inanın bunu da denedimfakat bana söyledigi küçük düşürücü sözler, ettiği hakaretler ( burda söyleyemiyorum bile) kalbimi kemirip duruyor adeta. sizin dediğniiz yaparken , onunla ilgilenmeye onun istedigi gibi olaya çalışırken, benim ihtiyacım olan şeyin tam da bu oldugunu düşünüp aynısını bana yapmadıgını hatırlayıp telin diger ucunda sessiz sessiz agladım...
Tatlım bu senin hayatın senin mutluluğun. Hiç birşeyi bahane etme. Ailen üzülecekmiş, eş dost ne düşünürmüş...
Bak canım herşey insan için. Bencil olması gereken sensin, o değil. Sıkıntısı derdi olan sensin. Sen mutsuzken onu mutlu etmeyi düşünmek gibi bir mantıksızlık olabilir mi ya? "Açık ol ben mutsuzken mutlu olmayı mı istiyorsun? Buyur canım kapı orada." Çok pişman olur emin ol! Ama eğer sen mutsuzken üstüne bir de onu mutlu etmeye çalışırsan ne sen mutlu olursun ne de onu mutlu edebilirsin. Söylemek bana düşmez eğer bana düşseydi ayrıl derdim. O nişanlın olacak herifi arayıp küfür etmek istiyorum. Eğer bunu hakettiğine inanıyorsan sineye çek ama tersini düşünüyorsan öyle bi adamla evlenme hatta arkadaş bile olma. Daha 23 yaşındasın yazık değil mi sana?
vicdansız bır erkekle yanı bır esle bır omur gecmez.ıyı dusun derım
şöyle anlatayım problemlerim oldugu için ve bende bu yüzden mutsuz oldugum için bana katlanamıyormuş. bu yüzden sık sık kavga ettik , her kavgamızda yüreğimi parçalyan hakaretlerde bulundu hatta bazen ağıza alınmaycak küfürler. ona sıkıntılarımı anlatmadıgım zamanlarda da sadece normal olamıyorum. çückü bana sözyledigi ve b,r an olsun aklımdan çıkmayan kötü şeyleri bir türlü unutamıyorum ve ağlamaya başlıyorum. agladıgımda da senin zırıltını mı dinlicem diyip yüzüme kapatıyor. benimle o kadar mutsuzmuş ki çareyi ölümde görüyormuş. komik olan ne biliyor musun? bir zamanlar bu insan ben onu reddettiğimde de çareyi ölümde görüp intihara kalkışmıştı. ironiye bak demi :)
inan bu yazdiklarindan sonra cok uzuldum
bir insan guvenini kazanip duygularina karsilik buldugu an
nasil bu kadar duygusuz ve kaba olabilir
"elde etme"nin rahatligi bumu?
sinirli ve intihara meyilli
evlilige hazir degil kesinlikle nisanlin
guzel kardesim
ailen zor zamanlar gecirmis hatta gecirmissiniz
oyleki nisanlindan (dogal olarak) teselli arayacak kadar dertlenmissin
sana bu gunlerinde manevi yardimda bulunmayan bir insan
evlilikte o ozveriyi o destegi gosterme ihtimali cok ama cok az
ustelik hakaretler ve kufurler ediyor
degerini bil ve isterse senin icin ZAMANINDA dunyalari yaksin
intiharlar etsin
sen simarikliktan mizmizlansan bile sana bu sekil davranmamasi gerekir!
tutki seni derinden sarsan sorunlar yasamissin
erkekler sorunlu kadinlari istemiyor olabilir
peki kadinlar kaba ve duygusuzca hareket eden erkekle ne kadar mutlu olabilir?
ayrilmak istedigini yoksa mutsuz olacagini kararli bir sekilde soyleyip
ailenin karsisinda guclu durursan uzuntuleri uzun surmez
israrla soyluyorum nisanliyken bu sekil davranan bi insan
evlenince duzelmez
Evlilik iyi günde kötü günde yanında olmak,sorunları beraber atlatmaktır.Siz bu insanla evlilik sürecindesiniz iyi düşünün derim.Evlendiğiniz taktirde de en ufak sorunda ortalardan kaybolcak,zayıf karakterli bir erkeğe benziyor nişanlınız.
Sadece kotu gununde yaninda olmayanin, hic olmazsin daha iyi...
evlilik ne biliyor musunuz?? sadece palavralardan ibare, yalnızyaşamaktan duyulan korkunun getirdigi kocaaaaa bi yalan. asıl zayıf karakterli benim. böyle bir insanın gerçek halini, maskesinin ardında sakladıklarını görebilmeliydim.
bravo cnm evliliği evlenmeden çözmüşsünnn aynen böyle bence sen nişanlının gerçek yüzünü evlenmeden görmüşsün cnm hakkında hayırlısı olsun şimdi yanında olmayan evlendikten sonra hiç yanında olmaz bir zamanlar arkandan koşan nişanlı evlnmeden ters tepmiş bile erkeklerin hepsi aynı
sanslisin ki rengini belli etmis bir nevi isaret sanki rabbimden sana aslinda hepimiz boyle isaretler aliyoruz ama yorumlayamiyoruz
arkadaşım yazdıklarınızı okudum ve öncelikle sizin adınıza çok üzüldğümü belirtmek isterim. yalnız anlayamadığım bir durum var. geri dönülmez bir yolda gibi yazmışsınız yorumlarınızı ve cevaplarınızı. daha 23 yaşındasınız. rabbim ömür verirse çok gzel günleriniz olur inşallah. duygularınız dışında bu çocuktan kopmanıza mani bir durum mu var. neden kendinizi ona bağımlı görüp hayatı zindan ediyorsunuz. size ayrılın demıyyorum yanlış anlamayın, ama siz bunca kötü olaya rağmen ondan ayrılmak isteyıp de ayrılmanız mümkün değilmiş gibi bi tablo çizmişsiniz.
ayrılığa dayanamam diye düşünüyorsanız korkmayın. allah muhafaza insan evladının, ana-babasının yoyüp de her gün ağlayackluğunu alışıyor, el oğlu ne ki... ayrıca aileniz de kabullnir bence, hep söylerim ben: beraber yürüyüp de her gün ağlayacağına, kendi yoluna gidip bir gün ağlamak daha iyidir. umarım hallolur sorunlarınız. saygılar...
insanlar her zaman gclü olamiyorlar ama erkeklere gücsüzlügünü fazla belli etmemen gerekiyor.karsilarinda gücsüz bir kadin görme<ye tahammülleri yok..bunu yasayarak ögrendim.ayrilmayacaksanda artik nisanlinin karsisinda dimdik dur.sogukkanli ol.ve kendini asla birakma.cünkü evlensenizde erkekler yarin öbür gün bellki en ufak bir sorunda bocalayacagini düsünüyordur.amma velakin buda nisanlinizin bencil oldugunu gösteriyor.ama benim esim hep söyler bir erkek olmasina ragmen der ki "biz erkekler bencilizdir.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?