- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Kendinize haksızlık etmeyin bence bir burnunu sürtün gerçi bazılarına ne yaparsan yap anlamazlar ben katlanama artık ne yaşım ne sabrım buna uygun değilvalla bende evlenmeden önce böyle yırtarım asarım keserim derdim çok dik başlıydım sonunu düşünmeden burnumun dikine giderdim. ama bunlara karşı resmen basiretim bağlanıyor. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. eşimi de artık eskisi kadar sevdiğimi düşünmüyorum. aramız iyi olsa bile yüzünü gördükçe ailesine olan düşkünlüğü geliyor aklıma nefret ediyorum iyice birazcık cesaretimi toplasam direk açıcam boşanma davasını
ben sana böyle mi yapiyorm diyorum. Yapamazsın zaten diyor.
Yatağına girince onlar dahada aslan kesiliyorlar o zaman sen onunsun ya her dediğini yapcan yatakta kadınlık kendine kölelik ailesine hizmetçilik yapmak zorundasın ailen hatalarının farkına varmış ama biraz geç olmuş kusura bakmasınlar sen atcam nişanı diyince at kızım sonra cekcegine şimdi çek deselerdi şimdi belki daha mutlu olacaktın en azından sınır hastası olmazdin
çok ta yeniymişin canım yaa. tam cicim ayları deriz ya o dönemlerdesin daha . inşallah düzelir. hakkında hayırlısı
Ama güzelim hakketti böylesi inan niye evlendin o zaman ananın dizinin dibinden ayrılmasaydın ya bu senin karın evlendi geldi diye senin herseyini çekmek zorundamı erkek kadına deger vercek ya biz onlar için nelerden vazgeciyoruz okuldan kariyerden yeri geliyo uzaklara evlenince ailenden hasta oluyo başında bekliyoruz kendimizi değil önce onları düşünüyoruz bi yerleri ağrısa ölüyorlar biz her adet dönemi ölüp ölüp diriliyoruz hadi doğursun çocuğu bakalım 9 ay taşısın karnında bin bir zorlukla stresle ha dusermi bişey oldumu diye kaç saat çeksin sanciyi büyüyeyim derken canı ciksin ama beyimiz yatsın uyusun horul horul kimse onlara annesini atsın demiyo eyvallah o da çekti aynı şeyleri doğurdu büyüttü uykusuz kaldı ama be adam ayır şu annenle karının yerini ya sınırı çiz kimse geçemesin o çizgiyi hadi yapsın bakalım bunları mesafeyi koysun annesine karısına hiç o kadın istememezlik yapcak mi kv nasil memnun etsem diye dusunmucekmi kocam arkamda kv iyi geçineyim demicekmi ama yok yaparsa kılıbık olur sonra mazallahhh karizması çizilir nasılsa evde kadın elinde
Eşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii
Bende bin bir emekle düzdüm evimi 5 yılımı verdim bu adama ama seninki gibi olsa ev falan dinlemem gözümü kararır çıkar giderdimAh canım 8 ay da her gün atarax lustral gibi ilaçlar içerek ayakta duracak hale gelen bi insan oldum. Kendime yediremiyorum bu düştüğüm durumu. Şu hayatta herkesin sınanış şekli farklıdır bende bununla sınanıyorum. Bazen anasının ablasının ağzına bakan bi adam içimin niye katlanıyorum ki diyorum. Sonra binbir emekle düzdüğüm evime bakıyorum kurduğum hayallerim aklıma geliyor. Neyden ve neden vazgeçemediğimi hala anlayabilmiş değilim
Aynı soru bendende geliyor ?Böyle bir lüksü var mı?
Bu hakkı ona kim veriyor?
