• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum.

Gerçekten eşinin kuzenini arayıp benim eşimle özel işim var kusura bakma demesi lazımdı bu adam ne böyle ya . Millet kayınvalideden görümceden çeker sen kuzenden çekiyorsun konu sahibi 😅

Ne öyle ayı gibi. Baştan paketi açıp yarısını yese ayı mısın napıyorsun derim. Öküz. Ay çok sinirlendim ya
Hem kendini heryere tasittiriyor hem elalemin arabasının bagajindaki bir tepsi böreği bı kerede lüp diye yutuyor, hem insanların evlerinde haftalarca kalıp "orda rahat edemiyorum yenge burası daha rahat ehiehiehi " diye konusahibinin evine çörekleniyor , hem misafir kaldığı evde gece dolapta ne bulduysa hepsini yiyor, hem sigara parası istiyor... :-) ay adam dipsiz kuyu gibi, hayran kaldım resmen , imzalı resim yollasın bana:confused:arkadaslarima anlaticam

Son düzenleme:
Gerçekten eşinin kuzenini arayıp benim eşimle özel işim var kusura bakma demesi lazımdı bu adam ne böyle ya . Millet kayınvalideden görümceden çeker sen kuzenden çekiyorsun konu sahibi 😅

Belki demiştir. Ben henüz konuşmadım geceden beri :/ öğleden sonra gelecek bakalım.

Öf erkekler çok salak değil mi ya bazen hiç beyinleri çalışmiyor nasil sinir ediyorlar beni 🤣

Ay valla öyle. Sınırlarını çizmeyi cimrilik, bencillik vs zannediyorlar.
Hem kendini heryere tasittiriyor hem elalemin arabasının bagajindaki bir tepsi böreği bı kerede lüp diye yutuyor, hem insanların evlerinde haftalarca kalıp "orda rahat edemiyorum yenge burası daha rahat ehiehiehi " diye konusahibinin evine çörekleniyor , hem misafir kaldığı evde gece dolapta ne bulduysa hepsini yiyor, hem sigara parası istiyor... :-) ay adam dipsiz kuyu gibi, hayran kaldım resmen , imzalı resim yollasın bana:confused:arkadaslarima anlaticam
Kayınvalidemle konuştum, kadın benden de doluymuş meğer.
Oğlum iyiliğim dokunacak yola getireceğim diye salaklık yapıyor. Aman tut kızım sen dedi.
Yeğenine verdi veriştirdi.
Bakalım ne yapacak kayınvalidem. Kayıtsız kalacağını zannetmiyorum. Geçen başka bir mesele de yine aynı adam yüzünden çok kızmış eşime. Eşim bahsetmemişti.
Hayatımda ilk kez bu kadar sert çıkıp eve gelme derim herhalde bu kez. Basit mesele gibi dursa da başka türlü engel olamayacağım hayat boyunca.

Eşimle 14 senedir birlikteyiz. 3 senesi evlilik, 3,5 senesi nişanlılık... Daha bir kere bile kavgamızı, gürültümüzü ailelere yansıtmadık. En büyük düsturumuz odur. Ama bu olayı bem çözemiyorum tek başıma. Eskiden daha kötü idi durum. Şimdi bu kadara indirgeyebildim.
söyleyebilirsiniz o zaman
kv niz de sizi seviyorsa

bıktım artık anne diye başlayın ama eşiniz ne der siz böyle yaparsanız?

benimki tırsar annesinden mesela iyice pişman olur unuttuğuna falan

Belki demiştir. Ben henüz konuşmadım geceden beri :/ öğleden sonra gelecek bakalım.

Ay valla öyle. Sınırlarını çizmeyi cimrilik, bencillik vs zannediyorlar.

