Nefret ediyorum resmwn kocamdan da ailesindende

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Tamda başlıkda yazdığım gibi ama şuan o kadar kötüyüm ki offfff of

Bilmiorum hamileyim diyemi böle alıngan oldum herşey batar oldu bilmiyorum ya.

Kv olcak pisliğe 3 yıl ardından bebeğimiz olacak dedim umrunda değil utanmasa keşke olmasaydı dicek bi javalarda bi triplerde.

Onun dışında herkes çok sevindi ama kadın diorum ya hastalandı.

Hemen bu haberi verelim hmde 1 hafta yanlarında kalalım diye geldik.

Buğün 4. Gecemiz söylediğim günden beri gece yarısı 4 lerde 5 de basbas bağırıyor oy ben hastayım oy ölüyorum dr götrdük mr çktrdik hiç bişi yok ama kadın belim tutmuyor diye ne uyku bıraktı ne huzur.

Kendi gözümle görüyorum wc ihtiyacı olduğunda pekala kalkıp defoluyor yada tek iken kalkıp gidiyor işini görüyor ama sırf bizi huzursuz etmek için bas bas bağırıyor ağrıyor diye.

Misafir geldi mesela kalk kalk yemek yap diyor .

Ama mutfakdan ve yemek kokusundan tiksindiğimi iyi biliyor.

Gelen misafirler düşünüyor çık mutfaktan koku rahatsız etmiyormu diye ama kadının umrunda değil.

Şimdi dicksinz acaba yemeği yapacak kinse yokmu var efendim var abisin torunu kızı onlarla kalıyor hem işlerini görüyor hem harçlığını çıkarıyor yatılı birde.

Ondan sonra kusuyorum acı acı bakıyor resmen hissediyorum.

Onun dışında sölediğim herkes çok mutlu oluyor ama kadının sanki kanı çekiliyor.

Asla şu saaten sonra affetmem onu bu zamana kadar ne yaptıysa ya havle dedim sineye çektim ama benim daha doğmamış parçama bukadar kinlenebiliyorsa aklını alırım onunda yedi ceddininde. Pislikkkkkk

Eşime kızdığım nokta ise görmüyor tüm bunları aptal olması lazım insanın yaaa

Zaten yoğun çalışma temposu içinde 1 hafta ayırdıda zar zor geldi burnundan getiriyor kadın ama hala hasta diyor ya kafayı yicem....

Eşimden yana sıkıntım yok çok istiyor çok heyecanlı bebe için ona kızdığım nokta nasıl oluyorda bu pisliğe inanıyor.

Nasıl oluyorda yaptıklarını geçmişte yaptıklarını unutabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana kuzusu bi eş.

İşi gücü yalan dolan bi kv

Hasta olmadığı halde hastalık yaratan kp

Offfff

Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum allah beni napsın utanmadan birde bu aileye bebek mi getircem of ya

O kadar kkötüyüm ki şuan toparlayıp da yazamıyorum

Ya aslında eşim iyidir örnek bi insan niteliğindedir ama hepsiiiiii anasına kadar.

İşin içine bu üç keğatçı yalancı girince değişiyor of yaaa

Ya aslında eşim iyidir örnek bi insan niteliğindedir ama hepsiiiiii anasına kadar.

Istedigi kadar iyi olabilir. Annesinin evliliğinize zarar vermesine izin veriyorsa burada bir durup düşünmek gerekirdi. Gerçekten basit bir durum değil. Bu yüzden bosanan insanlar çok var. Bazılarıda çok mucadele ediyor ömrunden ömur gidiyor belki duzeliyor, belki boşa gidiyor. Siz hangisini yapıcaksınız?

Bilmiyorum inanın bilmiyorum bende bu soruyu kendime soruyorum.

Ne yapıcam sorusuna hastayım ya.
Aslında bu soru içinde şunu barındırıyor "Ne yapacağımı biliyorum ama bana destek olun"
İki türlü problem vardır biri karşılıklı olarak çaba sarf edip düzeltilecek,
Diğeri de hallolmayacak problemlerdir.
Birincisiyse zaten karşılıklı konuşmanız gerektiği aşikar
2. türden problemse mecbur boşanırsınız.
Sizce çözüm yolu hangisi?

Kv.lerle beraber mi kalıyorsunuz?
Hamilesin ve eşinin de kv.nin de huylarını bile bile hamile kalmışsın.
Evden ayrılmayacağın belli. Biz ne diyelim şimdi?
Eşine sövelim mi yoksa "normalde çok iyi örnek bir insanmış" diye övelim mi??

ya daha önce de dedim. basiretsiz adamlarla evlenip suçu analarına atmayın.

hamileliğin tadını çıkartmak derken ?

hamilelik tadı çıkarılacak bir durum mu

kv yalancı ise her yalanını kalabalık ortamda yüzüne vuracaksınız

geçen şöyle demiştin

şunun yanında böyle yapmıştın ya gibi

hasta olmadığı halde hastalık nasıl yaratılır

ya psikolojik olarak hastalık hastasıdır ya da hastadır işte

babamın üç kere kalbi durdu bir gecede, hasta değildi de ilgi istedi hastalık yarattı mı diyeceğiz

son olarak da tüm bu ilişkiler yumağını dengede tutacak olan esasen çok iyi olan eşiniz

o annesine gerekirse dur diyecek, gerekirse sizi pışpışlayıp alttan al diyecek vs vs

Ben yine ayni sorumu sorucam. Cevap alana kadar. Nefret ettigin adamla nasil sevisebiliyorsun. Bunu cozsem yetecek.

Arada olur öyle insanız
Bi boğasın gelir Bi sarılasın gelir.
Sebepler önemli o da konuda yok

Çocuk yapmayacaktın o zaman derler adama valla kusura bakma da eşinin ne mal olduğunu biliyorsun belki bir umut diye çocuk yapıyorsun...

Hadi bakalım hanımlar az çok yazabildiğim kadar yazdım birde böle yorumlayın bakem

Evine dön çözüm bu.

Evime dönemiyorum 2 saatlik mesafe eşimede gidelim diyemiyorum pislik karı töbe töbe randevu almış bi dr onu götürmeden dönmez biliyorum içimin ateşi sönmüyor hiç bukadar olmazdı neler neler yaptı gçmişde ama bu bilmiorum otrdu içimeee

Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum allah beni napsın utanmadan birde bu aileye bebek mi getircem of ya
Cok ayip, su soylediginiz soz nekadar ayip.

Yazis sekliniz, cok uzgunum, okadar iticiki. Hakli oldugunuz seylerde nekadar haklisiniz, inanin tereddut ettirdi. Cok abartmissiniz, cok buyutmussunuz gibime geldi.

Hamilesiniz. Bir hayir konusun. Bi nefret kusmayin. Dua alin dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…