Benimkide gitme niye gidiyosun der durmadan yok yok anacim çekilmez eyvallah evin yuvam ama huzurum yoksa en önemlisi ruh sağlığım vücut sağlığım elden gidiyorsa katlanilmaz en önemlisi o öküz bilmiyormu senin o kullandığın ilaçların sebebini nasil ici elveriyo buna biz iki hafta önce baya tartıştık kv kocam bi hafta konuşmadı annesiyle 3 haftadır pazar günü çıkıp gidiyoruz evden dünde gittik eşim bugün akşam geldi ilk sorduğu soru bugün annem sana laf söyledi mi dedi hayır dedim tamm dedi söyleseydi gidip ona çatacaktı eminimBazen diyorum sen kendine eş değil ailene köle almışsın. Adam benim karım bana karılık yapmasa da olur yeter ki aileme hizmet etsin onlar ne isterse onu yapsın mantığında bakıyo olaya. Ama kaynanamda birazcık insanlık olsa oğlum karından ilgini eksik etme bizi boşver siz mutlu olun yuvanızda diye akıl verir. Tabi ki de yeri geldiğinde hizmetlerini yapıyorum saygı da kusur etmiyorum. Ama diyelim kaynanam beni bir yere çağırdı ve ben gitmedim kocam olacak adam günlerce bunun tribini yapıyor bana düşünebiliyo musunuz ya günlerce aynı evin içinde konuşmuyor benimle annesinin çağırdığı yere gitmedim diye. Ee tabi bende evin içinde kafayı yiyorum
Dimi amaŞu kayınvalide görümce vs. dertlerini gordükce tırsıyorum. Artık gelecekte evlenecegim adamın anasız babasız hatta yetimhanede falan büyümuş olmasını istiyorumkesin çözüm
Eşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii
valla bende evlenmeden önce böyle yırtarım asarım keserim derdim çok dik başlıydım sonunu düşünmeden burnumun dikine giderdim. ama bunlara karşı resmen basiretim bağlanıyor. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. eşimi de artık eskisi kadar sevdiğimi düşünmüyorum. aramız iyi olsa bile yüzünü gördükçe ailesine olan düşkünlüğü geliyor aklıma nefret ediyorum iyice birazcık cesaretimi toplasam direk açıcam boşanma davasını
Ah canım 8 ay da her gün atarax lustral gibi ilaçlar içerek ayakta duracak hale gelen bi insan oldum. Kendime yediremiyorum bu düştüğüm durumu. Şu hayatta herkesin sınanış şekli farklıdır bende bununla sınanıyorum. Bazen anasının ablasının ağzına bakan bi adam içimin niye katlanıyorum ki diyorum. Sonra binbir emekle düzdüğüm evime bakıyorum kurduğum hayallerim aklıma geliyor. Neyden ve neden vazgeçemediğimi hala anlayabilmiş değilim
İnanamıyorum ya bu kadar mı aynı olurBazen diyorum sen kendine eş değil ailene köle almışsın. Adam benim karım bana karılık yapmasa da olur yeter ki aileme hizmet etsin onlar ne isterse onu yapsın mantığında bakıyo olaya. Ama kaynanamda birazcık insanlık olsa oğlum karından ilgini eksik etme bizi boşver siz mutlu olun yuvanızda diye akıl verir. Tabi ki de yeri geldiğinde hizmetlerini yapıyorum saygı da kusur etmiyorum. Ama diyelim kaynanam beni bir yere çağırdı ve ben gitmedim kocam olacak adam günlerce bunun tribini yapıyor bana düşünebiliyo musunuz ya günlerce aynı evin içinde konuşmuyor benimle annesinin çağırdığı yere gitmedim diye. Ee tabi bende evin içinde kafayı yiyorum
Onu da yaptım adımı deliye çıkardı nerdeyse sorunlu oldum .Sende ağla yık ortalığı ya öyle ya böyle bazen bazılarının anladığı dilden iyi bir şekilde konuşmak gerek haddini bilsin ne zannediyor kendini eşinde ne tuaf niye evlenmiş köle almak için mi anasına dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin kölesi değiliz
Allahtan korkusu olmayan müsveddeler işte napacagimi şaşırdım kaldımyırtarım öyle adamıda kv görümceyide çok oğullarına kardeşlerine düşkünlerse evermesinler ama kocalarda hata onlarda değil yazık sizleree elin kızlarının günahına giriyorlar ve sen çalışıyorsun asla müsade etmee bunlara
İşte ah atsan atılmaz satsan satılmaz!sıkıntı ailede değil onlara fırsat veren eşinizde canım...eşiniz onlar karışırken bir defa müdahale etse onlar karışamaz bence.
Çözüm boşanmak ana bilmiyorum bunu artk düşünmek istemiyorumNeyin desteğini alacaksın ki. kaynanama karşı sinir harbi nasıl yaşamam diye mi? malesef çözümü bu da değil
Canım senin kocan adam gibi adammış anasının eteğinin altında yaşayan oğlan değilmiş maşallah de . ALLAH huzur versin daimi.O koca cekilmezzzzzzzz bu kadar nett ailenin haberi varmı bunlardan senin arkanda durmuyolarmi benim ailem kv aramızdakiler o bilse valla beni alır götürür ki ben kocam hep arkamda hep benden yana olduğu için hiç anlatmadım ama geçen bir tartışmada yine arkamda durdu benim ben konuşmadım annesiyle o da konuşmadı kaç gün hatta bana sana yaptıklarından dolayı annemden soğudum dedi senin annen sen soğuma dedim senin ona yaptıklarından sonra o bunu yapıyosa ben soğudum dedi dedim sana helal olsun gerçekten annen diye kayirmadin onu ama dedim sen beni savunmasaydın ben senden boşanırdım çünkü çekilmez dedim haklisin ben olsam senin yerinde bu kadarda çekemezdim dedi senin suç tamamen kocanda anasının dizinin dibinden ayrılmasın sakın benimkide ağlayıp zirliyo ama kocam serttir biraz tepkisini koyar o da sesini çıkaramaz seninki bunu yapamiyo o yüzden çocuğun varmı yokmu bilmiyorum ama gerçekten cekilmez
Allah alsinda kurtulayım.Aileme giderken kvden izin alacağım ha! ! Önce o kv yi yolarım sonra erkeğim diye dolaşan anasının fistanı altından çıkamamış koca müsvettesini yolarım
AminnBUrada tek sorun onlar değil sizsiniz
Vereceksiniz cevaplarını koyacaksınız tavrınızı
Eşiniz de mi onlardan taraf
Tamam o halde buyurun beraber yaşayın diyeceksiniz
Yoksa yüzlerine çıt diyemeyip arkalarından destan yazmak hem etik değil hem size zerre faydası olmaz
Kısacası kendinizi değiştirin
Onca insanı değiştiremeyeceğinize göre siz değişeceksiniz
Ya da ömür boyu çekeceksiniz
Allah yardımcınız olsun
Kendinize haksızlık etmeyin bence bir burnunu sürtün gerçi bazılarına ne yaparsan yap anlamazlar ben katlanama artık ne yaşım ne sabrım buna uygun değil
Aynennn oyleee düzelmiyor da.bunu diyen adama takıl sen kv yi salla kocanda iş yok bacım anla artık iş olsa kv nin dolduruşuna gelmez
Kesinliklee en doğru şey olurrr.Şu kayınvalide görümce vs. dertlerini gordükce tırsıyorum. Artık gelecekte evlenecegim adamın anasız babasız hatta yetimhanede falan büyümuş olmasını istiyorumkesin çözüm
Çünkü oğlu onun oğlu o doğurdu.Aynı soru bendende geliyor ?
