- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
bunları söylüyorum 2 saat sonra ağlıyorum canım ben de hiç iyi değilim bazen güçlü hissediyorum bazen çok güçsüz.. hiç kolay değil.. Çünkü benim kararlarım ailemi de etkiliyor annem hep mutsuz boşancam dediğimde yapma diyor çok üzülüyor..ona da sana yazdıklarımı söylüyorum ama sonra içimde yapabilirmiyim diye kahroluyorum.. ama mecbur kalırsam yapıcam çünkü 50 yaşıma geldiğimde gençliğimi,güzelliğimi, sağlığımı,gülüşümü bu adamla yitirdim demek istemiyorum.. bu yaşı bir kez yaşıyoruz unutma.. Bu adam seni mutlu edemez..maşallah yaaa ne kadar gzel konuştun ne kadar güçlüsün, valla kutlarım. haklsıın onlara öyle davranmak lazım. bencil olucan ki hep kadrin kıymetin bilirnsin. hatta hiç boşanıcam falan demicen. baktın sana sadece hayatı zindan ediyor tak açıcan davayı. kimse kimseye katlanmak zorunda degil. ama amlesef ben kendimde sende gördüğüm o cesareti ve gücü göremiyorum. kimbiilir belki zamanla degişrim..
bunları söylüyorum 2 saat sonra ağlıyorum canım ben de hiç iyi değilim bazen güçlü hissediyorum bazen çok güçsüz.. hiç kolay değil.. Çünkü benim kararlarım ailemi de etkiliyor annem hep mutsuz boşancam dediğimde yapma diyor çok üzülüyor..ona da sana yazdıklarımı söylüyorum ama sonra içimde yapabilirmiyim diye kahroluyorum.. ama mecbur kalırsam yapıcam çünkü 50 yaşıma geldiğimde gençliğimi,güzelliğimi, sağlığımı,gülüşümü bu adamla yitirdim demek istemiyorum.. bu yaşı bir kez yaşıyoruz unutma.. Bu adam seni mutlu edemez..
Yok canım bizde öyle bir durum olmadı olsa karar vermem kolaylaşırdı.. :Shaklısın zor bir kaarar çünkü..ahh niye hem kendilerine hem de bize bu hayatı zehir ediyorlar kii yaa. sen ona boşanıcam demiş miydn?? biliyor mu kararlı oldugunu. bir de hiç 3. bir şahıs söz konusu oldu mu? galiba bizde öye bi sorun da oldu. aldatmak denmez ama sanırım birilerine fazla hayranlık besliyor. ahh keşke onla olsaydım tarzıofff allahım çok zor yaa
bu erkeklerin çoğu böle duyaRSIZ VARSA yoksa kendi dertleri sıkıntıları hayırlısı neyse o olur inş. ama seni anlamayan dinlemeyen biriyle bilmiyorum zor ...
Yok canım bizde öyle bir durum olmadı olsa karar vermem kolaylaşırdı.. :S
Ya hayranlık mı duyuyor.. Şekerim lütfen bak şuan bi karar al ve yol ver şu adama gitsin hayranlık duyduklarına
alsın ağzının payını..Boşanıcam demiştim.. Çok niyetliydim sonra bi şekilde düzeldik sonra yeni sorunlar çıkardı huzursuz huysuz adamın teki işte..O rest çekti sözlerimi dinlemezsen boşanıcam diye.. Tamam dedim boşan öyle bizim işten hayır gelcek gibi değil.
