Nefret Ediyorum!

işte bu yaşın gelmiş 60 a hala geziyosun hemde otobüstesin senden daha yorgun insanda yer bekliyosun vermiyorum valla yer falan ben yaşlanınca banada yer vermesinler :) eğer geziyorsam

haha:) cok gldüm bu yoruma :) haklısın ama kıyamıyorki insan bence yaslılara özel halk otobüsü lazım =)

Bununla alakalı kısa bir hikaye anlatılmıştı bir dönem bana

Küçük bir ilde,
İşten akşamüstü yorgun argın dönen bir genç, minibüste yer buluyor
ve uyuklayarak yolculuğu başlıyor.
Sürekli birisi dürtüyor, omzuna dokunuyor, vuruyor
En sonunda başında dikilen teyzeyi farkedip;
hiç öyle bakma teyze bütün gün çalıştım
yük taşıdım yoruldum
sen güne gittin, kekini böreğini yedin keyfini yaptın diyor.
Duyan herkes gülmüş bunu. Çünkü insanların iş çıkışı bu teyzelerin gün dönüşü :)

Bununla alakalı kısa bir hikaye anlatılmıştı bir dönem bana

Küçük bir ilde,
İşten akşamüstü yorgun argın dönen bir genç, minibüste yer buluyor
ve uyuklayarak yolculuğu başlıyor.
Sürekli birisi dürtüyor, omzuna dokunuyor, vuruyor
En sonunda başında dikilen teyzeyi farkedip;
hiç öyle bakma teyze bütün gün çalıştım
yük taşıdım yoruldum
sen güne gittin, kekini böreğini yedin keyfini yaptın diyor.
Duyan herkes gülmüş bunu. Çünkü insanların iş çıkışı bu teyzelerin gün dönüşü :)

gerçekten öyle ben izmirin dışındayım olduğum yerden izmire gitmek şehirler arası yolculuk gibi git gel 6 7 saat sürüyo akşam olmuş yorgunluktan gebermişim otobüste zaten turşu gibiyiz teyzeler gelip geçmeye başladı hiç yerimden oynamadım oynayamıyorum ki allah işte en son engelli bir insan bindi onda mecburen kalktım yoksa hayatta yer vermem

valla bende ilk duraktan dolu olduğu halde, nasılolsa biri yer verir diye binen teyzeye yer vermrmbirde utnnmadan o kadar erkeği içinde benimönüme gelir :D yalnızca hamile ve çocuklu bYANLARA YER VERİRİM.. bir keresinde hamileyim 6 aylık sadece göbeğimşiş olduğu için beni kaldıırmaya çalışmıştı bir kadın bende terslemiştim. bu bebek göbek değil diye

Bir de "ben yaşlıyım zaten oturacağım" mantığıyla var olan sırayı bertaraf edip en öne geçenler var. Neyse.

Peki banyo yapmayıp toplu taşımalarda leş gibi kokanlara ne demeli.
Su sabunda mı yok kardeşim evinde .
Temizlik gibisi var mı ya...
Böyle insanları gördükçe doktorların kapılarına "banyo yapıp temizlenip geliniz" yazısı asmalarına şaşmamak
lazım.

Okuyunca inanamadım :) Böyle bir yazı mı asılı bir yerlerde yoksa şaka mı :)))

Benim diyabetten dolayı acayip sık wc ihityacım gelir
Hastaneye veya başka bir yere gittiğimde mutlaka gidesim gelir
Ama eve gelene kadar kafamda milyon senaryo üretirim
Ya hasta olursam bilmem ne diye
Eve gelir yıkanırım
Ama elini orası burasını sildiği peçeteleri o wclere tıkamıyorlar mı
Ne mide kalıyor ne başka bir şey :99::100:

Şu canım hayatta nefret edilecek insan tiplemeleri o kadar çok ki...
Hangisini ilk sıraya koyacağımı şaşırdım resmen.

Dün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine işim düştü.
O kadar kalabalıktı ki anlatamam.
Ağız kokuları ter kokuları vs hep birbirine karışmış durumdaydı.:19:

Midem bulandı ve kendimi elimi yüzümü yıkamak için tuvalete attım :26:
Bir de ne göreyim tuvaletlerden birinin kapısı han gibi açık.
Ve leş gibi!!!:19:

Kadın resmen büyük tuvaletini yapmış ve su dökme zahmetinde bulunmamış!!!.

Girmemle çıkmam bir oldu.
Hemcinsi olduğum içn resmen utandım kendimden!.

Daha bu da bişey mi...
Petlerini olduğu gibi çöp kovasına bırakanlara ne dersiniz.

