nefes alamıyorum :(

o zaman evlendikten sonra ne olacak
hayat her zaman toz pembe degil
hep güzel seyle olmuyor
nisanlinin en cok destek olmasi gereken zaman uzak oluyorsa
düsünün iyice
nisanliligi uzatin ki uzak zaten uzuyor baya
yada bilmiyorum ama bencil adamla ömür zor derim

Son düzenleme:

artık neyi düşünecegimi bilmiyorum.. sevmiştim ve beraberce her şeyin üstesinden gelebilecegimizi zannediyordum. fakat kimseye güvenmemek geregini acı bir şekilde tekrar ögrendim

Herşeyi ölçüp tarttıysanız,size destek değilse kötü günde uzatmamak lazım.İlk baslarda belki daha mutsuz olursun ama sonradan düzelir durumun.Daha nişanlıyken bu safha ya geldiyseniz evlılık cok zor.Yasınız kac bılmıyorum ama ailen için ya da onsuz daha mutsuz olurum düşüncesiyle hata yapmamalısın..

aynı tavsiyeyi ben de vermeye başladım, iyi dileklerin için sağolasın..

teşekkürler efeeylül . tek başıma adım atmaktan korkuyorum sanırım. inş yapabilirim

aslında biliyor musunuz hayat hiçbir zaman toz pembe degilmiş

bursada öğrencilik yaptım okul bitince orda çalışmaya başladım 3 sene yaşadım orda ve erkek ark vardı 3 sene boyunca. bigün annem aradı ve meme kanseri teşhisi koyduklarını söyledi. perşembe günü öğrendim ctesi günü pılımı pırtımı toplayıp memlekete geldim. annem ameliyat oldu radyoterapi vs vs çok geçmedi aradan babam şeker komasına girdi hastanede yattı.
ben bu dönemde bunalıma girdim. erkek arkadaşımla hergün kavga ediyoduk ve beni o dönemimde anlamadı. ayrıldıkk...
şimdi yeni evliyim o dönemden sonra eşimle tanıştım ve insan nasıl olunuyomus eşimde gördüm kötü günümde yanımda olmayan iyi günümdede olmasın.
bence sende iyi düşün arkadaşım sevgi bu olmamalı...

nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız ayrılma kararı almanın ne kadar zor oldugunu ve zor da olsa ayrıldıktan sonra yaşananların ne kadar acı olacagını en iyi siz bilirsiniz ayrılmam lazım biliyorum, yanlış insan oldugunu kanıtladı ama dogru olanı yapmaya hiç gücüm yok ve yapamadıgım için sürekli kendime kzııyorum

burada anlatamayacağım kadar hoş olmayan anılar oldu ve unutamıyorum.. sanırım dediginiz çözüm öerilerini uygulayabilecegim zamanı çoktan aştık. ayrılıktan gayrisi paklamıycak bence bizi

Ayrılma demiyorum ayrılda demiyorum..

Yaşadıklarını ne hissettiğini senden iyi kimse bilemez neler yaşadın ama açıkca anlatta bizde sana ona göre çareler arayalım..

Bende neler yaşadımm neler ama pes etmedim tek sebebi eşimi seviyorum ayrılsam başkasıyla evlensem o evlendiğim daha mı iyi olucak dedim hep..

Nişanlıykende çok problemlerim oldu aileler yüzünden çok çektim ama şimdi ne oldu annem öldü benim yanımda sadece o var..

Derin düşünmek lazım iyi düşünmek lazım ilerisinide düşünmek lazım..

Sen daha iyi bilirsin:)

şöyle anlatayım problemlerim oldugu için ve bende bu yüzden mutsuz oldugum için bana katlanamıyormuş. bu yüzden sık sık kavga ettik , her kavgamızda yüreğimi parçalyan hakaretlerde bulundu hatta bazen ağıza alınmaycak küfürler. ona sıkıntılarımı anlatmadıgım zamanlarda da sadece normal olamıyorum. çückü bana sözyledigi ve b,r an olsun aklımdan çıkmayan kötü şeyleri bir türlü unutamıyorum ve ağlamaya başlıyorum. agladıgımda da senin zırıltını mı dinlicem diyip yüzüme kapatıyor. benimle o kadar mutsuzmuş ki çareyi ölümde görüyormuş. komik olan ne biliyor musun? bir zamanlar bu insan ben onu reddettiğimde de çareyi ölümde görüp intihara kalkışmıştı. ironiye bak demi :)

