Nefesim kesiliyo hak etmediğim sözler duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim evimiz daha değerli kredi borcunu hep eşim ödedi bekarken ama kayınbabamın üzerine yapmışlar tapuyu.. Bu durumda mahkeme kararıyla eşit bölünmesi demek aslında bize haksızlık demek değil mi?

Hatunun babası vefat etmıs derdine düştüğü seye bak
Yok siz eşinize bırsey olursa bu sizin evinizdi diye ona vereceksınız ne sacma ya

bunun hesabini mi tutuyorsunuz?
birakin ne yaparlarsa yapsinlar,sizin bi omur evli kalacaginiz kesin degil,gorumcenin abisinden once olup olmeyecegi belli degil..yani varsayimlar uzerine cenaze evinde kaos yasaniyor ve sizde bunu sanirim tavrinizla destekliyorsunuz.
kim ole kim kala..
bu durumu miras hukukundan anlayan birine danissaniz daha iyi,benim bildigim evet kardesi hak idda edebilir evde,sonucta evlilik oncesi alinmis ve kp adina tapulanmis bir ev.

hayir simdi gercekten sinirlendim insan esini hic mi dusunmez yarin bir gun allah anneme babama uzun omurler versin ama eninde sonunda bana ev miras kalacak tabi yarinin ne gosterecegi belli olmaz buyuk konusmamak lazim
yani demem ki bana bir sey olursa ev esime gececek ben bundan asla kocunmam anneme derim bana bir sey olursa esimi hic yanliz birakmayin benim yarime onu evladiniz bilin sonucta ben onu yol arkadasim diye sectim hayati baylasmayi sectim hastalikta saglikta diye sectim

Telf acan kardes evleri paylastiran kardes bide uste abi sana bisey olursa gelinemi kalcak diyen kardes.
Lafi isiten gelin.esin kardesine telf diyemedimi nasil konusuyosun bide bunlar telf konusulacak mevzu degil zamani gelince oturur konusuruz demesi lazimdi.
Sana patlamasinin sebebide senin de yorum yapman olmustur.keske sonra deseydin diyecegini.

Sen karismasaydin kardesi kotu olcakti, sen bir sey dedin yaa tamam bitti o kardes naptiysa haklidir. Bosver karisma birak birbirlerini yesinler sende uzaktan keyifle izle

Bizim evimiz daha değerli kredi borcunu hep eşim ödedi bekarken ama kayınbabamın üzerine yapmışlar tapuyu.. Bu durumda mahkeme kararıyla eşit bölünmesi demek aslında bize haksızlık demek değil mi?
bunu çözecek olan eşin.
kardeşi ve annesi ile birlikte oturup konuşsunlar.
senin karışman doğru değil.
zaten karışınca ne oluyor görmüşsün sonucunu.
eşin direk seni suçlamış.
kendi ayıplarına bakmadan.
bu arada bu olanlar cidden çok çok ayıp.
daha on gün olmuş yahu.
duyan ne der.

Kusura bakmayın ama ben de kp çok severim, Allah gecinden versin kendisini kaybetmiş olsak, onun yasını tutarken bunların muhasebesini de yapamazdım. İki kardeş ne halleri varsa görsünler.

karısma onlar yesin birbirlerini

İyi de neden kendi çalışıp aldığı evin tapusunu babasının üzerine yapıyor?
En başta hata burda.. Hepsi saçmalamış ama en çok eşin saçmalamış asıl mal mülk derdine
kendileri düşmüş konuyu açmışlar ama kabak sana patlamış.
Böyle ağlayıp üzülürsen ezilirsin ama hep..
Tabiri caizse cadaloz, çaçaron çatır çatır kavga eden tiplere kimse sesini çıkaramıyor ama nerde naif duygusal insan varsa o kadar haksız yere ezilip günah keçisi oluyor ki..
O yüzden bırakın üzülmeyi herkese de hak ettiği cevabı verin.

pis terbiyesizler... o görümce evenince ev onun kocasına kalmayacak mı sanki

kesinlikle haklısın . ama babalarını yeni kaybetmişler. şimdi ne desen sana bulaşacaklar. bence şimdilik sus. biraz zaman geçince gereğini söylersin.
yalnız ben kız kardeşi geçtim de eşine çok sinir oldum. o an kardeşine keşke bizim ölümümüzü mü bekliyorsun terbiyesiz deyip kapatsaymış telefonu.

10 gün olmuş sence eşin biraz acele etmemişmi?bu tür tartışmalar her vefat edenin arkasından olur, ben çok gördüm, çözüm mü,anne ve çocuklar uzlaşacaklar, siz olayın dışında kalmalısınız, ne denirse densin susun, üçü konuşarak kendi aralarında çözsünler

madem babaları öleli 10 gün olmasına rağmen konuyu açmışlar, konuşmuşlar sizin üzerinizden vicdanlarını rahtalatmasınlar. yok babaları ölmüşte siz mal derdindeymişsiniz. sizi suçlamalarına izin vermeyin. pasif kalmayın. eşiniz evi çalışıp öderken sizinle evli miydi? eğer öyleyse sizin de hakkınız var konuşun. ama yok bekarken aldıysa bırakın o kendi hakkını kendi savunsun. siz karışmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…