nefes alamıyorum :(

Araya babasi girince babasina da soylersin, kotu bir donemden geciyorum, oglunuzun bu yaklasimi canimi daha da sikiyor, bana zaman verin ve anlayisli yaklasin. Guclusun ya sacmalama. Sadece baskalarini unut, kendine duygularina odaklan su siralar. Ne yapmak istiyorsan onu yap, baskalari mutlu olsun die dusunme.

Son düzenleme:

ahhh inşallahhhh ilgin ve yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım...

ben de dert dinlemeyi hiç sevmem.Ne derdimi anlatırım başkasına ne onlar bana anlatsın isterim.
En yakınım bile olsa mutsuz görünce anlat derim ama, biraz nazlanır yok derse hiiç üstelemem
bu biraz da yapı meselesi
belki de sizi üzen meselelerin hiçbirisi onunla bağlantılı değil ya,haliyle sizi çekip kurtarma gibi bi durumu yok.Elinden birşey gelmemenin sıkıntısıyla patlamış olabilir..Belki de gerçekten bunalmıştır ve tüm evliliğini eşinin gözyaşlarıyla geçirmekden korkmuştur

Anladığım kadarıyla hala seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun..
o yüzden bi güncük üzüntülerini bir kenara at ve ayynı eski günlerdeki gibi bir gün geçirin,senin neyine aşık olduğunu yeniden farkına varsın...
meselaa dışarıya çıkın,güzel bir yerde kahvaltı yapın.Neşeli davranmaya çalışın,hatta çocuk gibi balon almasını isteyin,resimler çekinin,hiç beklemediği bir anda kocamaaaan bi öpücük kondurun..Hatta bu kötü günlerimde yüzümü güldüren tek şeysin temalı bir hediye verin...

ederim tabiki canım Allah seni sevdiği kulları arasına katsın hiidayet versinki Allah hidayet verenleri kurtuluşa erdirendir.

dedikleriniz çok mantıklı ve ve belki yapılsa bir çok şeyi değiştirebilir haklısnızı. fakat nişanlım işi sebebiyle başka bir şehirde çalışıyor ve baya bir mesafe var öyle atlayıp gidilcek cinsten degil. ((
dediniz ya elinden bir şey gelmemenin sıkıntısıyla patlamış olabilr diye???? bunu da düşünmüştüm ama sanki pek öyle bir sıkıntı degil.. şu an mesela bana karşı hiç degişmedigini sadece bunaldıgını düşünsem ikimize de zaman verir, biraz rahatlayıp daha sonra devam etmeyi denerdim. sanki artık sevgisi de yok oldu... artık hiçbir şey eskisi gibi olmıcak gibi geliyor..

Offf off erkekler Güleryüz ister, fıstık gibi kadın ister, bakım ister, güzel yemek ister, ev temiz olsun ister, çocuk ağlamasın ister, çöpü bile kapıya koymak istemez… yani ister de ister.. istedikçe liste sonsuza gider…. Bu erkeklerin doyumsuzluğundan geliyor. İlk önce şu kısmı doğru “hayat kısa mutlu olmak istiyorum” tamam hepimizin amacı bu zaten. Sen de yaşanmış bitmiş sorunlar her ne ise bir de bardağa dolu tarafından bak bakalım neler var içinde hayatında neler varmış bir gör bakalım. Ben sevmiyorum karamsarlığı içim çok mu aydınlık her zaman? Elbette değil ama çok iyi poliyannayım ben. İşimde çok sıkılıyorum, boğuluyorum, bırakıp gidesim geliyor ama eve gidince kızımı görünce işte hayat bu diyorum. Çok şükür beni evladımla sınamadığın için gerisi boş diyorum. Sen de biraz es geçmeye bak çok şeyi. Karşındakine çok yansıtırsan çok sıkılır gerçekten….kendinle savaş verecek kadar güçlüsün kesinlikle Allah kimseye taşımayacağından fazlasını yüklemez.

bak canım şimdi annem babam üzülür diyorsunda yarın evlendiğinde anlaşamayıp ayrıldığında onların daha fazla üzüleceğini hiçmi düşünmüyorsun....ta en başta bu kadar bencil senin derdini paylaşmaktan aciz bir insan evlendiğinizde senin neyine ortak olabilirki...herkes mutlu olmak ister herkeste biliyorki hayat çok kısada hangimizin şu hayatta mutluluk garantisi varki ? kimin başına ne gelir kim bilebilirki....nişanlın çok bencil vede sana karşı sevgisi eksik gibi geldi...seni sevse senin derdine ortak olur en azına indirmeye çalışırdı bence sevgi budur...şimdi böyle hele bide sen evlenince gör nişanlını...şimdiden lafını ağzına tıkıyorsa evlendiğinizde asla sözünü ettirmiycektir adım gibi eminim...ve şunu çok net söyleyebilirimki eşin olduğunda ailen konusunda senin yanında olmadığında ondan bin kat daha soğuyacaksın...çünkü insan seviyorsa karşısındakinin sevdiğinede değer verir, saygı duyar...seni seviyorsa seni öyle kabullenmeyi bilmeli...gelecek kaygısı olan erkeklerden kesinlikle uzak durulmalı çünkü kimsenin mutluluk garantisi yok...hangimiz umduğumuzu bulabildikki...insan sevdiği kadından sıkılırmı ?birde sana tavsiyem çok fazla aileni deşifre etme...herşeyi bilmek zorunda değiller...nişanlınla güzel bi konuşma yap enine boyuna herşeyi konuş...ve naçizane fikrim yolun en başındayken bu kadarda problemin varken dahada ilerleme...çünkü ilerde dahada üzüleceksin.tecrübeyle sabittir maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…