NEFES ALAMIYORUM..

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Şuan yazarken bile nefes alamıyorum, piskolojikmen bıtık durumdayım..nedenleri neler berki bilmiyorum bile..
Bu durum işime yansıdı artık işyerim de hatalar yapıyorum laf yiyorum.. 4 yıllık lisans mezunuyum özel sektörde çalışıyorum ve özel sektörden nefret ettirdiler.. Kpss hazırlansam diyorum torpil diyorlar!! İş arıyorum dönüş olmuyor.. 25 yaşındayım nerdeyim napacağım bilmiyorum artık.. Tükendim bunaldım..
Yol yordam arıyorum artık ((

Anlayamadım iş bulamamaktan dolayı mı bunalıma girdin yoksa bunalıma girdinde iş mi değiştirmek istiyorsun da daha iyi iş bulamamaktan dolayı mı bunalıma girdin Ayyy çokkk karıştı!

Sakin olup derin bir nefes alin. KPSS oyle kolay bir is degil. Ayrica yasiniz daha cok genc,sabredin. Kendinize ceki duzen verin. Hayati nasil yasamak isterseniz oyle yasarsiniz, kafandaki o allak bullak dusunceleri at.

Anlayamadım iş bulamamaktan dolayı mı bunalıma girdin yoksa bunalıma girdinde iş mi değiştirmek istiyorsun da daha iyi iş bulamamaktan dolayı mı bunalıma girdin Ayyy çokkk karıştı!

Hayatta hıcbırseyın yolunda gıtmemesınden dolayı hayatımı yoluna koyamadıgımdan dolayı..Özel sektorde ınsanlara yapılan muameleden..

Belli ki kafaya çok takmışsin bu aralar dolmuş için iş yerinde yaşamış olduğun laf söz işitme seni herseyden soğutmus aman he sakın işin varken başka is arama vakti gelir çıkarsan o zaman ararsın bi arkadaşım vardı hep işinden şikayet şikayet neyse bu başka is buldu orada gördu dünya kaç bucak yani demem o ki sükret haline sağlıklısin çalışıyorsun boşta değilsin allah a milyonlarca dua et hemen git bi ılık duş al varsa içinde kendi kendine huzur bulmani sağlayan duygu namaz kıl ardından güzel bi uyku çek yarın sabaha allahın izni ile daha dinç güzel uyanırsin kpss ye de birsey kalmadı allah im girecek olan adaylara başarılar nasip etsin hakkında hayırlısı olsun

Sakin olup derin bir nefes alin. KPSS oyle kolay bir is degil. Ayrica yasiniz daha cok genc,sabredin. Kendinize ceki duzen verin. Hayati nasil yasamak isterseniz oyle yasarsiniz, kafandaki o allak bullak dusunceleri at.

Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum

Hayatta hıcbırseyın yolunda gıtmemesınden dolayı hayatımı yoluna koyamadıgımdan dolayı..Özel sektorde ınsanlara yapılan muameleden..
Bence işten önce psikolojik bir destek almalısın zira psikolojin bu durumdayken normal bir ortamda da huzuru bulman zorlaşır.Allah kolaylık versin ne diyelim

Kafam o kadar dolu ki ( Tabi ki bir işe sahibim ondan şikayetim yok ama insanların davranışlarından boğuldum..

Kafam o kadar dolu ki ( Tabi ki bir işe sahibim ondan şikayetim yok ama insanların davranışlarından boğuldum..
Davranışları nasıl sizi eziyolar mi yada çok mu çalıştırıyolar yada size ahlaksız teklifler mi sunuyorlar ne yani daha açık olun ise gitmek istemiyomusunuz eğer ki ihtiyacınız yoksa bırakın bi insan ise ayağı geri geri gidiyosa oradan aldığı para da işine yaramaz çünküm

Ayrıl bence.. İşinden
Evde otur biraz kitap oku, ders çalış.. Sosyal hayata karış..
Yoksa bir tane sevgili bul, varsa ve seni bunaltıyorsa aile yada özel konularda.. Ayrıl..

Bazen ezici konuşmalar bütün işleri bana yıkmaya çalışmalar tabi ki bu ruh haliyle bende yanlış yapınca sürekli laf yememde normal( Hayatımda çalışmak istiyorum tabi ki ama en azından daha kurumsal yerlerin daha ıyı oldugunu dusunuyorum

Aslında özel sektörde nasıl oynanması gerektiğini bilirseniz mutsuz olmazsınız. Bazen biraz karakter dışına çıkmak gerekiyor maalesef.
Sürekli boyun eğen, ezilen olmayın. Kendinizi geliştirin ve bunu etrafınızdakilere gösterin. Güvenin biraz yapabileceklerinize.
Her kurum farklıdır, iş bulma konusunda aceleci olmayın çünkü inanılmaz bir iş talebi var. Biraz da şans ile işleri yoluna koyarsınız.

İş hayatını bir yolculuk olarak görün. Birçok şey çıkacak daha karşınıza bu kadar ümitsiz olmayın.
İş bulamıyorsanız farklı eğitimlere katılın mutlaka bir artı olacaktır.

Ha baktınız gene olmuyor. O zaman başka bir yola gidersiniz. Bazen biraz zorlamak gerekiyor

Tamam da her işte zorluk olur size yıkılan is sizin yapmanız gereken ise yaparsanız zamanla kolaylasır sonuçta bunu öğrenen anne karnında öğrenmiyo ya biraz daha sabret dişini sık telaş yapmadan çalış aktif enerjik ol kafan dolu iken yanlış yaparsın baktın olmuyo devam ediyo böyle olmaya bırak sonuçta para kazanıyosun o iş yerinden hakkiyla eminim hakkı ile yapıyosun dur ama ne bilim her meslekte var yani is yıkmak zamanla kıdemle sende bi gün gelene yüklersin yok sen illa kurumsal diyosan onun için de araştır iki etrafa kolacan et baktın daha güzel bi işe denk geldin balıklama dal

zengin koca bul ev hanımı ol, kocan baksın sana.. bak dalga gecmiyorum ciddiyim, şimdiki kızlar buluyo bi tane zengin koca ohh keyif yapıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…