Nefret ediyorum

Kendinize haksızlık etmeyin bence bir burnunu sürtün gerçi bazılarına ne yaparsan yap anlamazlar ben katlanama artık ne yaşım ne sabrım buna uygun değil

misafir umdugunu degil buldugunu yer de gec. neden ugrasıyorsun begenmiyorlarsa gelmesinler. bisey yesinler diyecegimde ban yerim. ben böyleyim de bitti.

Ah canım 8 ay da her gün atarax lustral gibi ilaçlar içerek ayakta duracak hale gelen bi insan oldum. Kendime yediremiyorum bu düştüğüm durumu. Şu hayatta herkesin sınanış şekli farklıdır bende bununla sınanıyorum. Bazen anasının ablasının ağzına bakan bi adam içimin niye katlanıyorum ki diyorum. Sonra binbir emekle düzdüğüm evime bakıyorum kurduğum hayallerim aklıma geliyor. Neyden ve neden vazgeçemediğimi hala anlayabilmiş değilim

Bazen diyorum sen kendine eş değil ailene köle almışsın. Adam benim karım bana karılık yapmasa da olur yeter ki aileme hizmet etsin onlar ne isterse onu yapsın mantığında bakıyo olaya. Ama kaynanamda birazcık insanlık olsa oğlum karından ilgini eksik etme bizi boşver siz mutlu olun yuvanızda diye akıl verir. Tabi ki de yeri geldiğinde hizmetlerini yapıyorum saygı da kusur etmiyorum. Ama diyelim kaynanam beni bir yere çağırdı ve ben gitmedim kocam olacak adam günlerce bunun tribini yapıyor bana düşünebiliyo musunuz ya günlerce aynı evin içinde konuşmuyor benimle annesinin çağırdığı yere gitmedim diye. Ee tabi bende evin içinde kafayı yiyorum

Şu kayınvalide görümce vs. dertlerini gordükce tırsıyorum. Artık gelecekte evlenecegim adamın anasız babasız hatta yetimhanede falan büyümuş olmasını istiyorum kesin çözüm

Bende bin bir emekle düzdüm evimi 5 yılımı verdim bu adama ama seninki gibi olsa ev falan dinlemem gözümü kararır çıkar giderdim

Benimkide gitme niye gidiyosun der durmadan yok yok anacim çekilmez eyvallah evin yuvam ama huzurum yoksa en önemlisi ruh sağlığım vücut sağlığım elden gidiyorsa katlanilmaz en önemlisi o öküz bilmiyormu senin o kullandığın ilaçların sebebini nasil ici elveriyo buna biz iki hafta önce baya tartıştık kv kocam bi hafta konuşmadı annesiyle 3 haftadır pazar günü çıkıp gidiyoruz evden dünde gittik eşim bugün akşam geldi ilk sorduğu soru bugün annem sana laf söyledi mi dedi hayır dedim tamm dedi söyleseydi gidip ona çatacaktı eminim

İnanamıyorum ya bu kadar mı aynı olur bunlar bi tür demek ki . Ay bezdim anasının yanına koysam bezleyecek altını resmen tiksiniyorum adamdan ailesinin yanında bu kadar itici olamazlar

Onu da yaptım adımı deliye çıkardı nerdeyse sorunlu oldum .

Allahtan korkusu olmayan müsveddeler işte napacagimi şaşırdım kaldım

sıkıntı ailede değil onlara fırsat veren eşinizde canım...eşiniz onlar karışırken bir defa müdahale etse onlar karışamaz bence.
İşte ah atsan atılmaz satsan satılmaz!

Neyin desteğini alacaksın ki. kaynanama karşı sinir harbi nasıl yaşamam diye mi? malesef çözümü bu da değil
Çözüm boşanmak ana bilmiyorum bunu artk düşünmek istemiyorum

Canım senin kocan adam gibi adammış anasının eteğinin altında yaşayan oğlan değilmiş maşallah de . ALLAH huzur versin daimi.

Aileme giderken kvden izin alacağım ha! ! Önce o kv yi yolarım sonra erkeğim diye dolaşan anasının fistanı altından çıkamamış koca müsvettesini yolarım
Allah alsinda kurtulayım.

Aminn

Kendinize haksızlık etmeyin bence bir burnunu sürtün gerçi bazılarına ne yaparsan yap anlamazlar ben katlanama artık ne yaşım ne sabrım buna uygun değil

bunu diyen adama takıl sen kv yi salla kocanda iş yok bacım anla artık iş olsa kv nin dolduruşuna gelmez
Aynennn oyleee düzelmiyor da.

Şu kayınvalide görümce vs. dertlerini gordükce tırsıyorum. Artık gelecekte evlenecegim adamın anasız babasız hatta yetimhanede falan büyümuş olmasını istiyorum kesin çözüm
Kesinliklee en doğru şey olurrr.

Aynı soru bendende geliyor ?
peki eviniz dahi ayriymis, ne münasebet ki sana karışıyor hala ?
Çünkü oğlu onun oğlu o doğurdu.
Ne güzel kocanın kıymetini bil :)

Kesinlikle çekmem.itinayla lafımı sokarım,gerekirse kavgada ederim.
Ben kimsenin kölesi değilim. Ne demek anneme göndermeyecek? Kim ki o??

Ben hepsine yol verdim. Bir ara delirince görümcemin karşısına geçtim. elime telefonunu aldım ve gözünün içine bakarak bu sana aitti değil mi dedim. Duvara fırlattım. Lütfen kınamayın beni. İnsan delirebiliyor. Sonuç artık kafam rahat :)

Tatlım eşinle trip atmadan kızmadan öfkelenmeden konuşmayı dene,sen köle değilsin olgun bir kadınsın gerekirse sende laf sok iğnele.Şimdi sana benim ne yaptığımı anlatayım.Ben evli değilim erkek arkadaşım var nişanlanmak üzereyiz ailesiyle tanışma faslı oldu halalarıyla tanıştım,ben mutfaktayken arkamdan "yer elması" dediklerini duydum.Kısa boyumdan o kadar da kısa değilim 1.60 boyum.Hiç duymamazlıktan geldim sonra ne yaptım biliyor musun açtım google ı "yerelması tatlısı tarifi" diye.Aynı gün gittim çarşı çarşı tüm malzemeleri aldıım yaptım tatlıyı.Akşam "size tatlı yaptım" dedim hepsinin tabaklarına koydum bir çatal aldılar,"ne tatlısı bu çok güzelmiş" dediler,..."Yer elması" dedim. kelimenin tam anlamıyla bana söylediklerini onlara yedirdim.Aklını kullan güzelim..Kadından korkacaksın aklını kullan...

Bayıldım ssizeeee :)

Az bile yapmışsın diye düşünüyorum niye kınayayım

ne güzel karısını düşünen bir eşe sahipsin. kesinlikle birbirinizin kıymetini bilin. ilaç kullandığımı bilmiyor. kendimi acındırmak istemiyorum sırf ilaç kullanıyorum diye bana iyi davransın evine eşine bağlansın istemiyorum. bazı şeyler adamın içinden gelecek. ne zaman karşıma alıp güzel güzel konuşmaya çalışsam sen benim ailemi sevmiyosun artık bundan eminim diyor bende artık inkar etmiyorum evet senin sayende sevmiyorum aileni sevemiyorum çünkü sen onları bana o kadar antipatik gösteriyosun ki yapamıyorum diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…