Nefret ediyorum.

Ben olsam eşime eğer o konsere gitmek yerine o kuzeni tercih ederse sonunun onun için de kuzen için de iyi olmayacağını söylerdim. En kısa zamanda da o kuzene sıkıldığımı biraz mesafesine dikkat etmesini de söylerdim.
Çok bile sabır göstermişsiniz.
Artık sert yanınızı gösterin

Eşinin telefonundan benim işim var o gün kendine başka birini bul yazsanız?
veya kendi telefonunuzdan kuzenine bizim yakamızdan bi düş eşimi rahat bırak o gün bizim planımız var git başkasıyla hallet işlerini yazamazsınız?
Ben olsam öyle yapardım. Eşim kızarsa da konuşsun konuşsun dursun kulağımı tıkardım.

Ben olsam eşime eğer o konsere gitmek yerine o kuzeni tercih ederse sonunun onun için de kuzen için de iyi olmayacağını söylerdim. En kısa zamanda da o kuzene sıkıldığımı biraz mesafesine dikkat etmesini de söylerdim.

Son sefer yeter demiştim. Bana bir daha onunla karşıma çıkma böreklerimi de yiyor kaç seferdir demiştim şimdi de planımızı üstüne plan... Bakalım eşim gelince ne yapacak.

Eşime çok kızgınım.
Kuzeninden nefret ediyorum.
Evet böyle tanımlayabilirim ancak duygularımı şu an.
Konuda anlatacağım kuzen şu

Küçük hesaplar peşinde miyim?

Eşim bir haftadır iş seyahatinde idi. Yarın gündüz saatlerinde dönmüş olacak. Açıkçası epey yoğun geçirdi, kızımız da çok hasta idi ben de onunla ilgilendim çok görüşme fırsatımız olmadı. İyi şeyler konuşmaya fırsatımız olmadı yani tek çocuğun hastalığını konuştuk.

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim bir sanatçının bizim yaşadığımız şehirde konseri olacağını öğrendim. Eşim için de benim için de kıymetli... Gidelim diye konuştuk. Çok da heyecanlıydım kızımıza birlikte gideceğimiz ilk konser olacağı için.

Gece iyi geceler mesajı yazarken heyecanımdan bahsederek iyi geceler dedim.

Gelen cevap ben unuttum x abim gelecek kendine çekidüzen vermesiyle ilgili konuşacaktım dedi. Verdim veriştirdim senelerdir başkasına çamurunu bulaştırmaktan başka hiç bir işe yaramayan birine bizim hayalimizi feda ediyorsun falan filan...

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam sürekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde sürekli vicdan yapıyor herkes sırtını döndü diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre geçecekmiş tam konserin olduğu saatler.... Öfkem dinmedi mesajla saydırdım çünkü. Kayınvalidemi normalde müdahil kılmaktan hiç haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde çok aşırı kızgın yeğenine, beni arkalar diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak için aslında ortam çok uygun da nasıl anlatsam.

Olayım ilk sıcaklığıyla yazıyorum bi yol gösterin.

Çok kızgınım.
Eşim kendince sınırını koydu ama yetmiyor. Kendince koyduğu sınır yine kocamın gereksiz insan sevgisi ile dolduğu için yeterli değil benim için.
Sürekli kendinden, vaktinden ödün vermesine katlanamıyorum.

Ya ayarlayamazsa. Arabayı alıp gideyim kalakalsınlar istiyorum ama oraya kadar araç kullanmadım geç saatte o yüzden ne yapmalıyım bilemedim.
canım benim öncelikle sakin kal, öfkeyle kalkan zararla oturur. Eşinle çözüme kavuşturamadığına eminsen ki eminsin bence büyüklerden yardım almak yerinde olacaktır. Ayrıca kızınızla gideceğiniz ilk konser hayalinden vazgeçme sen git kızınla eşin bıraksın bitince de gelsin alsın hani geç saat çekincen olduğu için diyorum.

Son sefer yeter demiştim. Bana bir daha onunla karşıma çıkma böreklerimi de yiyor kaç seferdir demiştim şimdi de planımızı üstüne plan... Bakalım eşim gelince ne yapacak.
Eşine net söyle, o konsere yalnız gidersem sen eve gelmiyorsun. Annene de söyleyeceğim orada kalırsın bir süre diye. Göze alıyorsa gitsin

Sizi arayıp konseri unuttuğunu kuzeniyle planı olduğunu değil, kuzenini arayıp daha öncesinde sizle plan yaptığını o yüzden onunla görüşemeyeceğini söylemesi gerekirdi.

Çok sinir bozucu gerçekten. Hele ki durumun öncesi de varmış. Yani o anki ruh halime bağlı olurdu vereceğim tepki. Ben en çok 3.kişilerin gereksiz işleri yüzünden planım bozulursa sinirlenirim. Hele ki eşimin elinde olan bir durumsa.. Yani atıyorum iş yerinde müdür iş verir planım bozulur ona da sinir olurum ama yapacak bir şey yoktur. Bu öyle değil.

