Nefret ediyorum

Cikarcam az kaldı delirtecekler beni

Şans diye bir şey yoktur.. Herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır...
Yalnız... Sabırsızlık ve acelecilik, fevrilik, başlangıç aşamasında her şeyi tepetaklak eder. Bazen mecbur kalıyoruz, sabretmek pek de mümkün olmuyor.. Hatta sakin kaldığımızı düşündüğümüz yerlerde, bir kamera olsa, aslında mimik ve tavırlarla ne kadar fevri olduğumuzu da anlatabiliyoruz karşımızdakine "ki" bu da çok normal... İnsanlar size hak versin, onay versin, sevsin diye "ikili" ilişkilerin arasına giriyor iseniz, evliliklerde bu ne yazık ki pek mümkün değildir. Zaten siz oluruna bıraksanız, affedilecek bir şey idiyse, siz olmadan da o iş hallolur.. Biraz zaman alır sadece.. Bu yüzden kimse size dönüp "teşekkür" etmez.. Eşe kin kusma ilk zamanlar olur... Toyluk var zira... Yaşam detaylarınızı ve diğer ince kısımları buradan okuyabilmek şu an için bana mümkün gelmedi. Kimi konu sahipleri bazen bilerek, bilmeyerek hayatları hakkında önemli ipuçları veriyor ve o zaman yazmak daha kolay oluyor... Belki biraz da vakitsizim şu aralar, çok hakim olamadım bahsettiğim detaylara...
Benim izlediğim yol biraz çetrefilli.. İçinde olduğunuz için bilirsiniz, bu tarz meseleler standart tek bir çözüm değil de, her konuya ayrı bir çözüm fakat tek bir karakter ile yapılmalı.. Bu yüzden ben size karakteri vereyim;

- Özgüvenli, eş dahil (bir süreliğine) eşin ailesine mutlaka mesafeli (soğuk ya da küs değil), Üstten fakat kibarca konuşan, çok fazla gülücükler saçmayan ve fakat suratı da sirke satmayan, güçlü bir kadın...

Bunun açılması lazım.. yaşınızı bilmiyorum... Ama karakteriniz fazla yumuşak.. İnsanlar rahatça ruhunuzun kapılarını bile açıp çarpabiliyor girmek için.. Ne eşinizde ne ailesinde size karşı "saygı" yok... Ben size paraf açtım... Nasıl yapabileceğinizin bir sürü yolu var.. Çalışarak olabilir... aile ilişkilerinizi (kendi ailenizle) sıkı ve çok sevgi dolu tutarak yapabilir... Çok sevildiğiniz bir arkadaş ortamı ile sık görüşerek olabilir... olabilir de olabilir.. Yan yardımcı olarak ne kullanmak isterseniz...

Şans diye bir şey yok.. Eşinizin değebileceğini düşünüyorsanız bu yolda dirsek çürütmek var...
İnanın vakitsizlik... yoksa daha detaylı bir şekilde yardımcı olabilirdim...
Allah kolaylık versin

Aminn teşekkür ederim açıklamanız için burada yazılamaz her yorum bana güç veriyor inanin​

Bak sorun aslında kocan aslında.. öpsen de sevsen de birşeyler uyumsuz olduğu için böyle.. kocana uyum saglayabilseydiniz 3. Şahıslar sizi etkileyemezdi
Kocam yanımda olsaydı destek olsaydı bana etkileyemezdi elbette

Is kocada bitiyor malesef.. O bunlarin farkinda değilse, objektif ve adil olamiyorsa malesef cook sıkıntı yaşanıyor.. Kayinvalide kim oluyor ve ne hakla bi insani ailesine gondermiyor, ne demek "izin"? Esin mudahale etmiyor mu mesela bu duruma?

Bu söyledikleriniz bizim klasik türk erkeklerine ve ailesine sökmüyor malesef. istisnalar da vardır tabi. eşimin ailesiyle tanıştığım ilk günden bu yana gayet mesafeli, sınırlarını belli eden, kendi yaşam şartlarım ve sosyal çevrem neticesinde asla içli dışlı olamayacağımı hem konuşmalarımla, hem de hal ve tavırlarımla gösteren bir insanım.

Fakat gelin görün ki tam da bu yüzden evliliğimin ilk gününden bu yana eşimden aileme soğuksun, onlara karşı mesafelisin, içten samimi bir şekilde sarılıp öpmüyorsun, evde tek kaldığında anneme gidip oturmuyorsun, onu alıp bir çarşı pazar gezmiyorsun tripleri yiyorum. eğer bu söylemlerine karşılık verirsem ben böyle bir insanım nişanlıyken de böyleydim bunu biliyordun dersem günlerce aynı evin içinde konuşmaz benimle.

Sorun pasif eşten yana olunca ne stratejiler ne de taktik işlemiyor. çünkü karşında senin koynuna girmeden önce her gece annesine annecim seni çok seviyorum diye mesaj atan bir adam var. gün içinde karısını değil de ablasını arayıp dedikodu yapan işleri ile ilgili fikir alışverişi yapan bir adam var.

Bu durumda zaman sadece o adamdan iyice uzaklaşmana soğumana ve kendine boşanma cesaretini bulmana yarıyor başka birşeye değil.

Ben sana otuzların sonundan, özel mesajlar yoluyla pek çok yere vardırdığımız ve sonuç aldığımız, mutlu giden evlilikleri olan, artık mailleşme yoluyla görüştüğüm üyelerden cesaretle şunu söylemek isterim. Kendi iş yaşamım ve deneyimlerimi tamamen dışarıda tutarak hatta...

