küfürlermi nasıl müsade edersin buna. Allah aşkına adammı kalmadı ortalıkta daha yaşın çok küçük. ciddi ilişkin daha olur merak etme sana değer veren birileri.
sen o adamla olduğun hergün kendi değerinden kaybediyosun kimsenein seni üzmeye hakkı yok. bu hayata kaç kere geliyoruz ki.
bugün ayrılmaya gücün olmadı diyelim bu yaptıklarını kaldırmaya nasıl gücün var..
aklını başına al ve bu adamdan kurtul canım inan kendine bundan daha büyük bir iyilik yapmış olmassın
Kısaca size söylemek istediği;
Ben seni mutlu halinde sevdim, mutsuz halinde sana katlanamıyorum.
Ben iyi gün kocası iyi gün nişanlısıyım, kötü günlerinde benden uzak dur.
Ailem üzülür nasıl söylerim diye düşünme, kötü günlerimde yanımda değildi, bana hiç destek olmuyor dersin olur biter...
senin için çok üzgünüm inan bana
Vala canım ne kadar çok seversen okadar gözün kör olur bir ilişkide sev çok sev ama kör olma canım, Bak bende evliyim eşimin yeni yeni huyları çıkıyor yani demek istiyorumki, nişanlın bunu sana yapabiliyorsa yarın daha farklı huyları ile seni daha çok hayal kırıklığına uğratacaktır, rabbim seni yatıştırsın gönlüne ailene yuvanıza huzur versin. Ben bukadar canım seni üzmek değil amacımız sakın yanlış anlama ama gerçekler bu bide sana bi tavsiye daha ''Allahım bu kişi hakkımda hayırsa bitirme, eğer bu ilişki hakkımda hayırsızsa tez zamnda bitirki ben senin nasibinle huzura ereyim'' bu duayı hep tekrarla canım kalbim seninle hakkında herşeyin hayırlısı olsun...
İnsan üzücü seyler yasayınca o ruh halinden kurtulmak kolay olmuyor. Ben 8 ay önce annemi kaybettim ve sevgilim 8 aydır psikolojimi biliyor, o günden bugüne bende mutsuz, umutsuz bir insanım, sadece üzüntülerimden konusuyoruz, bazen sıkıntılı ve üzüntülü oldugum icin konusacak konumuz bile olmuyor ama bir kere bile bıktım, usandım, psikolojim bozuluyor demedi, dememesi gerektigini düsünüyorum.
İnsan mutsuzken nasıl mutluymus gibi rol yapabilir ki?
Beni mutsuz ediyorsun cümlesini duymak insanı daha cok yaralar zaten, böyle bir durumda bekledigi sey bencillikten baska birsey degil..
ne güzel yaaa ne anlaışlı bi sevgiliniz varmış maşallah size... kötü günlerde sevdiğinin yanında oldugunu hissetmek size baya güç vermiştri..
Tabii ki sevmedigim yönleri de var o her ciftte olur zaten, bazen cok sinirlerimi bozsa da kisisel meseleler icin söylüyorum, bu konuda hakkını yiyemem destegini hic esirgemedi benden elinden geleni yaptı hemde fazlasıyla, hala da yapıyor.. Ben bir sıkıntım olunca direkt ona kosuyorum, beni en iyi anlayan kisi o cünkü.
Hakkında hayırlısı olsun, eminim karar vermek cok güctür ama daha nisanlıyken enine boyuna düsün karar ver. Cünkü hayat hic bir zaman güllük gülistanlık olmuyor evlenince de iyi oldugu gibi kötü günleriniz olabilir cok merak ettim kendisi üzücü bir olay veya ne bileyim kötü birsey yasasa ne yapacak? nasıl davranıcak? Böyle diyor ya hani, o zaman senin psikolojini düsünecek mi?
Benimki evlenmeden çok afedersiniz kızlar ama it gibi peşimdeydi ailesi fenaydı ama kıymadım başkaları yüzünden onun suçu yok dedim o yüzden ayrılmadım..çok üzüldüm yaaaapeki sen niye nişanı atmamıştın??
Benimki evlenmeden çok afedersiniz kızlar ama it gibi peşimdeydi ailesi fenaydı ama kıymadım başkaları yüzünden onun suçu yok dedim o yüzden ayrılmadım..
Ama hepsi imzaya kadarmış.. Bir gün bensiz duramayan adam inat eder 15 gün aramaz
hep benden alttan almamı bekler.. Bir insan nasıl bu hale gelir bu kadar değişir aklım almıyor!
Çok sorunlar yaşadık ailesi yüzünden sanırım birbirimizden soğuduk.. Boşanmaya gidecek bu iş ben anladım..
Allah hayırlısını yaşatsın.. Zor günler geçiriyorum.. ayrılacağımdan çok niye evlendim diye üzülüyorum..
