Nefes daralmasi yasayanlar varmi acaba

Zeynom70

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
15
12
8
39
Kizlar selamlar,özellikle geceleri nefesim daralarak uyaniyorum.sanki boguluyormus gibi hissederek panikle kalkar oldum yerimden.acaba buna benzer durumla karsilasan varmi,neler yaptiniz bu durumdan kurtulmak icin.inanin yardiminiza cok ihtiyacim var

Bol bol okuyorum canim. Her nefesim daraldiginda deriiin bir besmele cekip aklima gelen tüm dualari okuyorum. Okurkende yavas ve net okumaya özen gösteriyorum. Ona konsantre olurken nefes darligini unuttugumdan geciyo :)

canim banada bi ara oldu yan yatinca daha rahat ediyorum sirt ustu yatmamaya calis..iki tane yastik kullan yuksek iyi oluyor insallah duzelir..

Bnim de iki gündür var vala derin nefes alıp duruyorum neden oluyo ki :/

Kizlar com tesekkur ediyorum.bi ara kafayi yicek duruma gelmistim.dusunun hocaya dahi gittim.her gece elimden geldigince abdestli yataga girmeye calisiyorum.uyumadan once pencere perdesi acik,kapi aralik ve ince bi battaniye ile yan yatmama ragmen ve dua_surelerimi okumamla birlikte dualarimla yatarken yine ayni sekilde uyaninca korkar oldum

Ayetel kursi oku canim 7 kere yatmadan o iyi gelir merak etme derin derin nefes al bebislerimiz buyudukcede zorluyor..Allahin izniyle panik yapmamaya calis gecer insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…