- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Sende ağla yık ortalığı ya öyle ya böyle bazen bazılarının anladığı dilden iyi bir şekilde konuşmak gerek haddini bilsin ne zannediyor kendini eşinde ne tuaf niye evlenmiş köle almak için mi anasına dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin kölesi değilizEvet ayrı evimiz . İzin tabiki almıyorum eşime ben gidiyorum diyorum gitme niye gidiyosun vs diyo giriyoruz birbirimze ben sana böyle mi yapiyorm diyorum. Yapamazsın zaten diyor. Sinir krizi geçiriyorum. Bi kere sadece gidip 3 gün kaldım kayinvalide arayıp arayıp durdu hadi ne zaman geleceksin vs diye . Oğlu onun dediğini yapıyor. Neymiş kayinvalide nin çevresindekiler ben aileme gidince onu terkettim sanıyormuş. En çok 3 gün diyorum yalandan . Eşimde beni değil onu dinliyor ama annem böyle diyor demiyor . Bu konuda konuşmak istiyorum kayinvalideyle. Ama herşeye karışmasından da rahatsızım sizce nasıl söyleyeyim dile getiriyimm. Çok sakin bir yapım var ama herşeye rağmen bana yanlış gelen şeyleri söylerdim bunlar beni sindirdiler. Bir kere bi konu hakkında kayın valideye kendi düşüncemi söyledim eşim yanımdaydı sakince söyledim. Eşim de güzel konuştun dedi sağol dedi ertesi gün kayinvalide ağla zirla eşime sen deki hebehubele bana laf çevirdi terbiyesizlik yaptı eşim geldi bana bağırıyor. Girdik birbirimze yine. Bu kadar kör olma bana hak vermiştin diyorum kadın ne yapıp ne edip kendine çeviriyor çıldırıyorum napiyim sizce?
yırtarım öyle adamıda kv görümceyide çok oğullarına kardeşlerine düşkünlerse evermesinler ama kocalarda hata onlarda değil yazık sizleree elin kızlarının günahına giriyorlar ve sen çalışıyorsun asla müsade etmee bunlaracanım bende seninle aynı durumdayım. yılandan daha sinsi bir kaynana bir görümce ve kendini çok zeki zanneden aslında yarım akıllı bir kocaya sahibim. bütün hayatımıza yaşantımıza kocam sayesinde onlar yön veriyor. 8 aylık evliyim 8 ayda sinir hastası ettiler beni sinir haplarıyla ayakta duruyorum.
kocam her akşam işten gelmeden mutlaka anasına uğrar gelir ben haftada iki gün anneme gidince lafını yapar. ailemi 2 ay görmese bir kere arayıp hal hatır sormaz ama bana kalkıp çalıştığım halde haftasonları annemle çarşı pazar geziceksin diye tutturur. evime gelmek istedikleri zaman sanki hayatlarında ben yokmuşum gibi davranırlar oğullarını arayıp biz geliyoruz derler. evime çok uzak bi yerde çalıştığım halde akşam koştur koştur yemekler döktürürüm bir eline sağlık demez ama annesinde yediği makarnayı öve öve bitiremez. kocam hala anasının ablasının eteğinden çıkamamış durumda. bir sorunu varsa gider ablasıyla konuşur benimle paylaşma gereği duymaz. kaç kere boşanıcam bitiricem dediysem de yapamadım bir türlü o cesareti kendimde bulamadım.
ben artık böyle erkekler yüzünden evliyken kocalarını aldatan kadınlara hak veriyorum. sen karım dediğin insana hakettiği değeri mutluluğu veremiyorsan o da mutluluğu huzuru dışarıda arıyor tabi.
Biliyo musun bende hak verir oldum eşini aldatan kadınlara , çünkü nefsime sahip çıkamamak en büyük korkum bu konuda . ALLAH YAR VE YARDIMCIMİZ olsun inşallahcanım bende seninle aynı durumdayım. yılandan daha sinsi bir kaynana bir görümce ve kendini çok zeki zanneden aslında yarım akıllı bir kocaya sahibim. bütün hayatımıza yaşantımıza kocam sayesinde onlar yön veriyor. 8 aylık evliyim 8 ayda sinir hastası ettiler beni sinir haplarıyla ayakta duruyorum.
kocam her akşam işten gelmeden mutlaka anasına uğrar gelir ben haftada iki gün anneme gidince lafını yapar. ailemi 2 ay görmese bir kere arayıp hal hatır sormaz ama bana kalkıp çalıştığım halde haftasonları annemle çarşı pazar geziceksin diye tutturur. evime gelmek istedikleri zaman sanki hayatlarında ben yokmuşum gibi davranırlar oğullarını arayıp biz geliyoruz derler. evime çok uzak bi yerde çalıştığım halde akşam koştur koştur yemekler döktürürüm bir eline sağlık demez ama annesinde yediği makarnayı öve öve bitiremez. kocam hala anasının ablasının eteğinden çıkamamış durumda. bir sorunu varsa gider ablasıyla konuşur benimle paylaşma gereği duymaz. kaç kere boşanıcam bitiricem dediysem de yapamadım bir türlü o cesareti kendimde bulamadım.
ben artık böyle erkekler yüzünden evliyken kocalarını aldatan kadınlara hak veriyorum. sen karım dediğin insana hakettiği değeri mutluluğu veremiyorsan o da mutluluğu huzuru dışarıda arıyor tabi.