Bunları yapan hemcinslerimden utanıyor ve nefret ediyorum!!!

ben assslaa disarida tuvalete gitmem

reklam yapiyorum gibi olucak ama bitek ozdilek avmler temiz oluyo

hele hele devlet hastanesi ne gittigimde ASSSSSLAA gitmem tuvalete

ben assslaa disarida tuvalete gitmem

reklam yapiyorum gibi olucak ama bitek ozdilek avmler temiz oluyo

hele hele devlet hastanesi ne gittigimde ASSSSSLAA gitmem tuvalete

Kesinlikle ben de çok zorda kalmadıkça gitmiyorum çünkü tiksiniyorum.Diken üzerinde hareket ediyorum:44:
Böyle insanlar malesef hep var.Banyo yapmayıp koltuk altını metrobüste havaya kaldıranlar,sabah sabah diş fırçalama zahmeti göstermeyip yüzüne yüzüne nefes alıp verenler,o kalabalıktan bile faydalanmaya çalışıp nerene denk gelirse kendini üzerimize atan hadsiz tacizci erkekler,leş gibi yağlı taranmamış karmakarışık saçlarla toplu taşıma araçlarına binen kendi pislikleriyle topluma da zarar veren medeniyetsizler var.Zaten ortaya tuvaletini yapıp pedlerini,prezervatiflerini uluorta bırakanlara diyecek lafım bile yok.

Ne yapılmalı sorusuna gelince inanın bilmiyorum:50:

Otobüste yer vermekten bahsedince hatırladım ve yine sinirlerim zıpladı. Bizde annemle benim iş görüşmesinden geliyoruz. Eve dönmemiz için kullanacağımız otobüs yarım saatte bir geçiyor ve durakta tek sıra halinde insanlar sırayla biniyor. Otobüsün ilk kalkış yeri olduğu için. Biz annemle sıranın en önündeyiz. Yarım saat bekledik herkes tek sıra oldu. Otobüs geldi ilk annem bindi tam ben binerken aynı anda 60'larında bir teyzede girmek için girişti ve ikimiz kapıda sıkıştık. Kadın bana kızmaz mı biz yaşlıyız geç binsen ne olur diye. Bu sırayı boşunamı yapıyor insanlar dedim önünde daha bir sürü insan var hadi bi önündekinin sırasını alsan neyse taaaa nerden en öne gelip geçmeye çalışıyorsun teyze dedim. O sıra akbilimi bastım ama teyze beni itekliyor ben nasıl olduysa akbilimi basıp geçerken yanlışlıkla teyzenin ayağına basmışım Allah biliyor hiç farkında değilim. Teyze bir başladı terbiyesiz saygısız hem yer vermez hem ayağıma basar, anneme döndü senin yetiştireceğin kızdan ne olur ( annem şok ), senin gibi eğitimsiz insanlar yüzünden Türkiye' nin hali böyle. Yaşlılara öncelik verileceğini öğretmemişler sana. Aaa ama yeter teyze dedim. Annemde sinirlendi tabi. Yolun yarısına gelene kadar kadın söylendi söylendi. Öyle sinir oldum ki. O sıra yemin ederim ilk kez merhametim falan kayboldu içim soğudu ve elimden bir kaza çıkmaya ramak kaldı.

bir de dis fircasi ne bilmeyenler var. ya kardesim mutfak lavabosunu bile bir gun fircalamasan les gibi olur. sen durmadan homini girtlak ogutuyosun. iki dakikani ayir fircala su lagima donmus agzini, dislerini. disler tastan dolayi birlesmis, sariyi gectim kahverengi olmus artik. yaklasma arkadasim 2 metreden fazla, yanimda nefes verme. bir de nasil bir ozguvendir bu tiplerde, disleri ne kadar sariysa o kadar cok siritiyor.

bir de dis fircasi ne bilmeyenler var. ya kardesim mutfak lavabosunu bile bir gun fircalamasan les gibi olur. sen durmadan homini girtlak ogutuyosun. iki dakikani ayir fircala su lagima donmus agzini, dislerini. disler tastan dolayi birlesmis, sariyi gectim kahverengi olmus artik. yaklasma arkadasim 2 metreden fazla, yanimda nefes verme. bir de nasil bir ozguvendir bu tiplerde, disleri ne kadar sariysa o kadar cok siritiyor.

Birde özellikle "h"leri kullanmaları yok mu :27:

"Hhh"oşgeldin.

Napıyo"hhh"rsun.

Niye"hhh"?

Sela"hhh"m söyle..

