Nefret ediyorum

canım bende seninle aynı durumdayım. yılandan daha sinsi bir kaynana bir görümce ve kendini çok zeki zanneden aslında yarım akıllı bir kocaya sahibim. bütün hayatımıza yaşantımıza kocam sayesinde onlar yön veriyor. 8 aylık evliyim 8 ayda sinir hastası ettiler beni sinir haplarıyla ayakta duruyorum.
kocam her akşam işten gelmeden mutlaka anasına uğrar gelir ben haftada iki gün anneme gidince lafını yapar. ailemi 2 ay görmese bir kere arayıp hal hatır sormaz ama bana kalkıp çalıştığım halde haftasonları annemle çarşı pazar geziceksin diye tutturur. evime gelmek istedikleri zaman sanki hayatlarında ben yokmuşum gibi davranırlar oğullarını arayıp biz geliyoruz derler. evime çok uzak bi yerde çalıştığım halde akşam koştur koştur yemekler döktürürüm bir eline sağlık demez ama annesinde yediği makarnayı öve öve bitiremez. kocam hala anasının ablasının eteğinden çıkamamış durumda. bir sorunu varsa gider ablasıyla konuşur benimle paylaşma gereği duymaz. kaç kere boşanıcam bitiricem dediysem de yapamadım bir türlü o cesareti kendimde bulamadım.

ben artık böyle erkekler yüzünden evliyken kocalarını aldatan kadınlara hak veriyorum. sen karım dediğin insana hakettiği değeri mutluluğu veremiyorsan o da mutluluğu huzuru dışarıda arıyor tabi.

Sende ağla yık ortalığı ya öyle ya böyle bazen bazılarının anladığı dilden iyi bir şekilde konuşmak gerek haddini bilsin ne zannediyor kendini eşinde ne tuaf niye evlenmiş köle almak için mi anasına dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin kölesi değiliz

yırtarım öyle adamıda kv görümceyide çok oğullarına kardeşlerine düşkünlerse evermesinler ama kocalarda hata onlarda değil yazık sizleree elin kızlarının günahına giriyorlar ve sen çalışıyorsun asla müsade etmee bunlara

Biliyo musun bende hak verir oldum eşini aldatan kadınlara , çünkü nefsime sahip çıkamamak en büyük korkum bu konuda . ALLAH YAR VE YARDIMCIMİZ olsun inşallah

Bunu düşünüyorum ama aile terapisti mi yoksa kendim için bir psikoloğa mi gitmeliyim bilmiyorum. Birde şöyle bi durum var belediyenin açtığı aile sağlığı merkezinden destek alsam nasıl olur bilmiyorum

sıkıntı ailede değil onlara fırsat veren eşinizde canım...eşiniz onlar karışırken bir defa müdahale etse onlar karışamaz bence.

valla bende evlenmeden önce böyle yırtarım asarım keserim derdim çok dik başlıydım sonunu düşünmeden burnumun dikine giderdim. ama bunlara karşı resmen basiretim bağlanıyor. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. eşimi de artık eskisi kadar sevdiğimi düşünmüyorum. aramız iyi olsa bile yüzünü gördükçe ailesine olan düşkünlüğü geliyor aklıma nefret ediyorum iyice birazcık cesaretimi toplasam direk açıcam boşanma davasını

Biliyo musun bende hak verir oldum eşini aldatan kadınlara , çünkü nefsime sahip çıkamamak en büyük korkum bu konuda . ALLAH YAR VE YARDIMCIMİZ olsun inşallah

etrafımda mutlu olan çiftleri, eşlerine sahip çıkan her anlamda koruyup kollayan kocaları gördükçe içim gidiyor. benim neden böyle bir hayatım yok diye kederleniyorum ister istemez insanı farklı arayışlara itiyor bu durum.

Allah yardımcın olsun. evlenmeden önce böyle olduğunu hiç belli eden hareketi oldu mu?

Neyin desteğini alacaksın ki. kaynanama karşı sinir harbi nasıl yaşamam diye mi? malesef çözümü bu da değil

