Olabilir size samimi gelmiyor olabilirim ama çok üzülüyorum bu kv nin yaptıklarına zaten çok ağır bigebelik geçiriyorum.
Üstüne üstlük üslupsuzluğu kıskanışı ciddiye almayaşı çok üzüyor.
Bu arada gerçekten iyi değilim kendimi iyi hissetmiyorum.
İyi ifade edemiyorum kendimi farkındayım.
Ama keşke gelip görebilseniz tanık olsanızda empati kursanız.
Hadi o mümkün değil bu kadar yarğılayacagınıza eski konularıma bakın
Ben seni anladım işte böyle bir kadından incelik beklemen hata.Bu da seni hayal kırıklığına uğratmış.İfade edemiyorum galiba çıldıracağım.
Ek bi başlık açıp eski konulara bakıp lütfen yorum yapın diye belirtsemmi acrp
Çok büyük sorunlarımız çok büyük kavgalarımız vardı hadi bebeğimin hatrına eşimin hatrına birdaha gururumu çiğniyip gidryim.
Belki düzeliriz buzları eritir yavruma huzurlu bir ortam sağlarız diye düşünüyordum ama sölediğim gibi hasta oldu kadın.
Kiiiiiii geçmişte eşime sen bunu mu beklicen evlen oğlum evlen tüm malım mülküm senin olsun diyen biri.
Beni hayal kırıklığına uğratan bebeğime kin duyması bunu hissettirmesi
İçine oturmasın bende hamileyim.Biraz senin sinirlerin yıpranmış o kadar.Sölediklerinz oturdu içime lütfen eski konularıma göz atın
Otur sende bagir" OY OY KASIKLARIM MIGDEM BACAKLARIM"diye...
İçine oturmasın bende hamileyim.Biraz senin sinirlerin yıpranmış o kadar.
Yanında kitap filan var mı onları oku kafandan sil at kv nin yaptıklarını bir süre.
Bu arada kaç haftalık hamilesin?
Hmmm... Gonulerini yapacam diye yipranma, canın kiymetini bil.. Esine demis k.v sende firsatini bul devamini getir , "boye devam edemicem zorlaniyorum eve gitmek istiyorum, kusura bakma hamile olmasaydim bakardim "de..Bir ara baya fenalaştım hani fenalık olsun diye değil istifra filan ediyorum.
Eşime demişki vah vah niye kusuyor hiç iyi değil hiç.
Yapma canım. Midem almıyor de. Sende uzan bir köşeye ay de vayyy de yat.Tamda başlıkda yazdığım gibi ama şuan o kadar kötüyüm ki offfff of
Bilmiorum hamileyim diyemi böle alıngan oldum herşey batar oldu bilmiyorum ya.
Kv olcak pisliğe 3 yıl ardından bebeğimiz olacak dedim umrunda değil utanmasa keşke olmasaydı dicek bi javalarda bi triplerde.
Onun dışında herkes çok sevindi ama kadın diorum ya hastalandı.
Hemen bu haberi verelim hmde 1 hafta yanlarında kalalım diye geldik.
Buğün 4. Gecemiz söylediğim günden beri gece yarısı 4 lerde 5 de basbas bağırıyor oy ben hastayım oy ölüyorum dr götrdük mr çktrdik hiç bişi yok ama kadın belim tutmuyor diye ne uyku bıraktı ne huzur.
Kendi gözümle görüyorum wc ihtiyacı olduğunda pekala kalkıp defoluyor yada tek iken kalkıp gidiyor işini görüyor ama sırf bizi huzursuz etmek için bas bas bağırıyor ağrıyor diye.
Misafir geldi mesela kalk kalk yemek yap diyor .
Ama mutfakdan ve yemek kokusundan tiksindiğimi iyi biliyor.
Gelen misafirler düşünüyor çık mutfaktan koku rahatsız etmiyormu diye ama kadının umrunda değil.
Şimdi dicksinz acaba yemeği yapacak kinse yokmu var efendim var abisin torunu kızı onlarla kalıyor hem işlerini görüyor hem harçlığını çıkarıyor yatılı birde.
Ondan sonra kusuyorum acı acı bakıyor resmen hissediyorum.
Onun dışında sölediğim herkes çok mutlu oluyor ama kadının sanki kanı çekiliyor.
Asla şu saaten sonra affetmem onu bu zamana kadar ne yaptıysa ya havle dedim sineye çektim ama benim daha doğmamış parçama bukadar kinlenebiliyorsa aklını alırım onunda yedi ceddininde. Pislikkkkkk
Eşime kızdığım nokta ise görmüyor tüm bunları aptal olması lazım insanın yaaa
Zaten yoğun çalışma temposu içinde 1 hafta ayırdıda zar zor geldi burnundan getiriyor kadın ama hala hasta diyor ya kafayı yicem....
Eşimden yana sıkıntım yok çok istiyor çok heyecanlı bebe için ona kızdığım nokta nasıl oluyorda bu pisliğe inanıyor.