Kayınvalidemle konuştum, kadın benden de doluymuş meğer.
Oğlum iyiliğim dokunacak yola getireceğim diye salaklık yapıyor. Aman tut kızım sen dedi.
Yeğenine verdi veriştirdi.
Bakalım ne yapacak kayınvalidem. Kayıtsız kalacağını zannetmiyorum. Geçen başka bir mesele de yine aynı adam yüzünden çok kızmış eşime. Eşim bahsetmemişti.
Hayatımda ilk kez bu kadar sert çıkıp eve gelme derim herhalde bu kez. Basit mesele gibi dursa da başka türlü engel olamayacağım hayat boyunca.
O zaman resti çekin. Annenle de konuştum. O gün gelmez planı bozarsan bu eve adım atmıyorsun de. Yemişim kuzenini canım hayret bir şey.

Şimdiden söyle bence. Bu sefer geldi napayım diyecektir. Arasın bugün söylesin

Beni hiç alakadar etmez.
Dün çok kırarsın beni, benden beklemediğin bir tepkiyle karşılaşırsan da neden deme dedim.
Bi iptal etmesin ömür billah başını benden kurtaramaz.

Yada kayınvalideniz arasın gelme desin. Annesinden rica edin

Yok o kadar söylemem. Ben kayınvalideme durumu anlattım ama anlatma sebebim bilsin ki oğluna ben aşırı bir tepki verdiğimde haklı olduğumu bilsindi. Şu an ki durumda da ne yapacağımla ilgili vs konuşmadım o kısmı beni ilgilendirsin.

Yok o kadar söylemem. Ben kayınvalideme durumu anlattım ama anlatma sebebim bilsin ki oğluna ben aşırı bir tepki verdiğimde haklı olduğumu bilsindi. Şu an ki durumda da ne yapacağımla ilgili vs konuşmadım o kısmı beni ilgilendirsin.
Sabırlısın gerçekten ben o kuzene döşeme mesaj atıp gelmemesini de söylerdim. Eşime de şimdiye çoktan söylemiştim bugün aramasını. Hatta önce eşime yarım saat içinde nu konuyu çözmezsen kuzenine ulaşacağımı da yazardım. Bekleyemem ben yani

Sizi arayıp konseri unuttuğunu kuzeniyle planı olduğunu değil, kuzenini arayıp daha öncesinde sizle plan yaptığını o yüzden onunla görüşemeyeceğini söylemesi gerekirdi.

Çok sinir bozucu gerçekten. Hele ki durumun öncesi de varmış. Yani o anki ruh halime bağlı olurdu vereceğim tepki. Ben en çok 3.kişilerin gereksiz işleri yüzünden planım bozulursa sinirlenirim. Hele ki eşimin elinde olan bir durumsa.. Yani atıyorum iş yerinde müdür iş verir planım bozulur ona da sinir olurum ama yapacak bir şey yoktur. Bu öyle değil.

Ha şu saatten sonra benim "Aa konser o gün müydü kuzenim gelecekti dur arayayım da onla görüşemeyeceğini söyleyeyim." demeyen adamla konser hevesim de kalmazdı zaten.

Hevesim hiç kolay kırılmaz. 🤪

Ancak bir gelmesin acı acı çıkarırım.

Sabırlısın gerçekten ben o kuzene döşeme mesaj atıp gelmemesini de söylerdim. Eşime de şimdiye çoktan söylemiştim bugün aramasını. Hatta önce eşime yarım saat içinde nu konuyu çözmezsen kuzenine ulaşacağımı da yazardım. Bekleyemem ben yani

Ben de normalde hiç sabırlı bir insan değilim ama pek sevgili kocam akrep. Yavaş yavaş anca hareket eder.
Bir gelmesin onu bi tercih etsin çok ciddi büyür olay. Asla tarzım değil ama o adamdan başka türlü kurtulamayacağımızı bildiğim için tüm sülalayi karıştırmayı bile göze aldım.

Ben de normalde hiç sabırlı bir insan değilim ama pek sevgili kocam akrep. Yavaş yavaş anca hareket eder.
Bir gelmesin onu bi tercih etsin çok ciddi büyür olay. Asla tarzım değil ama o adamdan başka türlü kurtulamayacağımızı bildiğim için tüm sülalayi karıştırmayı bile göze aldım.
Bir akrep asla b planı olmadan hareket etmez ;))Mutlaka düşünmüştür birşeyler,bencede sessizce beklemek şu an için en iyisi

Back
X