• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret edıyorum erkeklerden :(

Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
MasAllah ya :( yazma gene buraya nazar olacaksın

Bu benım kaderim bazen dıyorum bekleseydım keşke 27 de evlenecek ne vardı bekle 30 31 32 ne olacakkkkk

Evet haklısın .

Evı temizlesem hep dedıklerını yapsam cok Mutlu olur ama alır bılgısayrını gecer Bır yere böyle . Cocugun eline bısey verme gezmesın evde oyle diyor alıştırma napayım verıyorum bazen . Artık bunaldım ve cok titiz
Valla öyle lafla titizlik olmuyor, o kadar titizse alacak eline fırçayı faraşı dolanacak çocuğun peşinde, gördüyse bir yerde bi kir temizleyecek! Kuru kuru titizim ben falan olmuyor yani! O da çocuk sonuçta döküp saçması normal, kendisi anasından geçen sene mi doğmuş acaba??

Erkekler kendilerini ele veriyor evlenmeden önce.. Annesine, kız kardeşine davranışlarına baksaydınız keşke. Ben çok gözlemledim, kaba insan mutlaka kendini bir yerde ele veriyor. Annesine, kardeşine, çevresindeki kadınlara yardımcı olan kadın genelde evde de yardımcı oluyor.

Valla öyle lafla titizlik olmuyor, o kadar titizse alacak eline fırçayı faraşı dolanacak çocuğun peşinde, gördüyse bir yerde bi kir temizleyecek! Kuru kuru titizim ben falan olmuyor yani! O da çocuk sonuçta döküp saçması normal, kendisi anasından geçen sene mi doğmuş acaba??
Verme eline ekmek vs dıyor öğretme oyle . Başlıcam ona da herseyınede çok üzgünüm

Kulaklarınızı kapayın. Ben bu evin hizmetçisi değilim beğenmediğin şeyi sen yaparsın artık diyin. Az biraz sizin ''eşiniz'' olduğunu anlasın.

Kulaklarınızı kapayın. Ben bu evin hizmetçisi değilim beğenmediğin şeyi sen yaparsın artık diyin. Az biraz sizin ''eşiniz'' olduğunu anlasın.
Bılmıyorum bılemıyorum bende sevmıyorum ev işi evet ama oda herseyı yapayım istiyor :( yapamam ya yapamammm

Sizin kocanızdan ben de nefret ediyorum. Açtığınız konuları biliyorum, tekrar yazıp da hatırlatıp moral bozmayayım.

Bence severek evlenmediniz ya ondan.Bir de siz evliliği seven ya da daha doğrusu evliliğin getirdiği işi sorumluluğu sevmeyen birisiniz nasıl oldu da bir de mantık evliliği yaptınız hiç anlamadım...

Bence severek evlenmediniz ya ondan.Bir de siz evliliği seven ya da daha doğrusu evliliğin getirdiği işi sorumluluğu sevmeyen birisiniz nasıl oldu da bir de mantık evliliği yaptınız hiç anlamadım...
Hatalarımın bedelini ödüyorum

Boşanabilirsiniz...Hayat böyle nefret ederek geçer mi sizce.Bir de yani sevmediğiniz belli oluyor açıkçası açtığınız her konudan ne yazık ki...
Kızım var ailem istemedı ayrıca boşanıcam dıyemem kabul etmezler asla

Bugün bir söz okudum, çok hoşuma gitti, tam olarak çevirebilir miyim bilemiyorum, hatırladığım kadarıyla;

Eşim bana tüm gün evde olmama rağmen neden evin düzenli olmadığını soruyor;
Ben de ona tüm gün işte olmasına rağmen neden çok zengin olmadığımızı soruyorum :)

Back
X