Çünkü çok yıprandık.. az zamanda çok büyük şeyler yaşadık. Aldatma şiddet değil. Ama hakaretler diz boyu..Ve ben hiç özlemediğimi farkediyorum çok soğudum.. bu yaşananları unutcak biri de deilim kinciyim. düşün karşımda şuan ağlasa ay kıyamam sevdiğime demem beter ol inşallah derim içimdenyani beni üzen kim olursa olsun iki kat üzülsün tarzında biriyim
Herkes ettiğini bulacak şüphen olmasın canım da.. Sen kendini düşün kararlı ol şu saatten sonra..şu an o da bana dese ömür boyu acı çek hep üzül geber derim heralde o kadar kızgınım ona. onun yüzüden ben de kinci bi insan oldum. aslında daha da fazlasını hakediyor ya allahından bulsun ne diyim
Herkes ettiğini bulacak şüphen olmasın canım da.. Sen kendini düşün kararlı ol şu saatten sonra..
haklsın inşallah bu olanları en az hasarla atlatabilirim.. bakalım olaylar nasıl gelişicek
Bence nisanlini arama, o seni aradiginda da kotu bir donemden gectigini kendini kotu hissettigini onu mutlu etme icin mutluluk oyunu oynayamayacagini, bu nedenle ailendeki meseleler duzelene kadar gorusmek istemedigini soyle. Ailendeki mesele duzelince de nisani bozmaya karar verdigini soylersin. Zaten sen bu tepkiyi koydugunda o dedigin kadar bencilse o zaman ayrilalim falan diecektir. Daha nisanliymissin, yol ver gitsin. 23 yasindasin elbet evlenirsin.
23 yaşındasın ve bu değerli vaktini iyi günde ve kötü gününde yanında olmak istemeyen biri için boşuna harcama ....kadınların aklı başına 30 dan sonra geliyor.....şurda doğurganlığın 15 sene kendine yazık edersin
çok yerinde şeyler söylediniz, aslında ben tam olarak öyle demediysem de şöyle bi yaklaşımda bulunmuştum : bir ay kadar görüşmeyelim o zaman ben de seni mutsuz etmiş olmam dedim (!) ama bunu da kabul etmedi. ilişki öyle yürümezmiş,ayrı olunacagına abartma bazı şeyleri benim de canımı sıkma mutlu olalım dedi. lafa bakın ya ne dicegimi şaşırmıştım o anpeki bana sizin de dediginiz gibi yapmaya kaarar verdim peki ya tekrar böyle söylerse, o zaman ne demeliyim sizce??
Canim onun sana ne dediginin ne onemi var? Sen ne hissediyorsun onemli olan bu. Uzgun musun? Evet. Canin mi sikkin? Evet. O mutlu gorun diyince gorunebiliyor musun? Hayir. Onun bu davranislari zaten sikkin olan canini daha da sikiyor mu? Evet. Abartma, benim de canimi sikma mi dedi. Icimden gelen bu sekilde davranmak, ailemin su sikintili gunlerinde ustune bir de seninle tartismak istemiyorum der siyrilirsin. Ariyor hala rahatsiz mi ediyor, o zaman butun hincini cikar. Bencil oldugunu soyle, bole yurumeyecegini vs. Olayi buyut,madem benim bu gunumde anlayisli davranamiyorsun at nisani de. Tavrini koy.
Nikah masasındaki "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta..." repliği dillere pelesenk olmuş ama gönüllerde yerini bulabilmiş mi önemli olan bu. Hayat bir gül bahçesi değil ki keza hayat arkadaşlığı da öyle.. Bir yastığa baş koyduğun adam, senin sıkıntın varsa seni teselli etmeli, mutluysan mutluluğunu paylaşmalı. Bak, şimdi bir derdin var ve burada hiç tanımadığın hemcinslerine koşuyorsun teselli bulmak için. Yarın öbür gün evlendiğinde, kocana da hiç tanımadığın bu sanal yüzlere dayandığın kadar sırtını dayayamayacaksan bırak gitsin...
Siz bu adamla evleneceksiniz ve anlaşılan
mutluluklar senin ; dertler benim olsun modunda bir hayatınız olacak.
Nişanlınız bencillikte level atlamış.
Hayatınızı zorluklar karşısında sizi daha şimdiden yalnız bırakıcak bir adama bağlamayın.
Her türlü zorluk bir şekilde aşılır ama bencil bir adamın egosunu aşmak mümkün değildir.
Umarım düşünür doğru bir karara varırsınız kendiniz ve geleceğiniz hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?