peki eviniz dahi ayriymis, ne münasebet ki sana karışıyor hala ?
Ne güzel kocanın kıymetini bil :)Benimkide gitme niye gidiyosun der durmadan yok yok anacim çekilmez eyvallah evin yuvam ama huzurum yoksa en önemlisi ruh sağlığım vücut sağlığım elden gidiyorsa katlanilmaz en önemlisi o öküz bilmiyormu senin o kullandığın ilaçların sebebini nasil ici elveriyo buna biz iki hafta önce baya tartıştık kv kocam bi hafta konuşmadı annesiyle 3 haftadır pazar günü çıkıp gidiyoruz evden dünde gittik eşim bugün akşam geldi ilk sorduğu soru bugün annem sana laf söyledi mi dedi hayır dedim tamm dedi söyleseydi gidip ona çatacaktı eminim
Tatlım eşinle trip atmadan kızmadan öfkelenmeden konuşmayı dene,sen köle değilsin olgun bir kadınsın gerekirse sende laf sok iğnele.Şimdi sana benim ne yaptığımı anlatayım.Ben evli değilim erkek arkadaşım var nişanlanmak üzereyiz ailesiyle tanışma faslı oldu halalarıyla tanıştım,ben mutfaktayken arkamdan "yer elması" dediklerini duydum.Kısa boyumdan o kadar da kısa değilim 1.60 boyum.Hiç duymamazlıktan geldim sonra ne yaptım biliyor musunEşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Ben hepsine yol verdim. Bir ara delirince görümcemin karşısına geçtim. elime telefonunu aldım ve gözünün içine bakarak bu sana aitti değil mi dedim. Duvara fırlattım. Lütfen kınamayın beni. İnsan delirebiliyor. Sonuç artık kafam rahat :)
Bayıldım ssizeeee :)Tatlım eşinle trip atmadan kızmadan öfkelenmeden konuşmayı dene,sen köle değilsin olgun bir kadınsın gerekirse sende laf sok iğnele.Şimdi sana benim ne yaptığımı anlatayım.Ben evli değilim erkek arkadaşım var nişanlanmak üzereyiz ailesiyle tanışma faslı oldu halalarıyla tanıştım,ben mutfaktayken arkamdan "yer elması" dediklerini duydum.Kısa boyumdan o kadar da kısa değilim 1.60 boyum.Hiç duymamazlıktan geldim sonra ne yaptım biliyor musunaçtım google ı "yerelması tatlısı tarifi" diye.Aynı gün gittim çarşı çarşı tüm malzemeleri aldıım yaptım tatlıyı.Akşam "size tatlı yaptım" dedim hepsinin tabaklarına koydum bir çatal aldılar,"ne tatlısı bu çok güzelmiş" dediler,..."Yer elması" dedim. kelimenin tam anlamıyla bana söylediklerini onlara yedirdim.Aklını kullan güzelim..Kadından korkacaksın aklını kullan...
Az bile yapmışsın diye düşünüyorum niye kınayayımBen hepsine yol verdim. Bir ara delirince görümcemin karşısına geçtim. elime telefonunu aldım ve gözünün içine bakarak bu sana aitti değil mi dedim. Duvara fırlattım. Lütfen kınamayın beni. İnsan delirebiliyor. Sonuç artık kafam rahat :)
Benimkide gitme niye gidiyosun der durmadan yok yok anacim çekilmez eyvallah evin yuvam ama huzurum yoksa en önemlisi ruh sağlığım vücut sağlığım elden gidiyorsa katlanilmaz en önemlisi o öküz bilmiyormu senin o kullandığın ilaçların sebebini nasil ici elveriyo buna biz iki hafta önce baya tartıştık kv kocam bi hafta konuşmadı annesiyle 3 haftadır pazar günü çıkıp gidiyoruz evden dünde gittik eşim bugün akşam geldi ilk sorduğu soru bugün annem sana laf söyledi mi dedi hayır dedim tamm dedi söyleseydi gidip ona çatacaktı eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?