Nasıl oluyorda yaptıklarını geçmişte yaptıklarını unutabiliyor
Benim annem 30 kusur senelik evli babannem ilk gunde senin kv gibiymis halada boyle :) mesafe mesafe mesafe...kesinlikle cizgini cek ve koru..saygisizlik samimiyetsizlik yapma ama her zamanda koruma kalkanin olsunAna kuzusu bi eş.
İşi gücü yalan dolan bi kv
Hasta olmadığı halde hastalık yaratan kp
Offfff
Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum allah beni napsın utanmadan birde bu aileye bebek mi getircem of ya
O kadar kkötüyüm ki şuan toparlayıp da yazamıyorum
Benim annem 30 kusur senelik evli babannem ilk gunde senin kv gibiymis halada boyle :) mesafe mesafe mesafe...kesinlikle cizgini cek ve koru..saygisizlik samimiyetsizlik yapma ama her zamanda koruma kalkanin olsun
Aynısını benim babaannem anneme yaptı annem kimse yokken aldı karşısına konuştu babaannem hasta taklidi yapıyor gece tavandan uyanıyor falandı annem aldı karşısına anne senibin amacınne anne bizi ayırmak mi dedi ayrılınca çok mu güzel olacak dedi mutlu mu olacaksın dedi öteki gelinlerin elden ayaktan düşünce sana bakmaz yine ben bakarım felan dedi ondan sonra babaannemin sesi soluğu çıkmadı
Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor kadın gerçekten hastada olabilir.O kadar nefret dolusunuz ki gözünüz kendinizden başka kimseyi görmüyor.Ve ağzınız hep böyle bozuk mudur ? ?Tamda başlıkda yazdığım gibi ama şuan o kadar kötüyüm ki offfff of
Bilmiorum hamileyim diyemi böle alıngan oldum herşey batar oldu bilmiyorum ya.
Kv olcak pisliğe 3 yıl ardından bebeğimiz olacak dedim umrunda değil utanmasa keşke olmasaydı dicek bi javalarda bi triplerde.
Onun dışında herkes çok sevindi ama kadın diorum ya hastalandı.
Hemen bu haberi verelim hmde 1 hafta yanlarında kalalım diye geldik.
Buğün 4. Gecemiz söylediğim günden beri gece yarısı 4 lerde 5 de basbas bağırıyor oy ben hastayım oy ölüyorum dr götrdük mr çktrdik hiç bişi yok ama kadın belim tutmuyor diye ne uyku bıraktı ne huzur.
Kendi gözümle görüyorum wc ihtiyacı olduğunda pekala kalkıp defoluyor yada tek iken kalkıp gidiyor işini görüyor ama sırf bizi huzursuz etmek için bas bas bağırıyor ağrıyor diye.
Misafir geldi mesela kalk kalk yemek yap diyor .
Ama mutfakdan ve yemek kokusundan tiksindiğimi iyi biliyor.
Gelen misafirler düşünüyor çık mutfaktan koku rahatsız etmiyormu diye ama kadının umrunda değil.
Şimdi dicksinz acaba yemeği yapacak kinse yokmu var efendim var abisin torunu kızı onlarla kalıyor hem işlerini görüyor hem harçlığını çıkarıyor yatılı birde.
Ondan sonra kusuyorum acı acı bakıyor resmen hissediyorum.
Onun dışında sölediğim herkes çok mutlu oluyor ama kadının sanki kanı çekiliyor.
Asla şu saaten sonra affetmem onu bu zamana kadar ne yaptıysa ya havle dedim sineye çektim ama benim daha doğmamış parçama bukadar kinlenebiliyorsa aklını alırım onunda yedi ceddininde. Pislikkkkkk
Eşime kızdığım nokta ise görmüyor tüm bunları aptal olması lazım insanın yaaa
Zaten yoğun çalışma temposu içinde 1 hafta ayırdıda zar zor geldi burnundan getiriyor kadın ama hala hasta diyor ya kafayı yicem....
Eşimden yana sıkıntım yok çok istiyor çok heyecanlı bebe için ona kızdığım nokta nasıl oluyorda bu pisliğe inanıyor.
Nasıl oluyorda yaptıklarını geçmişte yaptıklarını unutabiliyor
canım benim babaannem de işte laf dinlemez biraz annem şimdi belkide 23yıllık evli babaannem yaa aldıkça o huyundan vaz geçti sen de kayınpederine dert yan aynısını katın pederine yap yalakalık yap kayın pederine kendini ona sevdirirsen kaynanan istediği şeyi sana yapsın kayınpederin laf ettirmez benim annem öyle yaptı kendini dedeme sevdirdi dedem öteki gelinlerden de çok severdi annemi allah rahmet eylesin babaannem bir şey dese sen sus çok konuşma derdiO mesafe olduğu halde o çizgiyi hep koruyorumda koruduğum halde böle inciniyorum.....
Ben kv ile böle konuşma yaptım hatta bir çok kez ama baktım ki söledikçe tabiri caizse daha bi kudurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?