- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Sanmıyorum bildiğini adam askeriyede bu biliyor diye bizi kandırıyordurHayatımda birinin ifşa olmasını hiç bu kadar istememiştim. Umarım ifşa olur sevgili konu sahibi. Zira bir öğrencinin 12 yaşındaki bir çocuğun dahi dünyadan yok olmasını isteyecek kadar saf nefret besleyen bir öğretmeni olmasını istemem. Nişanlınıza da diyecek birşey bulamıyorum, insan hiçbir günahı olmayan ailesinin tarafında olacağı yerde saf nefret besleyen nişanlısının tarafını tutuyor.
Bence de bilmiyordur, yani öyle olmasını umuyorum. Bilip göz uymuyorsa kesinlikle o da normal değil.Sanmıyorum bildiğini adam askeriyede bu biliyor diye bizi kandırıyordur
Sen öyle san elektram, herşeyin en iyisi fazla fazla yapılacak bu arkadaşa bak gör, şuraya yazıyorumsen psikopatsın onu anladıkta nişanlını çözemedim. Ya bilmiyor ya da o da psikopat neyse aile umarım gerçek yüzünü görür. İnşallah size bir çöp bile yapmazlar aminnnn
Tabi canım, bunlar böyle böyle hayatta kalıyor. Avlarını iyi seçmeseler ölürler açından.Sen öyle san elektram, herşeyin en iyisi fazla fazla yapılacak bu arkadaşa bak gör, şuraya yazıyorum
Böyle insanlar bir süre sonra yüzlerini belli ediyor. İnşallah öyle olur. 12 yaşındaki kızın saçlarını bile kıskanıyor. Fesat desem hafif kalıyor bu kötülüğün vücut bulmuş haliSen öyle san elektram, herşeyin en iyisi fazla fazla yapılacak bu arkadaşa bak gör, şuraya yazıyorum
Benim tanıdık da öğretmen bunun aynısı işte, ama dedim ya millet el üstünde tutuyor, bizim toplum sever böyle kara ruhlu bencil psikopatları...heryerimizden belliBöyle insanlar bir süre sonra yüzlerini belli ediyor. İnşallah öyle olur. 12 yaşındaki kızın saçlarını bile kıskanıyor. Fesat desem hafif kalıyor bu kötülüğün vücut bulmuş haliAdanda psikopat böyle bir insanla evlenilir mi yahu üye birde öğretmenlik okumuş. Böyle bir insanın çocuklarla muhatap bile olmaması gerek umarım atanmaz
Başkaları adına yine utandık pirayecim ne diyelim Tanrım hidayet versinBenim tanıdık da öğretmen bunun aynısı işte, ama dedim ya millet el üstünde tutuyor, bizim toplum sever böyle kara ruhlu bencil psikopatları...heryerimizden belli
Bence nisanlin konu acmaliydi burayaKlasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
Çok çekilmez biri gibisiniz kusura bakmayın da. Nedret dolu bir konu.. Böyle bir konuyu yengem açsa çözüm bulsun isterim nefret dolsun değilKlasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
Nişanlın senin bu haksız kinini biliyor ve dev ediyorsa iki karaktersiz insan yola çıkmış. Allah mesut etsin. Kalbi kötü olan insana yapacak bişey yoktur.Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
İfşa olucak diye korktu herhaldeE konu sahibi üyelik iptali yaptırmış konu niye açık
Sanmıyorum bildiğini adam askeriyede bu biliyor diye bizi kandırıyordur
Bencede öyle yoksa bu kadarına kim bir şey demezBen adamın konu sahibinin tüm düşüncelerini duygularını bildiğini sanmıyorum.
En çok annen bana surat astı, evlenince çok görüşmek istemiyorum gibi bir şey demiştir.
Ailesindenmi kutugundenmi ne sildirip cocugu gitmek istiyodu bence gitti. Insallah yurt disidirda boyle boyle azalirlarİfşa olucak diye korktu herhalde
Gitse ne yazar ki sizce o adam bu kadına ne kadar sabreder en fazla iki yıl ben böyle biriyle aynı ortamda solumak bile istememAilesindenmi kutugundenmi ne sildirip cocugu gitmek istiyodu bence gitti. Insallah yurt disidirda boyle boyle azalirlar
Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?