Nefes bile alamıyorum lütfen beni toparlayin

Gunahima girilmedi mi

• Günah benim mi

OY: 38 77,6%
  • Günah beni kandiran adamın mi

OY: 11 22,4%

• Ankete Katılan
    49
Önceki Tüm görüşmelerimi anlatmalimiyim sorusuna yönelik cevabım kimlerle gorustugunu anlatmalimidin ancak her ilişkinin tek tek boyutunu anlatmaya gerek yok

Bekaretle ilgili sorunum yok yeterince açık yazmadigim icin bi çok kiside beni anlamadı bile ben zamanında hata yaptım tövbe ettim ve bir kere daha dusmedim ama ailesi imam nikahı olsun diye zorlayarak ailemi yaptirdilar ve yine bekaret sorunum yok belirteyim benim yapmam dediğim hatama dusmeme sebep oldular herneyse herkese teşekkürler psikolojimi daha bozdugunuz icin ve dilerim ki dalga geçenlerin kendi basimada gelir.
günah mı değil mi diye birde anket açmış ya[/QUOTE iyi okumani tavsiye ederim.

Hayır dalga gecmiyo kimse sizinle yazımı okuyun siz sadece kendinize sorumlusunuz ve başka bi insan için psikolojinizi bozmaya gerek yok sizi siz oldugunuz için seven biri cikcak ve hiç bir açıklama beklemeden sadece o tipte biri olup olmadığını kontrol edin sorunlu birisi böyle konularda daha da uxulmeden bırakıp gidin

Dalga falan gecmiyoruz anlamaya calisiyoruz neyin tribi bu simdi

Kimse dalga geçmiyor sizinle açık açık anlatmamışsınız insanlar anlayıp size yardımcı olmaya çalışıyorlar niye beddua ediyorsunuz madem bu kadar alıngansınız gelip buraya konu açmayın ozman fikirlere açık olmanız gerekir

Siz nikahlanarak zaten onun karısı olmayı kabul etmişsiniz
Bu durumda birlikte olmanız gayet talep edilesi bir şey. Günahınıza girdiğini düşünmüyorum siz de pisliğe düştüğünüzü filan düşünmeyin lütfen

sen hala bakire misin? bakire isen neden bu kadar kendini mahvediyorsun.
adam seni terk etti diye üzülebilirsin anlıyorum da sen cinsel boyutta yaşadığın şeye takmışsın sanki
ya da ben bir şey anlamadım lütfen bana açıklayın

Ben yazamiyorum ama ozelde yazabilirseniz daha acik olabilirim

Arkadaş sizin akliniz yok mu?
Hem ben bi şeyi anlamadim niçin terk etti seni bakire olmadiğin için mi?

Bu konuda bazı erkekler hassas oluyor, bazılarıysa değil. Söylemeniz gerekirdi, evleneceğiniz insana dürüstlük bunu gerektirir. Erkekte dürüst gelecek sevdiğine ,kadında dürüst gelecek bu kadar basit. Terkeder diye garantiye alana kadar söylemeden beklemek istemişsiniz ama olmamış. Artık arkasından ağlamanın anlamı yok, hayatınıza bunu önemsemeyecek bir insanla devam edin derim.

Hop bir de beddua ediyor. Dur orada. Adam akıllı anlatmamissin millet de sormuş. ki hala net degil. Lafı ağzından kerpetenle almışlar zaten. Hem zaten yardımlik bir durum da yok ortada. Adam cekmiş gitmiş, sen de tedbirsizliginin bedelini oduyorsun. Yapılacak bir şey yok, ortada taciz yok istismar yok. Şikayet et desek, onu da diyemeyiz. O sebeple ders olsun bu da sana. Bir de hırsıni buradaki masum insanlardan cçıkarma unutma kimsenin burada sana baba borcu yok, seni dikkate alip cevap yazmaları lutuftur. Ve bence en büyük kötülük de kendi basina gelen musibetin baskasina gelmesini dilemektir. Yapma bunu.

Bakire isen adam niye terketti seni hiç birşey anlamadım.özelde anlaticaginiza burda açıklık getirseniz konuya.

Çok gizemli bir konu. Açık yazsan iyi olurdu. Bakire değilmişsin de bunu gizlediğin için terk edilmişsin gibi anlatmissin konuyu.

çok hatam oldu tövbe ettim.eee sonra imam nikahı adı altında bide ailem yolladı yanına ,eee ben gine aynı hatayı yaptım vicdan azabı çekiyorum kim günahkar....
vah vah bak kardeşim günahta ,sevapta seni bağlar kimse kimseyi yargılayamaz hesabını allah a vereceksin ben zaten artık bu konulara yazmak istemiyorum,çünkü İslamiyet akıl dini bunu burada soruyor olman bile düşündürücü
asıl mevzum imam nikahı.. bunu meşrulaştıran zihniyetler ,ve sonrada üzüldüm diye ağlayanlar ,valla size hiç acımıyorum layığınızı buluyorsunuz...
not:imam nikahına karşı değilim,resmi nikahsız olana karşıyım..kimse konumdan vazife çıkarmasın lütfen...

Peki durumu özelden yazacaksınız bu kadar insan size yardımcı olmaya çalışırken bize yaptığınız hoş bir durum degil biz sadece yardimci olmaya çalışıyoruz

Uff bi imam nikahi vakasi daha. Imam nikahi devlet nikahi demektir eskiden oyleydi yani. Ve insanlar ciftlerin evli oldugunu bilsin haklarinda yanlis dusunce olmaisn niyetiyle kiyilirdi. Yani amac duyurmak. Simdiki gibi yok nisanlimla rahatca takilim yok sevgilimle yatim kalkim gunah olmasin gibi niyetle yaptiginiz seyler nikah falan degil. Kac tane kiz biliyorum bu sekilde yasayip ortada birakilan pisman olan. Biseylerden ders alsak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…