- 27 Mayıs 2013
- 4.843
- 8.657
- 248
Suçu insanlara atmayın, sizi evlendiren insanlar ayrılırsınız diye evlendirmiyorlar, onlar o gözle bakabilirler, fakat siz pekala resmi nikah olmadan sevişmemeyi akıl edebilirdiniz. Adama bu konuda günahıma girdi falan diye suç atmayın hiç.Ama biz evleniyoruz artık vazgecmeyiz bitmez güveni verdiler bana bu kandirmak değil midir?
Tamamen katılıyorum , benzer şeyler söyleyecektimHayır günahına girmemiş, neden girsin ki, imam nikahlı karısıymışsın ya? Aileleriniz bırakmış ya sizi yan yana? Her şey legalmiş ya işte size göre?
Adamın sevişmesinde bi suçu yok, sen günahıma girdi diyerek adamı suçlayana kadar "resmi nikahınız" olmadan adamın yatağına girmeseymişsin.
Neden terk etmiş bilemem, ama günahına girmekle falan suçlama adamı boşuna yani.
Önceki "hatalarının" da konuyla alakası nedir?
Hayir yani hadi gidin yalniz kalin demediler ama mutlaka nisanlinin evine ailesine gidiyorsun ve erkegin aileside aman siz ne yapıyorsunuz demeZ zaten demedide
Nasıl yani birlikte olmuşsunuz anlamadı mı?Ayrıca evet söylemeliydiniz en başından dürüst olmanız gerekirdi benceHayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali mi
E kiminle gorustugunu de anlatma o zaman? Bakire degilsen bakire degilim diyeceksin sonucta bu hassasiyet var bu toplumda anlatmamak mantikli degil, adam ilk gece bosama karari alabilir kimse de niye demez basiniza bela olur o isleri gizlemek yani. Evlilik oncesi iliskiye elbette karsi degilim herkesin kendi bilecegi is ama durustlukte fayda var bekaret konusundaBende konuyu pek anlamadım
Adam öğrendikten sonra mı bıraktı
Bu hayat senin ve yaşadığın herseyden sen sorumlusun geçmiş icib bi erkeğe açıklama yapmana gerek yok
Ancak dürüst olma taraftarıyim yani ben gecmisimi kimler ile gorustigumu anlatırım ancak yaşadıklarımi sorup kurcalarsa Güle güle derim dediğim şu ki bundan sonra ki iliskinde korkma seni seven her şeklinde sever yalan ise girince karşı taraf mutlu olur gururlanir ancak sen yalanlarla böyle psikolojik sorunlar yasarsin
sen imam nikahından sonra birlikte olunca adam da anlamış işte bakire olmadığını, bırakmış gitmişHayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali mi
İmamlara suç bulurum, resmi nikahtan önce dini nikah kıyılır mı? Bu yüzden kuma türüyor. Siz neden güvendiniz?Hayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali mi
Kesinlikle bekaret özel ve hassas bi durum Paylaşilmali kendimi yalnıs ifade etmiş olabilirim sadece başka görüşmelerinde tek tek her yaşanılan durumu anlatmak demek istiyorumE kiminle gorustugunu de anlatma o zaman? Bakire degilsen bakire degilim diyeceksin sonucta bu hassasiyet var bu toplumda anlatmamak mantikli degil, adam ilk gece bosama karari alabilir kimse de niye demez basiniza bela olur o isleri gizlemek yani. Evlilik oncesi iliskiye elbette karsi degilim herkesin kendi bilecegi is ama durustlukte fayda var bekaret konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?