurarak bunu tartın..
Beraber mutsuzsanız neden nisanı atmıyorsunuz,aileniz dahada mı üzülücek şuan da sizin durumunuza üzülmüyorlarmı bu açıdan düşünün lütfen,hiç birşeyi devam ettirmeye mecbur değilsiniz.
inanın bunu da denedimfakat bana söyledigi küçük düşürücü sözler, ettiği hakaretler ( burda söyleyemiyorum bile) kalbimi kemirip duruyor adeta. sizin dediğniiz yaparken , onunla ilgilenmeye onun istedigi gibi olaya çalışırken, benim ihtiyacım olan şeyin tam da bu oldugunu düşünüp aynısını bana yapmadıgını hatırlayıp telin diger ucunda sessiz sessiz agladım...
Çok rahatlıkla söylüyorum erkekler zor'u istemiyor problem istemiyor kendi ailesindekini kaldırabiliyor kardeşi annesi babası vs onların dertleriyle ilgileniyor ama sana gelince bi problemde kaçmaya çalışıyor hemen..
Senin ona huzur vermeni istiyor ve nişanlısınız şimdiden böyleyse evlenince hep asık surat mı görücem dior haklı mı? tabiki değil tabiki bencillik ama erkekler bencil malesef
Yeri geliyo eşimde bana asma suratını diyor cnm sıkkın diyorum olsun sen genede asma suratını diyor bana destek olduğu yerlerde var ama
Genelde dert problem istemiyorlar uğraşmak istemiyorlar..
Bide dertlerini anlatmadan ona kötü şeyler yansıtmadan dene bakalım gene sana aynı terslikte davranıcak mı..
Ama ilk peşinden koşduğu zamanlardaki gibi ilgi göstermesi kolay değil o zaman kaçıyodun kovalıyordu şimdi biliyosunki onunsun nişanlısın yani..
Çok fazla taviz vermeden aradaki ayarı iyi tuttur problemlerini vs de anlatma biraz öyle dene bakalım sonra gene aşkım ya canım şuna çok sıkıldı falan diye çıtlat bi bakalım ne dicek
ama sürekli melankoli sürekli surat asan dertli problemli birini kimse istemez sende kendini biraz motive et herşeyini ona yansıtma iyiyide kötüyüde içinde yaşa biraz..
Allah kolaylık versin zor bizde geçtik o yollardan düzelir inşallah..
canım benm yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?