Nefret ediyorum

Allah bendende o kadar canım sinirden uyku falan kalmadı gözümde

Şu anda bende sinirden uyuyamiyorum.6 aylik bebeğim var,kayinvalide öpüyor mu yalıyor mu belli değil.Bir de sigara içiyor öpme diyorum bisey olmaz diyor bebeğim bugün aglamaktan helak oldu.Eşim annesiyle ilgili bisey deyince hemen benim annemi ortaya atıyor.Hiçbirini sevmiyorum eşimden de soğudum.

Hasta anneni aramayan ve sana bu davranışları yapmalarına müsaade eden adamdan nefret etme hiç olur mu?

Sorun kayınvalidende,görümcende kayınpederinde değil seni bu yamyamların önüne atan ,hasta anneni görmeye gitmeyi bırak aramayan adamda.Sorunun büyük bir kısmı da sende.O adama ve onun vicdansız ailesine sana paçavra gibi davranmalarına izin verdiğin için sende.

Buradan yazmak kolay,çık eşinin ve ailesinin karşısına ezdirme daha fazla kendini.

neden bu kadar yüz veriyorsun ??

İğneleyin hiç çekinmeden ince dokunuşlar yapın..

Eğer eşiniz arkanızda durmazsa size ve ailenize değer vermezse kv ve kp inize sizi ezdirirse herkes size laf ta söyler karışır da.Ne demek annem hastalandı kocam aramadı!Zaten eşiniz size ve ailenize yeterince değer verip koruyup kollasa hiç bi insan evladı birşey diyemez

Ben öyle kocam olsa anasını da istemem danasını da der postalarım.

Ben anlamadım ayrı evlerde yaşıyorsunuz ama kv sizi annenize göndermiyor mu? Ne hakla, nasıl karışabiliyor izin mi istiyorsunuz kendi evinizden çıkmak için? Bu kadar ezik olmayın eviniz ayrı kapınız ayrı.

Seni ailene göndermiyormu
Bu nasıl bir bencilliktir sen bu adamla nasıl hayat sürüyorsun,süreceksin. .

Sen kayinvalidenle mi evlisin kocanla mi?
Esin n'apiyo tum bunlar olurken? Elin kadini beni anneme nasil gondermez ve boyle bi'seye nasil sessiz kalinir.
Sahipsiz misin sen hadi esini gectim annen, baban yok mu cikip bu tip insanlara höt diyecek?

Ne kadar da ortak yönümüz var canım...

Neden ailene giderken sormak zorundassın eşine söyle ve git lafınıda esirgeme eşinede söyle bacın geliyor istediği gibi evlendim mi esirmi geldi de ya kızlar susmayın çıkarın sesinizi

Hasta anneni bile aramayan adamdan değil kv kp ve akrabalardan nefret et tabi

Kaynanan hangi hakla annene göndermiyo seni ayrıca kendı kızını kocası gndermese napcak bakalım sende ver karşılığını niye susuyosun

Hepinizin çarkına mıçayım der,sümsük kocamın eline verirdim. Boşanma dilekçesini yani :/

Allah bendende o kadar canım sinirden uyku falan kalmadı gözümde

Başka ne olabilirdi ki?

neden bu kadar yüz veriyorsun ??

İki buçuk yaşındaki kızım bile atarını yapar, ne istediğini söyler, ne istemediğini dile getirir. Siz neden denemiyorsunuz?

İğneleyin hiç çekinmeden ince dokunuşlar yapın..

Ben öyle kocam olsa anasını da istemem danasını da der postalarım.

Evet ayrı evimiz . İzin tabiki almıyorum eşime ben gidiyorum diyorum gitme niye gidiyosun vs diyo giriyoruz birbirimze ben sana böyle mi yapiyorm diyorum. Yapamazsın zaten diyor. Sinir krizi geçiriyorum. Bi kere sadece gidip 3 gün kaldım kayinvalide arayıp arayıp durdu hadi ne zaman geleceksin vs diye . Oğlu onun dediğini yapıyor. Neymiş kayinvalide nin çevresindekiler ben aileme gidince onu terkettim sanıyormuş. En çok 3 gün diyorum yalandan . Eşimde beni değil onu dinliyor ama annem böyle diyor demiyor . Bu konuda konuşmak istiyorum kayinvalideyle. Ama herşeye karışmasından da rahatsızım sizce nasıl söyleyeyim dile getiriyimm. Çok sakin bir yapım var ama herşeye rağmen bana yanlış gelen şeyleri söylerdim bunlar beni sindirdiler. Bir kere bi konu hakkında kayın valideye kendi düşüncemi söyledim eşim yanımdaydı sakince söyledim. Eşim de güzel konuştun dedi sağol dedi ertesi gün kayinvalide ağla zirla eşime sen deki hebehubele bana laf çevirdi terbiyesizlik yaptı eşim geldi bana bağırıyor. Girdik birbirimze yine. Bu kadar kör olma bana hak vermiştin diyorum kadın ne yapıp ne edip kendine çeviriyor çıldırıyorum napiyim sizce?

kocanda iş yokmuş boşuna konuşma kaynananla. haksız olursun bir de eşinin çok değerli annesini üzersin. haklı çıkman ve bunu değiştirmen için yapabilecek bişeyin yok malesef

Kv ile yaşıyorsunuz sanırım !
Zaten öyle ise en büyük sorun.
ÖyLE olduğunu varsayalım ,nereye gideceğinizin hesabını sadece eşinizi bilgilendirmek amaçlı ona söyleseniz yeter.
BU yüzü verirseniz şuanki gibi tepenize çıkmaya ve daha çok yermeye çalışırlar....

Aileniz şehir dışında mı yaşıyor? Eşiniz kendi aklıyla hareket etmeyen uydum akıllı biri galiba.
Ne alakaymış millet evi terk ettiniz sanıyormuş. Kv ile hiç konuşacak bişey yok, onu dinlemeyeceksiniz. Eşinize de bana kendi aklın fikrinle gelmediğin sürece karışamazsın deyip ciddiye almayacaksınız onu da. Sakin olmakla olmaz tepenize binerler böyle çatır çatır kavga edin,hakkınızı arayın ama eşinizle, kayınvalideyi muhatap almayın.

canım kocanda hiç iş yok ben anlamıyorum neden senin arkanda değil ki annesinin ağzına bakıyo ayrıl ben sana söylim yoksa kayınvaliden ne laflar çıkarır sonunda gene kötü sen olursun eşin zaten seni tınlamaz bile eşininin ve annesininde ALLAH akıl fikir versin sana yaptıklarını kendileri başkasından çeksinler

Onlar avrupua yakasknda ben anadolu yakasindayim 3 haftada 1 amca gidebiliyorum 1 gece kalip geri gekiyorum cogu zaman kalmama izim vermiyor esim Evet aslında muhatap olmamak en iyisi . Olan bana oluyor zaten hastanelik oluyorum sinirden

Kayınvalideyi degil kocayı değiştirmeye yola getirmeye çalışın. İş onda bitiyor. Bu tip kaynanaya iyilik de etsen kötülük de etsen nafile. Ama bu zihniyetle yetiştirdiği oğlunu değiştirebilir misin orası muamma işte

Çabalıyorum ama iyilikten de anlamıyor eşim inatlaşmaktanda

Sorun kayınvaliden değil eşin. Bence kafanızı eşinize yorun. Eşinizin size saygısı, sevgisi de yerlerde sürünüyor.
Bence psikoloğa gidin. Fikir alın. Size daha iyi yardımcı olurlar. Verdiğiniz kararın arkasında durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…