Bunu düşünüyorum ama aile terapisti mi yoksa kendim için bir psikoloğa mi gitmeliyim bilmiyorum. Birde şöyle bi durum var belediyenin açtığı aile sağlığı merkezinden destek alsam nasıl olur bilmiyorumSorun kayınvaliden değil eşin. Bence kafanızı eşinize yorun. Eşinizin size saygısı, sevgisi de yerlerde sürünüyor.
Bence psikoloğa gidin. Fikir alın. Size daha iyi yardımcı olurlar. Verdiğiniz kararın arkasında durun.
sıkıntı ailede değil onlara fırsat veren eşinizde canım...eşiniz onlar karışırken bir defa müdahale etse onlar karışamaz bence.Eşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii
yırtarım öyle adamıda kv görümceyide çok oğullarına kardeşlerine düşkünlerse evermesinler ama kocalarda hata onlarda değil yazık sizleree elin kızlarının günahına giriyorlar ve sen çalışıyorsun asla müsade etmee bunlara
Biliyo musun bende hak verir oldum eşini aldatan kadınlara , çünkü nefsime sahip çıkamamak en büyük korkum bu konuda . ALLAH YAR VE YARDIMCIMİZ olsun inşallah
Allah yardımcın olsun. evlenmeden önce böyle olduğunu hiç belli eden hareketi oldu mu?canım bende seninle aynı durumdayım. yılandan daha sinsi bir kaynana bir görümce ve kendini çok zeki zanneden aslında yarım akıllı bir kocaya sahibim. bütün hayatımıza yaşantımıza kocam sayesinde onlar yön veriyor. 8 aylık evliyim 8 ayda sinir hastası ettiler beni sinir haplarıyla ayakta duruyorum.
Neyin desteğini alacaksın ki. kaynanama karşı sinir harbi nasıl yaşamam diye mi? malesef çözümü bu da değilBunu düşünüyorum ama aile terapisti mi yoksa kendim için bir psikoloğa mi gitmeliyim bilmiyorum. Birde şöyle bi durum var belediyenin açtığı aile sağlığı merkezinden destek alsam nasıl olur bilmiyorum
O koca cekilmezzzzzzzz bu kadar nett ailenin haberi varmı bunlardan senin arkanda durmuyolarmi benim ailem kv aramızdakiler o bilse valla beni alır götürür ki ben kocam hep arkamda hep benden yana olduğu için hiç anlatmadım ama geçen bir tartışmada yine arkamda durdu benim ben konuşmadım annesiyle o da konuşmadı kaç gün hatta bana sana yaptıklarından dolayı annemden soğudum dedi senin annen sen soğuma dedim senin ona yaptıklarından sonra o bunu yapıyosa ben soğudum dedi dedim sana helal olsun gerçekten annen diye kayirmadin onu ama dedim sen beni savunmasaydın ben senden boşanırdım çünkü çekilmez dedim haklisin ben olsam senin yerinde bu kadarda çekemezdim dedi senin suç tamamen kocanda anasının dizinin dibinden ayrılmasın sakın benimkide ağlayıp zirliyo ama kocam serttir biraz tepkisini koyar o da sesini çıkaramaz seninki bunu yapamiyo o yüzden çocuğun varmı yokmu bilmiyorum ama gerçekten cekilmezEvet ayrı evimiz . İzin tabiki almıyorum eşime ben gidiyorum diyorum gitme niye gidiyosun vs diyo giriyoruz birbirimze ben sana böyle mi yapiyorm diyorum. Yapamazsın zaten diyor. Sinir krizi geçiriyorum. Bi kere sadece gidip 3 gün kaldım kayinvalide arayıp arayıp durdu hadi ne zaman geleceksin vs diye . Oğlu onun dediğini yapıyor. Neymiş kayinvalide nin çevresindekiler ben aileme gidince onu terkettim sanıyormuş. En çok 3 gün diyorum yalandan . Eşimde beni değil onu dinliyor ama annem böyle diyor demiyor . Bu konuda konuşmak istiyorum kayinvalideyle. Ama herşeye karışmasından da rahatsızım sizce nasıl söyleyeyim dile getiriyimm. Çok sakin bir yapım var ama herşeye rağmen bana yanlış gelen şeyleri söylerdim bunlar beni sindirdiler. Bir kere bi konu hakkında kayın valideye kendi düşüncemi söyledim eşim yanımdaydı sakince söyledim. Eşim de güzel konuştun dedi sağol dedi ertesi gün kayinvalide ağla zirla eşime sen deki hebehubele bana laf çevirdi terbiyesizlik yaptı eşim geldi bana bağırıyor. Girdik birbirimze yine. Bu kadar kör olma bana hak vermiştin diyorum kadın ne yapıp ne edip kendine çeviriyor çıldırıyorum napiyim sizce?