Seninki şimdiden böyleyse imzadan sonra hiç umursamaz seni
Lütfen bu bencille evlenme
Yeni evliyiz çocuk yok şükür canım biz zaten ayrıyız bana tam olarak kavuşamadı ama çabuk bıktı erkekleraynen benimki de öyleydi yaa. çok istemişti iki seene sadece bana evet dedirtmek için koşmuştu peşimden resmen. bensiz duramayan gün içinde bile sürekli mesajlar atıp arayan insan rahat bırak beni bıktım senin ağlamandan sıkıntılarından diyip günlerce aramıyor
çk üzüldüm sana yaa. bu çözümü olamaz mı. biraz ayrı yaşasanız seni özler belki?? çocuk var mı bu arada??
Yeni evliyiz çocuk yok şükür canım biz zaten ayrıyız bana tam olarak kavuşamadı ama çabuk bıktı erkekler
çok konuşan,hakkını arayan kadın sevmiyor.. Ben de öyleyim naz işve bilmem direk saldırırım kızarsam..
Evlenene kadar ulaşılmazdım diye çekiyordu belki ya da aile olayı büyük geldi kaldıramadık karşılıklı hatalarımız oldu ama
yine de bunları haketmedim..
Benim peşimden de çok koştu sorma.. Sevmeyerek bi şans vereyim yazık diyerek başladım
evet dediğimde ne demişti biliyormusun? Allah razı olsun..bu kadar ümidini kesmişti düşün.. Hiç pişman
olmayacksın inan demişti.. Bi tarafımla gülüyorum bu sözlerine şimdi..Sen şanslısın yüzünü şimdi göstermiş..
Büyük keşkelerin olmasın hayatında.. Kendine kıyma lütfen
ya biliyor musun aynı şeyleri o da bana söylemişti. tıpatıp aynısını hem de. hevesleri elde edene kadaarmış galiba... ama yine de çok zoruma gidiyor sen de bilirsin o kadar uğraşıp hayatına girip sonra da mahvediyorlar var mı böyle bi haksızlık yaa... peki çalışan bi bayan mısın ekonomik özgürlüğün var mı en azından ?? çok üzüldüm durumuna yaa(
Üzülme.. Ben derdim büyük diye düşünürken bir hastalık ölüm haberi duyup kendime geliyorum.. Ne büyük dertler var şükür elimde mesleğim var çok iyi hem de canım.. böyle teselli oluyorum Allah'ım hayırlısını ver huzuru özledim diye ağlıyorum..Çok zoruma gidiyor canım hiç kolay değil..cicim aylarım olmadı.. Kendim ettim kendim buldum hayatımın aşkı diyerek evlenmedim ben
Değer gördüğüm için onu seçtim hep el üstünde tutacak sandım. O daha da zoruma gidiyor.. Yaşadığım hayal kırıklığı büyük.. Şimdi evlenenlere üzülüyorum kötü bişey evlilik sanki.. Oysa öyle değildir ama ben bekarlığıma özlem duyuyorum işte..ama bana bu yüzünü göstermedi sen şanslısın diyorum ya lütfen at o yüzüğü önüne bak kimseyi dinleme..
Gerçekten şımdıden böyle dıyorsa cok sanslısın hemen bıtır bu olayı canm yol yakınken
dön yolundan.İyi günde,kötü günde yanında olmayacak demek kı senın derdını kendı
derdı gıbı benımsemeyecek .Ya daha kötu olsaydı kanser olsan ne yapacaktı ,hemen
kaçacak mıydı ?
benim sadece duuygularıma zarar vermedi, bir nevi elime mesleğimi almamda da bana baya zarar verdi. keşke bu kadarını yapmasına izin vermeseydim. çok haklısın aslında, fakat bunlar blile böyleyken, bir daha nasıl brisine güvenebilirsin ki??
Aynen öyle canım.. Bak farkındasın herşeyin lütfen ahh belli etmişti deme.. nişanlıyken sinyalini vermiş bırak benden adam olmaz diyor.. Kendini kurtar lütfen herşey yoluna girer korkmabüyük ihtimalle o zaman hay senin gibi çürüğü getiren bahtıma diye saydırıp tez bırakırdı beni :)
Ben inadına güvenicem valla canım daha iyisi hep var biz istemedik sevdik daha iyisi lazım değil o bana yeter dedik..Ne oldu? yalan oldu her şey.. Şimdi gözüm daha iyilerinde valla.. Salakmışım yahu diyorum keşke it gibi ağlasaydı da evet demeseydim diyorum..keşke ailesi yüzünden de olsa bıraksaydım diyorum.. Kıymet bilmez Bu pislikler ne düşünüyor biliyormusun nişan atamaz boşanamaz! elalem ne der düşünür..
ailelerin baskısından korkar diye düşünüyorlar! Bu rahat haller ondan.. Eğer boşanırsam hemen kendimi toparlayıp karşıma çıkan aşklara fırsat vericem ama evlenmeye cesaretim kolay olmaz muhakkak.. ama kendimi daha çok düşünücem artık tıpkı onlar gibi bencil olmak gerek! Hiç ilişkileri zorlamaya gerek yok yürümüyorsa bitecekse tek başına istediğin kadar it gitmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?