Cok ayip, su soylediginiz soz nekadar ayip.
Yazis sekliniz, cok uzgunum, okadar iticiki. Hakli oldugunuz seylerde nekadar haklisiniz, inanin tereddut ettirdi. Cok abartmissiniz, cok buyutmussunuz gibime geldi.
Hamilesiniz. Bir hayir konusun. Bi nefret kusmayin. Dua alin dua.
Gercekten cok itici yaziyosunuz. Su yaptiginiz yoruma bakarmisiniz lutfen?Bedduamı var küfürmü hakaretmi neeeeeeee
Kendime olan sitemim var saddece düngece sinir ve öfke ile yazışmış.
Gercekten cok itici yaziyosunuz. Su yaptiginiz yoruma bakarmisiniz lutfen?
Nefret ediyosan niye hamile kaldin?
Neden kv de de kalıyorsunuz birlikte yaşamıyorsunuz galiba . Ayrıca kim olursa olsun beklentiniz düşürün kv ister sevinsin ister dovunsun sen bebeğine bak mutlu ol.. eşine gelince anne kuzusu eşlerden nefret ediyorum gercekten
Ozaman gitme canim hem nefret edip. hem evine niye gidiyorsunEvet ayrı yaşıyor uzak olduğu için 1 haftalığına yanlarına geldik.
Eşim bana karşı maşşallah iyidir anlayışlıdır düşüncelidir ama evet gerckten ana kuzusu galibaaaaaaa
ben sizi gerçek bulamadım nedenseEşimde yazmış ama eşimden değil o kv kp ve ailesindennnn.
Ya anlatamıyorum ya anlamıyorsunuz of çok bunalıyorum
Eşim ile aramzda bi proplm yok ikimzde çok istiyoruz bu bebişi hatta eşimi havalara uçuyor üstüme titriyor.
Eşime kızdığım nokta nasıl oluyorda annesinin bu oyunlarını görmüyor
Evet ayrı yaşıyor uzak olduğu için 1 haftalığına yanlarına geldik.
Eşim bana karşı maşşallah iyidir anlayışlıdır düşüncelidir ama evet gerckten ana kuzusu galibaaaaaaa
Ozaman gitme canim hem nefret edip. hem evine niye gidiyorsun
Annesi cunku. Senin kocani da o anne buyuttu. Ona oyun olarak gelmiyor demekki.Eşimde yazmış ama eşimden değil o kv kp ve ailesindennnn.
Ya anlatamıyorum ya anlamıyorsunuz of çok bunalıyorum
Eşim ile aramzda bi proplm yok ikimzde çok istiyoruz bu bebişi hatta eşimi havalara uçuyor üstüme titriyor.
Eşime kızdığım nokta nasıl oluyorda annesinin bu oyunlarını görmüyor
Şimdi de kırıyorsun eminim ailesi yüzünden tartisiyorsunEşimi kıramıyorum onun için hadi diyorum ama görüyorum ki olmuyor
ben sizi gerçek bulamadım nedense
kızıyorsunuz , hakaret ediyorsunuz . ve bebeğinizden bahsederken bebişi diye bahsediyorsunuz . biraz oturun da sakin olun. yazdıklarınız çok itici. sizin gibi gelin aman aman.
çok şımarık geldi cümleleriniz. azıcık ciddi olamaz mısınız?
O zamn bundan sonra gidip kalmazsın.
Siz nazlanmaya gitmişsiniz sizin nazınızı çekmedikleri için de bu triplerdesiniz.
3 yıldır kv hiç mi hastalanmıyordu hiç mi yalan söylemiyordu hiç mi sizden iş beklemiyordu.
Birden hamile kaldığınızı öğrenince mi kv huy değiştirdi.
Bence sizin tribinizi kv görmüş sizi tripleriyle bastırmış bunun hırsını yaşıyorsunuz:))
Siz nazlanmaya gitmişsiniz sizin nazınızı çekmedikleri için de bu triplerdesiniz.
3 yıldır kv hiç mi hastalanmıyordu hiç mi yalan söylemiyordu hiç mi sizden iş beklemiyordu.
Birden hamile kaldığınızı öğrenince mi kv huy değiştirdi.
Bence sizin tribinizi kv görmüş sizi tripleriyle bastırmış bunun hırsını yaşıyorsunuz:))
ben uslubunuzu sevmedim kusuruma bakmayin/ onceki konulariniza da baktim/ konusma diliniz cok kaba\
kayinvalidenize kiziyorsunuz ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?