Nefret ediyorum resmwn kocamdan da ailesindende

Bütün bunlar hep içine atmaktan, tepkini yerinde gösterememenden kaynaklanıyor. Sal gitsin, içine atma.
Mesela "anne sen torunun olacağına pek sevinmedin ama inşallah doğana kadar bu fikre alışırsın. Herkes çok sevindi bir sen sevinmedin, hatta yatak döşek oldun." veya "hamileyim ama ben naz yapacağıma sen yapıyorsun" gibi sözler olabilir. Yani ne düşündüğünün farkındayım ama çaren yok anlamında:)

karnında bebeğin var bu kadar sinir iyi değil, ona yazık. sakinleşmeye çalış.

Ben seni anladım işte böyle bir kadından incelik beklemen hata.Bu da seni hayal kırıklığına uğratmış.
Senin boşanmanı isteyen kv senin bebeğin olduğunu öğrenince sevinir mi peki.
Bence sen şuan hala oradaysan midem ağrıyor midem bulanıyor diye yat uzan belki bir acile git.Haftanı bu şekilde doldur senden işte beklemez bu durumda.

Sölediklerinz oturdu içime lütfen eski konularıma göz atın
İçine oturmasın bende hamileyim.Biraz senin sinirlerin yıpranmış o kadar.
Yanında kitap filan var mı onları oku kafandan sil at kv nin yaptıklarını bir süre.
Bu arada kaç haftalık hamilesin?

Annesi seni kiskanmis sanki :) ailenin ilgi odagi kendi olmak istiyor.. ama bosver takma hangimizin kaynanasi melek ki.. ama tamam sen sevme mesafeli ol ama esininde sevmemesini yaptiklarindan dolayi ondan nefret etmesini bekleme.. gormuyor diyorsun gormez tabi gorsede cok gelmez.. napsin azarlasin mi... sen he he de gec

hamılesınız herkes uzerınıze tıtresın ıstıyosunuz şımarıkca kv belkı gercekten hasta ve ılgıye ıhtıyacı var bıraz skın olup alttan alın zaten bır hafta sonra gıdeceksınız.

yok onun hatrına gittim yok bunun hatrına gittim dersen kafayı yiyip dönersin. madem böyle pislik huyları var GİTMEYECEKSİN kardeşim. bırak götünü yırtsın biliyorsun numara yaptığını, mutfağa yollayınca önünde on kere kustum görmüyor musun de. bırak konuşma soğuk yap evine git bir daha da uğraşma. hepsi aynı ya bir ilgi çekmek için numara yapmalar, bir gelini kötü göstermeler laf sokmalar. ne kadar karaktersiz insanlar yaa...

Otur sende bagir" OY OY KASIKLARIM MIGDEM BACAKLARIM"diye...

Hamilelik psikolojini depresyona sokmuş seni.. kaynana da ilgiyi üzerinden almış bi güzel tek kişilik dev kadro yaratmış..
kıskanmış kısaca!
Yada çocuk doğunca ben mi bakıcam triplerinede girmiş olabilir. Ne yapıcam sorusunun ise bi cevabı Yok boşanılacak bi konu değil sen sadece öfkeni eşine kusacak bi güzel ağlayacak ve hormonlarının seni ve eşini delirtmesini izleyeceksin bu kadar basit

İçine oturmasın bende hamileyim.Biraz senin sinirlerin yıpranmış o kadar.
Yanında kitap filan var mı onları oku kafandan sil at kv nin yaptıklarını bir süre.
Bu arada kaç haftalık hamilesin?

Kitap okumaya çalışıyorum zaten kendimi verebildiğim kadar.

8 haftalık canım

Bir ara baya fenalaştım hani fenalık olsun diye değil istifra filan ediyorum.

Eşime demişki vah vah niye kusuyor hiç iyi değil hiç.
Hmmm... Gonulerini yapacam diye yipranma, canın kiymetini bil.. Esine demis k.v sende firsatini bul devamini getir , "boye devam edemicem zorlaniyorum eve gitmek istiyorum, kusura bakma hamile olmasaydim bakardim "de..

Bi defada sen fenalik gecir o zaman. yemek yap dediginde yapamam kusura bakma ay bak of kokular geliyor yine suraya uzanim ayyy cok fenayim de. hatta sabah ayrilin ordan o derece oyna. ben olsam oyle yapardim yapmazsam sinir hastasi olurdum

Yapma canım. Midem almıyor de. Sende uzan bir köşeye ay de vayyy de yat.

Benim annem 30 kusur senelik evli babannem ilk gunde senin kv gibiymis halada boyle :) mesafe mesafe mesafe...kesinlikle cizgini cek ve koru..saygisizlik samimiyetsizlik yapma ama her zamanda koruma kalkanin olsun

Aynısını benim babaannem anneme yaptı annem kimse yokken aldı karşısına konuştu babaannem hasta taklidi yapıyor gece tavandan uyanıyor falandı annem aldı karşısına anne senibin amacınne anne bizi ayırmak mi dedi ayrılınca çok mu güzel olacak dedi mutlu mu olacaksın dedi öteki gelinlerin elden ayaktan düşünce sana bakmaz yine ben bakarım felan dedi ondan sonra babaannemin sesi soluğu çıkmadı

Benim annem 30 kusur senelik evli babannem ilk gunde senin kv gibiymis halada boyle :) mesafe mesafe mesafe...kesinlikle cizgini cek ve koru..saygisizlik samimiyetsizlik yapma ama her zamanda koruma kalkanin olsun

O mesafe olduğu halde o çizgiyi hep koruyorumda koruduğum halde böle inciniyorum.....

Ben kv ile böle konuşma yaptım hatta bir çok kez ama baktım ki söledikçe tabiri caizse daha bi kudurdu..

Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor kadın gerçekten hastada olabilir.O kadar nefret dolusunuz ki gözünüz kendinizden başka kimseyi görmüyor.Ve ağzınız hep böyle bozuk mudur ? ?

O mesafe olduğu halde o çizgiyi hep koruyorumda koruduğum halde böle inciniyorum.....

Ben kv ile böle konuşma yaptım hatta bir çok kez ama baktım ki söledikçe tabiri caizse daha bi kudurdu..
canım benim babaannem de işte laf dinlemez biraz annem şimdi belkide 23yıllık evli babaannem yaa aldıkça o huyundan vaz geçti sen de kayınpederine dert yan aynısını katın pederine yap yalakalık yap kayın pederine kendini ona sevdirirsen kaynanan istediği şeyi sana yapsın kayınpederin laf ettirmez benim annem öyle yaptı kendini dedeme sevdirdi dedem öteki gelinlerden de çok severdi annemi allah rahmet eylesin babaannem bir şey dese sen sus çok konuşma derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…