O koca cekilmezzzzzzzz bu kadar nett ailenin haberi varmı bunlardan senin arkanda durmuyolarmi benim ailem kv aramızdakiler o bilse valla beni alır götürür ki ben kocam hep arkamda hep benden yana olduğu için hiç anlatmadım ama geçen bir tartışmada yine arkamda durdu benim ben konuşmadım annesiyle o da konuşmadı kaç gün hatta bana sana yaptıklarından dolayı annemden soğudum dedi senin annen sen soğuma dedim senin ona yaptıklarından sonra o bunu yapıyosa ben soğudum dedi dedim sana helal olsun gerçekten annen diye kayirmadin onu ama dedim sen beni savunmasaydın ben senden boşanırdım çünkü çekilmez dedim haklisin ben olsam senin yerinde bu kadarda çekemezdim dedi senin suç tamamen kocanda anasının dizinin dibinden ayrılmasın sakın benimkide ağlayıp zirliyo ama kocam serttir biraz tepkisini koyar o da sesini çıkaramaz seninki bunu yapamiyo o yüzden çocuğun varmı yokmu bilmiyorum ama gerçekten cekilmez

canım bazı insanlara ne terapi ne doktor işe yaramaz can çıkmayınca huy çıkmaz. bazen yine allah gecinden versin ama anca anası ablası ölürse bizim evliliğimiz düzelir diye düşünüyorum

Allah yardımcın olsun. evlenmeden önce böyle olduğunu hiç belli eden hareketi oldu mu?

allah razı olsun. etmez mi çok etti. kaç kere nişan atmaya kalktım. hep ailem aman kızım yapma evlenince düzelir erkektir bu yatağına girince anasını unutur sana düşkün olur dediler. ama şimdi ailemde bin pişman. benim bu durumumu gördükçe çık gel bırak biz senin arkandayız diyolar ama ben cesaret edemiyorum.

O koca varya tam ıslatıp ıslatıp sopalık hemde öyle kırılacak bir sopa dediler şöyle sağlamından lazım ıslatıp ıslatıp benim hayatıma niye girdin niye bana bunu yaptın benim hayatımı mahvettin oran mi istiyo buran mi diye alcan eline hıncını alana kadar bak bakalım napcak o zaman kız sen yaz adresi valla biz şöyle bi toplanıp gelelim

ahahahha ay sen çok yaşa ya güldürdün beni :)

vallahi bende bazen adam tutup şöyle bir güzel dövdürmeyi düşünmüyor değilim. şöyle işten gelirken sıkıştırıp ağzını burnunu yamultsalar nasıl hoşuma gider

BUrada tek sorun onlar değil sizsiniz
Vereceksiniz cevaplarını koyacaksınız tavrınızı
Eşiniz de mi onlardan taraf
Tamam o halde buyurun beraber yaşayın diyeceksiniz
Yoksa yüzlerine çıt diyemeyip arkalarından destan yazmak hem etik değil hem size zerre faydası olmaz
Kısacası kendinizi değiştirin
Onca insanı değiştiremeyeceğinize göre siz değişeceksiniz
Ya da ömür boyu çekeceksiniz
Allah yardımcınız olsun

Yatağına girince onlar dahada aslan kesiliyorlar o zaman sen onunsun ya her dediğini yapcan yatakta kadınlık kendine kölelik ailesine hizmetçilik yapmak zorundasın ailen hatalarının farkına varmış ama biraz geç olmuş kusura bakmasınlar sen atcam nişanı diyince at kızım sonra cekcegine şimdi çek deselerdi şimdi belki daha mutlu olacaktın en azından sınır hastası olmazdin

çok ta yeniymişin canım yaa. tam cicim ayları deriz ya o dönemlerdesin daha . inşallah düzelir. hakkında hayırlısı

Ama güzelim hakketti böylesi inan niye evlendin o zaman ananın dizinin dibinden ayrılmasaydın ya bu senin karın evlendi geldi diye senin herseyini çekmek zorundamı erkek kadına deger vercek ya biz onlar için nelerden vazgeciyoruz okuldan kariyerden yeri geliyo uzaklara evlenince ailenden hasta oluyo başında bekliyoruz kendimizi değil önce onları düşünüyoruz bi yerleri ağrısa ölüyorlar biz her adet dönemi ölüp ölüp diriliyoruz hadi doğursun çocuğu bakalım 9 ay taşısın karnında bin bir zorlukla stresle ha dusermi bişey oldumu diye kaç saat çeksin sanciyi büyüyeyim derken canı ciksin ama beyimiz yatsın uyusun horul horul kimse onlara annesini atsın demiyo eyvallah o da çekti aynı şeyleri doğurdu büyüttü uykusuz kaldı ama be adam ayır şu annenle karının yerini ya sınırı çiz kimse geçemesin o çizgiyi hadi yapsın bakalım bunları mesafeyi koysun annesine karısına hiç o kadın istememezlik yapcak mi kv nasil memnun etsem diye dusunmucekmi kocam arkamda kv iyi geçineyim demicekmi ama yok yaparsa kılıbık olur sonra mazallahhh karizması çizilir nasılsa evde kadın elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…