Ha şu saatten sonra benim "Aa konser o gün müydü kuzenim gelecekti dur arayayım da onla görüşemeyeceğini söyleyeyim." demeyen adamla konser hevesim de kalmazdı zaten.

bu konuda kızılması gereken kuzen değil ki.
sizinle yaptığı planı unutan eşiniz. üstelik bizim için çok önemli bir sanatçı demişsiniz. ne kadar heyecanlı ve istekli olduğunuzu konuşmuşsunuz telde. tüm bunlar unutulacak şeyler değil bence.
velev ki unuttu siz hatırlattığınızda aa dur ben kuzeni arayayım planımız vardı diyeyim başka zaman gelsin demesi lazımdı.
ben olsam o konsere eşimle gitmezdim bunca özensizlikten sonra.

Ben de geçen hafta şehrime gelen çok sevdiğim ve benim için önemi olan bir sanatçının konserini kaçırdım hem de bedava idi... Birlikte ağlayalım mı ? 😔

Börek ne alaka anlayamadım
Ya adam iki seferdir annelerin yaptığı el açması böreklerimi bitiriyor 🤣 en son o yüzden kavga etmiştik. Arabadan çıkaramadım. Yarım saatlik yolda 1 tepsi böreği gömmüş bagajı açıp. Buradan anlayın ne hadsiz olduğunu

Sizi çok iyi anlıyorum ,eşinize çok kızmıyorum çünkü çevremdeki erkeklerin bir çoğu gibi hem planlama yapmayı becerememiş,hem kime neyi söylemesi neyi söylememesi gerektiğini bilememiş :))
Ben kendi eşimi de böyle kabullendim benzer şeyler yaşadıgımızda derin bir nefes alıp neyi nasıl yapması gerektiğini tane tane anlatıyorum aksi takdirde işin içinden hiç çıkamıyor.
Yerinizde olsam tekrar konuşur kuzenine bizim planımızdan bahsedip onunla görüşmeyi iptal etmesini sağlarım.
Neden gece vakti çocukla nasıl gidip gelicem stresine giresiniz ki, çözümsüz bir konu değil bu,eşinizin de bu noktada kuzeni için ısrarcı olacagını sanmam.
Kuzen konusuna gelince kesinlikle kayınvalidem ile konuşurdum, bende sizin gibi sorunları eşimle çözme taraftarıyımdır,ama hem sorun bizden kaynaklı değil hem de eşim belli ki merhamet duygusuyla zaafiyet gösteriyor, ama adamın biri keyfe keder hayat sürecek diye ben evliliğimde sorun yaşayamam,ne münasebet.
Kayınvalideniz zaten eminim sorunun farkındadır,ona vereceğiniz ufak bir mesaj yeterli olur.Oğluyla mı çözer yegeniyle mi onu da kendisi bilir zaten

Önceki konuyu okusana Khomyuk Khomyuk :-) Ben okudum hala gülüyorum... Bu kuzeni balkondan taş atıp kovalasalar bile yarabbi şükür der, öyle bir arsız...:KK45:ay adam efsane:confused: konu sahibi affet hala gülüyorum

Önceki konuyu okusana Khomyuk Khomyuk :-) Ben okudum hala gülüyorum... Bu kuzeni balkondan taş atıp kovalasalar bile yarabbi şükür der, öyle bir arsız...:KK45:ay adam efsane:confused: konu sahibi affet hala gülüyorum
Ay bir bakayım hemen bu hali bile yeterince geren bir kuzen ötesini düşünemedim 🤨

Ayyy ben bu adamı evden bin kere kovmuştum eve de almamıştım. İyi sabırlıymışsın konu sahibi. Bu adam sağlam bir kovulmayı eve alınmamayı hak etmiş. Aaaa bu ne canım

Ya adam iki seferdir annelerin yaptığı el açması böreklerimi bitiriyor 🤣 en son o yüzden kavga etmiştik. Arabadan çıkaramadım. Yarım saatlik yolda 1 tepsi böreği gömmüş bagajı açıp. Buradan anlayın ne hadsiz olduğunu
Ama eşinde de çok büyük sorun var bence normalde hop napiyorsun bi tepsi şeyi niye yiyorsun diyememiş mi valla eşine daha sinirlendim ben ne kadar pasif

Ama eşinde de çok büyük sorun var bence normalde hop napiyorsun bi tepsi şeyi niye yiyorsun diyememiş mi valla eşine daha sinirlendim ben ne kadar pasif
Ne öyle ayı gibi. Baştan paketi açıp yarısını yese ayı mısın napıyorsun derim. Öküz. Ay çok sinirlendim ya

Back
X