Nefret etmek yok olmalarini istemek

Hayatımda birinin ifşa olmasını hiç bu kadar istememiştim. Umarım ifşa olur sevgili konu sahibi. Zira bir öğrencinin 12 yaşındaki bir çocuğun dahi dünyadan yok olmasını isteyecek kadar saf nefret besleyen bir öğretmeni olmasını istemem. Nişanlınıza da diyecek birşey bulamıyorum, insan hiçbir günahı olmayan ailesinin tarafında olacağı yerde saf nefret besleyen nişanlısının tarafını tutuyor.

Sanmıyorum bildiğini adam askeriyede bu biliyor diye bizi kandırıyordur

Ahahaha işyerimde bir kadın var o yazmış zannettim, sizden iyi olmasın o da aynı böyle insan düşmanı bı arkadaş, nasıl itici nasıl kötü niyetli nasıl negatif nasıl bencil nasıl çirkef anlatamam..lakabı da var ama tanıyan çıkar söyleyemem amaaaa...aması şu, işyerinde de evliliğinde de el üstünde tutuluyor, zorbalığına uğramamak için eşi çocuğu akrabaları pervane olur, veliler öğrenciler saygıda kusur etmez, müdür bile bize kök söktürür buna desturla selam verir o derece...bana da zorbalık yaptı zamanında ama şu anda takdir ediyorum kendisini, bizim millete böylesi makbul...hiç bozma kuzum devamke

Son düzenleme:
sen psikopatsın onu anladıkta nişanlını çözemedim. Ya bilmiyor ya da o da psikopat neyse aile umarım gerçek yüzünü görür. İnşallah size bir çöp bile yapmazlar aminnnn
Sen öyle san elektram, herşeyin en iyisi fazla fazla yapılacak bu arkadaşa bak gör, şuraya yazıyorum

Sen öyle san elektram, herşeyin en iyisi fazla fazla yapılacak bu arkadaşa bak gör, şuraya yazıyorum
Böyle insanlar bir süre sonra yüzlerini belli ediyor. İnşallah öyle olur. 12 yaşındaki kızın saçlarını bile kıskanıyor. Fesat desem hafif kalıyor bu kötülüğün vücut bulmuş hali Adanda psikopat böyle bir insanla evlenilir mi yahu üye birde öğretmenlik okumuş. Böyle bir insanın çocuklarla muhatap bile olmaması gerek umarım atanmaz

Benim tanıdık da öğretmen bunun aynısı işte, ama dedim ya millet el üstünde tutuyor, bizim toplum sever böyle kara ruhlu bencil psikopatları...heryerimizden belli

Bence nisanlin konu acmaliydi buraya

Çok çekilmez biri gibisiniz kusura bakmayın da. Nedret dolu bir konu.. Böyle bir konuyu yengem açsa çözüm bulsun isterim nefret dolsun değil

Nişanlın senin bu haksız kinini biliyor ve dev ediyorsa iki karaktersiz insan yola çıkmış. Allah mesut etsin. Kalbi kötü olan insana yapacak bişey yoktur.

Bacim ben senin gibi insanlarin sokakta aramizda dolastigini dusundukce korkuyorum yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…