Klasik Türk tipi erkeğin B katagorisinde kaldığı bir Türk erkek ve Türk tipi aile yapısıyla evlendim. Üstelik geçmiş postlarımda bahsettiğim gibi tam bir melezim, zerre fikrim de yoktu.. Nasıl bir kültür?...

Bakın ben "mesafe" "Soğuklukla" karıştırılmasın diye hep parantez kullanırım... Mesafe bambaşka bir şeydir... Çok fazla yan bahane ile beslenip yavaş yavaş oluşturulur ama işte bunun için ya tecrübe ya da zaman içerisinde büyümek lazım... İnanın hak veriyorum... Buradan anlatmaksa çok zor oluyor.. Bir sürü parametre... Nasıl mesafe koymalıyız? O esnada eş ile oturtulması gereken, "Yanlış başlamış ikili ilişkinin rayına mutlaka girmesi" başlıkları.... Ailenin kol boyu değil de, o esnada belli ve hak verilecek çeşitli sebeplerle bir miktar farklı şekillerde askıda bırakılabilmesi... Size geliyor olabilseler bile.... Bir sürü konu var bununla ilgili... Bana davulun sesi uzaktan hoş geldi de, geçip şurada vakit öldüreyim diye yazmıyorum=) Eşini gerçekten sevdiğini söyleyen ve kurtarılması imkanlı, kurtarılamayacaksa bitişi acısız olsun diye konuştuğum yazıştığım pek çok arkadaşa ben bildiklerimi anlattım... Öğrendiklerimi... Umutsuz olmayın...

Şu ara diğer postlarda da bahsettiğim gibi işten ötürü "Vakitsizlik" içendeyim ama yine de elimden gelen şekilde ulaşmaya çalışıyorum beklentisiz.. Çok mu üstten olmuş, kusuruma bakmayın artık... Geçmişte detaylı yazdığım post da olmuştur...

Sadece benzer konulara yazıyorum zaten... Bilmediğim ve hakkında fikrim olmayan bir tane bile konuya yazdığım görülmemiştir...

Sanki ben yazıyorum bunları resmen bu kadar olamaz . Hiçbir şey kar etmiyor ne yazık ki söylediğiniz gibi istediği olmayınca surat asan. İstediği olunca keyfine diyecek olmayan ve bir yanlış veya ufak bir hatanda tepene çıkan koca tipi bizimkiler sonumuz ne olur bilmiyorum

Müdahale etmiyor etse bu denli sıkıntılı olmam zaten . Eşim var vezir Eş var rezil eder derler

Senin ailene karsi nasil esin ve ailesi?
Esim soğuk ve uzak annem çok hasta bir kere aramadı nasıl oldun diye beni zorla götürüyor anneme . Ailesi de annemin hasta olduğunu öğrendi fakat hiçbir şekilde aramadılar. Çok fazla saygısızlar kendilerinden başkasını kabul asla etmiyorlar . Her şekilde müdahiller malesef benim hayatıma. O yüzden ailemi herşeyin dışında tutuyorlar .

Allah sifa versin annene.. Bencil ve cahil insanlar kisacasi.. Zor bi durum.. Ailen ne diyor peki?

Allah sifa versin annene.. Bencil ve cahil insanlar kisacasi.. Zor bi durum.. Ailen ne diyor peki?
Amin insallah Allah razi olsun Yuvanı yıkma cahille cahil olma kızım kendini ezdirme biz senin arkandayız hersekilde kararın ne olursa olsun başımızın tacısin diyorlar . Gelip alalım istiyorsan diyorlar ama seviyorum işte konu burda kitleniyor. Annem asla saygısızlık etme kızım yetiştirilme tarzının ötesine gitme uyma onlara ama kendini koru diyor aslında benim kararıma bakıyor ailem kısacası.. Ben geleceğim desem hep arkamdalardır

aynen benim eşimde aileme karşı soğuk. 2 ay gitmesek niye gitmiyoruz demez. hastalanırlar bir arayıp geçmiş olsun demez. haftada iki gün anneme gitsem lafını yapar neymiş evdeki sorumluluklarımı aksatıyormuşum. ulan köpek sen her gün işten gelmeden annene uğrayıp yarım saat otururken, pazar günleri baban yoruluyor diye gidip dükkanda dururken sorumluluklarını aksatmıyorsun da ben iki gün gidince mi aksıyor. hayır böyle adamların nesini seviyoruz anlayabilmiş değilim hoş artık sevdiğimi de sanmıyorum. ama bir türlü o evi başına yıkıp boşuyorum ulan seni s...git hayatımdan diyemiyorum :)

Aslında evet aynen öyle ya cesaret yok ya öğrenilmiş çaresizlik var :) hayvan kısmına katılıyorum insan olsalar bu şekilde davranmazlar. Ama bence onları yetistiren annelerde suç mu merhamet yoksunu sevgisiz ve bencil büyütüyorlar oğullarını sorun bundan kaynaklanıyor.

Cok taviz vermissiniz sokun lafı gitsin. Benden buyuk diye kimseye saygi duymak ve moralimi bozduracak degilim, ego tatminlerini az otede yapsinlar. Saygi sevgi alttan alma karsilikli olur siz de onlar gibi davranin

Cok taviz vermissiniz sokun lafı gitsin. Benden buyuk diye kimseye saygi duymak ve moralimi bozduracak degilim, ego tatminlerini az otede yapsinlar. Saygi sevgi alttan alma karsilikli olur siz de onlar gibi davranin
Yapmadığım halde yapmış gibi görünüyorum esim tarafından da bundan böyle hıcbır seyı söylemekten çekinmeyen biri olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…