Hiç öyle yaşına göre duygusal düşünme durumu falan söz konusu değil.
İyi gün dostu çok olur ama aslolan kötü günde de o dostun yanında olmasıdır.
E hayat arkadaşın olacak kişiden de bu vasfı beklemenden daha doğal birşey
olamaz. Bir klişe ama nikah aktinde memurlar laf olsun diye sormuyor 'İyi günde
kötü günde, hastalıkta sağlıkta... ' sorusunu. Allah tez zamanda ailen üzerindeki
tüm kara bulutları dağıtsın inşallah. Yapman gereken neyse ona karar ver ve yap.
Eğer ayrılmayı düşünürsen de ailem üzülür diye vazgeçme. Bugün üzülür ama
bir gün üzülür. Sorunlu bir evlilik yapıp onun acısını çektiğinde ise ömür boyu
üzülür.

sen benşş

ya zaten hiçbişey peşinden koşduğu zamanlar gibi güzel olmuyor malesef..

bi keresinde eşimle tartışırken bana git o zaman sen beni sevmiyosun dedi gayet kararlı bi biçimde:)

Tamam dedim:)

Eşyalarımı toplamaya başladım bu arada gece saat 03:00 hemen telefonu elime aldım abimi arıcam gel beni al diye eşim önce blöf yaptığımı sandı gayet rahat
Sonra baktıkı ben ciddiyim ki gerçekten ciddiydim bana git dediğin bitti herşey kafamda sonra eli ayağına dolaandı ne yapıcanı şaşırdı yalvarmalar dil dökmeler falan işte..

bilmiyorum sana ne denir şimdi ama kendini çek arama aradığında açma ne bilim bi şeyler daha dene en son herşei denedikten sonra bitir..

biliyorum hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ama size anlattıgım o ironi kadar da absürd olmamalı ama degil mi??? işte asıl her şeyi denemesi gereken o o yapsa belki son bir kez daha şans veririm ama o da istemiyor ki zaten

aynı sizinki gibi bir durum içerisindeyken, bana eski erkek arkadaşım : "insanın hayatını cenaze merasimine çeviriyorsun, devamlı bir bunalım, devamlı bir keyifsizlik, bıktım" demişti.
hatta ayrılma sebebimiz de buydu. o nedenle oldukça iyi anlıyorum sizi

erkek düşünceli olmalı, anlayışlı olmalı.
insan her zaman mutlu olmuyor, her şey hep iyi gitmiyor.
gün geliyor insanın kimseyle konuşası gelmiyor. gülmeyi unutulan uzun zamanlar oluyor.
nişanlınız bunları anlamıyorsa, ileride belki daha kötü olaylar başınıza geldiğinde ne olacak?
kötü ruh haline sahip olduğunuz günler ne yapacak, siz düzelene kadar evden mi kaçacak?

bence çok ayıp.

aynısını benm eşim de yaptı zamanında. ben de onu üstü kapalı tehdit ettim sana anlatmam başkalarına anlatırım dedim. ne demek istiyosun dedi, ben de arkadaşım ayşeye dedim. neyse o mesajı aldı sonra anlat falan dedi ehp ama ben onunla derdimi paylaşmak istemiyorum artık. ne anlatcam o uyuza, zaten dinlediği yoktu yalandan kafa sallardı. ben de buralara takılıyorum, işte bir iki arkadaş var, onların kafasını işiriyorum, alışveriş yapıp para harcıyorum, kızımla ilgiklenip stres atıyorum. ona ihtiyacım yok.

güzel duan için çok teşekkür ederim. amin inşallah..
dogru kararı alabilmenin bu kadar zor olabilecegini hiç tahmin etmezdimm. dogruyu bilmek kolay, ama yapmak çok zor

haklısınız. ama aşkla ilgili yeni bir şey öğrendim. her şey palavra, aşk sadece sabırmış... keşke cnaımı bile verebleceigm insan birazcık sabır gösterebilseydi de şu an düğün planları hakkınsa muhabbet ediyor olsaydık. biliyor musunuzz biz bir de herkesin eliyle gösterdigi o muhteşem çiftlerdendik. nerdeeen nereyee. işte asıl bunlr çok koyyor ya insana. inş aynı şeyleri ona yaşataan bir insanla karşılaşır da neler yaşadıgımı anlayıp birazcık olsun vicdan azabı çeker

allah size sabır veresin yaaa çk üzüldüm insanın eşi her şeyi olmalı arada hiç mesafe olmamalı niye böyle yapıyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…