- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Işte böyle adamlar bu lafları söyleye söyleye kendilerinden soğutuyorlar.ne güzel karısını düşünen bir eşe sahipsin. kesinlikle birbirinizin kıymetini bilin. ilaç kullandığımı bilmiyor. kendimi acındırmak istemiyorum sırf ilaç kullanıyorum diye bana iyi davransın evine eşine bağlansın istemiyorum. bazı şeyler adamın içinden gelecek. ne zaman karşıma alıp güzel güzel konuşmaya çalışsam sen benim ailemi sevmiyosun artık bundan eminim diyor bende artık inkar etmiyorum evet senin sayende sevmiyorum aileni sevemiyorum çünkü sen onları bana o kadar antipatik gösteriyosun ki yapamıyorum diyorum.
İnanamıyorum ya bu kadar mı aynı olurbunlar bi tür demek ki . Ay bezdim anasının yanına koysam bezleyecek altını resmen tiksiniyorum adamdan ailesinin yanında bu kadar itici olamazlar
Işte böyle adamlar bu lafları söyleye söyleye kendilerinden soğutuyorlar.
Benimki böyle yapiyo diye kiskaniyo ışte anası en son bana sen kocanla yatiyosun ben yanlız dedi gulsemmi aglasammi bilemedim söylediğine kocası ölmüş çok olmuş kadın en son bana ne dicegini şaşırdı bunu dedi düşün artık sen gerisini
Gelin kadar taş düşsün başlarına . Kölesin işte bu kadar Gelin sen kölesin. Anlayışlı kayinvalide kayinpeder görünce bunlar nerde yetişiyor diyesim geliyor ya .ahhh ne isterler bu gelinlerden. sanki kendileri de gelin olmamış gibi. yok oğlumda oğlum. gelinsin yaa;
1. kaynananın evini temizleyeceksin.
2. kaynanasın habersiz bir yere gitmeyeeksin.
3. her haftasonunu kaynananda geçireceksin.
4. eşinin ailesine para vereceksin. durumları iyi dahil olsa siz kredi ödesenizde bu değişmez.
5. oğlunun üstüne gitmeyeceksin dırdır yapmayacaksın.
6. çalışıyorsan maaş kartın eşinde olacak. kaynanala birlikte oturuyorsan onlara olacak sen onlar sana ne verirse onunla yetineceksin.
7. görümcelerine saygıda kusur etmeyeceksin. eltilerinle iyi olacaksın.haklı da olsan görümcenden özür dileyeceksin.
8.kaynanan istediğin gibi evine girip çıkacak mümkünse yedek anahtarı olacak ki eve rahat girip çıksın sonuçta oğlunu evi.
9.sen cahilsin en iyi kaynanan bilir o yüzden çocuk büyütürkende onun dediklerini dinleyeceksin.
10. annen baban evine sık sık gelmeyecek kocanı annenlere götürmeyeceksin. o iç güveysi mi*??
bunları ve daha sayamadıklarımı yapmak zorundasın. çünkü GELİNsin
Benim kocam olsa iyiki demissin derdi ayol sizinkilere şaşırıyorum valla brnimkininde anası ama ayırır kocam benle onu o yüzden kiskaniyo zaten beni para senin elinde kocam mutfağa girip yardım ediyo bekarken vermezdi bana parasını hiç yardım etmezdi bana diyo ama ben alıştım bu laflarada en son bi laf söyledi o benim bardağı taşırdı artık o günden sonra demedigim lafları dedim kocama anlatamadığım ne varsa söyledim sen bana neden soylemedin diye bana kızdı o zamanda ben şanslıyım galiba biraz ama benim yaptıklarımı gorsenicanım benim kaynana da ben çocuklarımı büyütürken kocam hiç yanımda olmadı hep yalnızdım oğlum benim arkadaşım evimin erkeği der. bir keresinde yine bu tarz bi laf ettiğinde şuan sende aynı şeyleri bana yaşatıyosun farkında mısın anne böyle davranmaya devam edersen bende muhtemelen çocuklarımı yalnız büyütücem demiştim. şimdi eşimle ne zaman tartışsak bu lafı yüzüme vurur vay efendim sen anneme böyle dedin resmen evladından vazgeç onu bırak dedin nasıl söyledin diye başıma kakar
Seninki de baya anneci anlaşılan bu kadarda olmaz koyamıyorlar sınırı sonra vay efendim anasına laf edilemezmis e senin anan bana lafı söylerken bişey olmuyo yacanım benim kaynana da ben çocuklarımı büyütürken kocam hiç yanımda olmadı hep yalnızdım oğlum benim arkadaşım evimin erkeği der. bir keresinde yine bu tarz bi laf ettiğinde şuan sende aynı şeyleri bana yaşatıyosun farkında mısın anne böyle davranmaya devam edersen bende muhtemelen çocuklarımı yalnız büyütücem demiştim. şimdi eşimle ne zaman tartışsak bu lafı yüzüme vurur vay efendim sen anneme böyle dedin resmen evladından vazgeç onu bırak dedin nasıl söyledin diye başıma kakar
Hiç çıt im çıkmıyor ama eşim benden hep şikayetçi. Sen mi susmuyorsun diyo ben şok oluyorum . Ne dedim diyorum ya ne dedim . Cevap yok sadece herşeyden şikayetçi. Herşeyden çok yorgunum . Yoruldum. İleriye dair umutlarımı yitirdim. Emanet yaşıyorum sanki . Boşanmaya cesaretim yok gücüm yok . Bilmiyorum napacagimikendi ailene gitmek icin izin mi aliyorsun???