Bunu düşünüyorum ama aile terapisti mi yoksa kendim için bir psikoloğa mi gitmeliyim bilmiyorum. Birde şöyle bi durum var belediyenin açtığı aile sağlığı merkezinden destek alsam nasıl olur bilmiyorum
Allah yardımcın olsun. evlenmeden önce böyle olduğunu hiç belli eden hareketi oldu mu?
O koca varya tam ıslatıp ıslatıp sopalık hemde öyle kırılacak bir sopa dediler şöyle sağlamından lazım ıslatıp ıslatıp benim hayatıma niye girdin niye bana bunu yaptın benim hayatımı mahvettin oran mi istiyo buran mi diye alcan eline hıncını alana kadar bak bakalım napcak o zaman kız sen yaz adresi valla biz şöyle bi toplanıp gelelimcanım bende seninle aynı durumdayım. yılandan daha sinsi bir kaynana bir görümce ve kendini çok zeki zanneden aslında yarım akıllı bir kocaya sahibim. bütün hayatımıza yaşantımıza kocam sayesinde onlar yön veriyor. 8 aylık evliyim 8 ayda sinir hastası ettiler beni sinir haplarıyla ayakta duruyorum.
O koca varya tam ıslatıp ıslatıp sopalık hemde öyle kırılacak bir sopa dediler şöyle sağlamından lazım ıslatıp ıslatıp benim hayatıma niye girdin niye bana bunu yaptın benim hayatımı mahvettin oran mi istiyo buran mi diye alcan eline hıncını alana kadar bak bakalım napcak o zaman kız sen yaz adresi valla biz şöyle bi toplanıp gelelim
BUrada tek sorun onlar değil sizsinizEşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii
Yatağına girince onlar dahada aslan kesiliyorlar o zaman sen onunsun ya her dediğini yapcan yatakta kadınlık kendine kölelik ailesine hizmetçilik yapmak zorundasın ailen hatalarının farkına varmış ama biraz geç olmuş kusura bakmasınlar sen atcam nişanı diyince at kızım sonra cekcegine şimdi çek deselerdi şimdi belki daha mutlu olacaktın en azından sınır hastası olmazdinallah razı olsun. etmez mi çok etti. kaç kere nişan atmaya kalktım. hep ailem aman kızım yapma evlenince düzelir erkektir bu yatağına girince anasını unutur sana düşkün olur dediler. ama şimdi ailemde bin pişman. benim bu durumumu gördükçe çık gel bırak biz senin arkandayız diyolar ama ben cesaret edemiyorum.
çok ta yeniymişin canım yaa. tam cicim ayları deriz ya o dönemlerdesin daha . inşallah düzelir. hakkında hayırlısıallah razı olsun. etmez mi çok etti. kaç kere nişan atmaya kalktım. hep ailem aman kızım yapma evlenince düzelir erkektir bu yatağına girince anasını unutur sana düşkün olur dediler. ama şimdi ailemde bin pişman. benim bu durumumu gördükçe çık gel bırak biz senin arkandayız diyolar ama ben cesaret edemiyorum.
Ama güzelim hakketti böylesi inan niye evlendin o zaman ananın dizinin dibinden ayrılmasaydın ya bu senin karın evlendi geldi diye senin herseyini çekmek zorundamı erkek kadına deger vercek ya biz onlar için nelerden vazgeciyoruz okuldan kariyerden yeri geliyo uzaklara evlenince ailenden hasta oluyo başında bekliyoruz kendimizi değil önce onları düşünüyoruz bi yerleri ağrısa ölüyorlar biz her adet dönemi ölüp ölüp diriliyoruz hadi doğursun çocuğu bakalım 9 ay taşısın karnında bin bir zorlukla stresle ha dusermi bişey oldumu diye kaç saat çeksin sanciyi büyüyeyim derken canı ciksin ama beyimiz yatsın uyusun horul horul kimse onlara annesini atsın demiyo eyvallah o da çekti aynı şeyleri doğurdu büyüttü uykusuz kaldı ama be adam ayır şu annenle karının yerini ya sınırı çiz kimse geçemesin o çizgiyi hadi yapsın bakalım bunları mesafeyi koysun annesine karısına hiç o kadın istememezlik yapcak mi kv nasil memnun etsem diye dusunmucekmi kocam arkamda kv iyi geçineyim demicekmi ama yok yaparsa kılıbık olur sonra mazallahhh karizması çizilir nasılsa evde kadın elindeahahahha ay sen çok yaşa ya güldürdün beni :)
vallahi bende bazen adam tutup şöyle bir güzel dövdürmeyi düşünmüyor değilim. şöyle işten gelirken sıkıştırıp ağzını burnunu yamultsalar nasıl hoşuma gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?