Bi git ablacım yaa...
:47:

-

-Hamilelere ayakta zor durqn hastalara yaşlılara yer vermeyip bir de uyuyor numarası çekenlerden de nefret edyorum.

Aynen..

Yahu 7 aylık hamileyim, kocaman ne yapsam saklanmayan bir göbeğim var, ama her gün 2 defa bindiğim tramvayda bana yer veren yok. Bazı koltuklar hamileler ve yaşlılar için ayrılmış. Özellikle o koltuğun önünde duruyorum ki esasen bana ait olan yeri bana versinler, ama yok, tramvaydan dışarı seyredilir uyuyormuş numarası yapılır ama yer verilmez. Oysa ardı ardına 5-6 derse girip tüm gün ayakta kalıp günde yarım saat yürüyerek tramvay durağına ulaşarak bitap düşmüş biri olarak insanlık ölmüş diyorum anca

Hamilelere yapilan kotu muameleye en sonunda cildirdim ve 2 ay kadar once otobuste patladim . Ankara'daki adi bir ozel universiteyle ayni olan semtte otobusteydim. Karni burnunda bir kadin bindi, otobuste ayakta kimse yoktu, genc genc cocuklar oturuyordu. Kimse yer vermeyince kalkip ben yer verdim ama resmen hinctan patladim. Onca erkek otururken yer vermek niye bir kadina dussun ki? Hanzoluk erkeklerde aldi basini gidiyor.

işte bu yaşın gelmiş 60 a hala geziyosun hemde otobüstesin senden daha yorgun insanda yer bekliyosun vermiyorum valla yer falan ben yaşlanınca banada yer vermesinler :) eğer geziyorsam

yaşlı diye eve mi hapis kalsınlar,gezecekler tabi başka işlerimi olsun bu yastan sonra

seve seve yer veririm yaşlı hamile engelli insanlara, gezmeden mi geliyorsunuz diye sormadan

Aynen..

Yahu 7 aylık hamileyim, kocaman ne yapsam saklanmayan bir göbeğim var, ama her gün 2 defa bindiğim tramvayda bana yer veren yok. Bazı koltuklar hamileler ve yaşlılar için ayrılmış. Özellikle o koltuğun önünde duruyorum ki esasen bana ait olan yeri bana versinler, ama yok, tramvaydan dışarı seyredilir uyuyormuş numarası yapılır ama yer verilmez. Oysa ardı ardına 5-6 derse girip tüm gün ayakta kalıp günde yarım saat yürüyerek tramvay durağına ulaşarak bitap düşmüş biri olarak insanlık ölmüş diyorum anca

isteyin o yerleri gidin baslarına göbeğinizi göstererek yer verin diyin
orası sizin hakkınız

bende 7 aylık hamileyken doktorun kapısında bekliyoruz
kapının önünde sırası yakınlar oturur sadece bizim hastanede neyse
2 hamile ayaktayız, erkekler tam kapının yanına çökmüş,eşim beyler kalkında hanımlar otursun dedi de utanıp kalktılar
diğer hamile bayan da tesekkür etti ama yer verenlere değil yeri isteyen eşime

Lisedeyken son sinifi yatili okudum bir arkadas turemisti kullanilmis pedini tuvalet kapisina yapistiriyordu veya tuvalete atiyordu.Tabi sadece o atmiyormus herhalde tuvaletler tikanmisti uc gun tuvalet kullanilamamisti.Sonra herhalde hosuna gitti dikkat cekmek banyoda kabinlere yapistirir oldu, bes tane kullanilmis pedi ust uste yerlere koymaya basladi bir sene onun kim oldugunu cozemedk sanirm okulun kapanmasina bir iki ay vardi bulundu okuldan gonderildi.Gece tuvalete korkarak gidiyorduk -benim tuvalet banyo fobim var kucuklukten pis yerde her turlu yaratik olur evladm sozunden kaynaklanan- bir de o pisligi gorunce urperirdim:)

He bir de surekli basima gelen birsey var 10liralik yere goturmeyen taksiciler le karsilasiyorum her hafta.Elimde bavul oluyor yuruyerek yarim saatlik bir yoldan gecmem gerekiyor ustelik tekinsiz bir yer.Arabalar icin kestirme yerler var tabi 10lira tutuyor diye goturmuyorlar bir keresinde kavga ettim adam bana bagirdi ben de ona utan kizin yasindayim bu vakitte bu yoldan gecirmeye nasil gonlun el veriyor dedim 20lira attim ciktm arkamdan kostu sonra.İste onlardan nefret ediyorum.

Back
X