cok basit, o laflari agzilarina tikacaksin, bi söylenirler iki söylenirler her defasinda laflari agizlarina tikarsan kuzu gibi olurlar
esin de ailesini koruyorsa yap bavulunu yürü git annenin yanina de, erkekle evlendim saniyordum cocuk cikti ailesinden kopamiyor bi türlü de
böyle insanlara resti cekmeden rahat edemezsin, emin ol. böylelerine cazgirlik cirkeflik söker ancak
Hiç çıt im çıkmıyor ama eşim benden hep şikayetçi. Sen mi susmuyorsun diyo ben şok oluyorum . Ne dedim diyorum ya ne dedim . Cevap yok sadece herşeyden şikayetçi. Herşeyden çok yorgunum . Yoruldum. İleriye dair umutlarımı yitirdim. Emanet yaşıyorum sanki . Boşanmaya cesaretim yok gücüm yok . Bilmiyorum napacagimi
Oldu zaten öyle bir dönem 1 hafta dayanamadı ben gittim . 2 gün triplere girdi atar yaptı ciddiye almadı 2 gün sonra paşa paşa geldi peşimden. Onu yollamayi da denedim gitmiyorum diyorbosuna yorulma valla dedigim gibi yap bavulunu yürü annenin evine git bebeksin sen daha büyümemissin, evli oldugunu kavrayamamissin de
gitsin anasinin dizinin dibinde otursun, en gec 1 hafta sonra karicim karicim diye geri döner dayanamaz
Oldu zaten öyle bir dönem 1 hafta dayanamadı ben gittim . 2 gün triplere girdi atar yaptı ciddiye almadı 2 gün sonra paşa paşa geldi peşimden. Onu yollamayi da denedim gitmiyorum diyor
Herşeye tatlılkla yaklaşan bir insanım evet eşim pasif bir karakter bende onu sevdiğimden susuyorum . Benim şöyle bir sorunum var eşimle ailesinin arası açılınca hemen barıştırmaya çalışıyorum 1 kere böyle bi durum oldu ben zorladım eşimi git ellerini öp gönüllerini al diye . Ne yapmalıyım bunu yaptığım için şuan pişmanım iyi ki yaptin Allah razı olsun iyilik yaptın diyen yok . Hatırlayan yok Bn hep kötüyüm. Birde pişman olduğum diğer konuda şudur ki onların yanında eşimi zor duruma sokmalarindan diye susup eşime kinimi kusuyorum buda eşimde beni iki yüzlü olarak görmeye sebep oluyor . Yaptıklarını nasıl hissedirecegim eşime. Ben kavga ederk değilde" hayatım sence bunu böyle söyleyerek doğru mu yaptı çok kırıldım diyorum " eşim bana o öyle demek istemedim için fesat diyor. Siz şanslı olarak olumlu sonuç almışsınız inşallah devam eder Allah hep korusun onların şerrinden sizi . Ama nasıl bir yol izlediniz de olumlu oldu paylaşır mısınız?Dominant karakterlerden bahsediyorsunuz, bu kadar yayılıp şimdiye kadar her şeye karıştılarsa.. Ya eş pasif, ya siz sessizdiniz. Erkekler hemen fark etmez... Ancak pek azı yine de bir sınır koyar.. Siz demek o gruptan değilsiniz... Eş pasifse, ancak siz de eşinizi çok seviyor, evliliğinizin de mükemmel olacağına (ilerleyen zamanda) inanıyorsanız... "Zaman" tek çözüm bu...
"Kayınvalidesi çok berbat" bir insan olarak yazıyorum bunu... Eşim de çok pasifti bir zamanlar... Ben de, hala üstüne gittiğim halde yenemediğim o hırs yüzünden başladığım bu yolda çok fazla beklemediğim olumlu sonuç aldım... Zaman içerisinde eşinize tatlı tatlı fark ettirerek bir başlayın... Tepkisini bir tartın.. Tepkinin durumuna göre, görüşme aralarını uzatıp mahrem odaların kapılarına kilit vurun... Amiyane tabirle eğitim verin... Yapın bunu... Herkesin kültürü bir olacak değil.. Siz onlardan tecrübe kazanırken, onlar da bir şeyleri öğrenir... Tatlı yapın diyorum çünkü çetrefilli konular.. Uygulamaya başlarsanız bizi durumdan bir haberdar edin.. Tepkilerden... Duruma göre acele etmeden ne yapılabilir, niyetler ne, taraflar nedir ortaya çıksın
O ruh benden de var deli ruhu ailem duyup üzülür diye korktuğum için yapmıyorum ama bu çok iyi fikir yaben biraz deliyim sanirim hic gelemem, gerekirse kapinin kilitini degistiririm bavulunu da kapinin önüne koyarim, erkek olmadan bu eve ayak basamazsin, ben senin karinim bunu aklindan cikarma bundan sonra git kendinle halles derdim
ne saniyor bu erkekler, es mi aliyorlar köle mi ne saniyorlar ya
O ruh benden de var deli ruhu ailem duyup üzülür diye korktuğum için yapmıyorum ama bu çok iyi fikir ya
üzülen sen oluyorsun ama üzülme iste, birak kocan üzülsün, bi daha dikkatli olur en azindan
mutlaka bi hal caresine bak, dondurmam gaymak filminde de denildigi gibi "bazen bir cinnet herseyi halleder"
Evet doğru hatırlıyorsun kaynanayı nSil öpsem kar etmez yılan lik ruhuna işlemişSen şu kocasını opucuklere boğup yuvasını kurtaran üyemiydin?? Öyle bir konu hatırlıyorum sanki.. kaynanayi da öpseydim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?