Nefret etmek yok olmalarini istemek

Hastasınız siz.. Tedavi olmanız lazım..

Ruh hastası gibi hal hareket sergilemenin anlamı yok ısınmaya çalış bi şekilde ortada bisey yokken kin gütmek nedir yahu o insanlarında psikolojisine yazık nisanlin biliyormu dusuncelerini

Nasıl ki grip olduğumuzda, öksürdüğumüzde doktora gidip tedavi talep ediyorsak, ilaç kullanıyorsak bunu hasta ruhumuz için de yapmalıyız..

Nişanınıza tedavi olmak istediğinizi söyleyin ve birlikte tedavi olmaya başlayın ( Nişanliniz duygularınızı bilip de sizi tedavi ettirmediği yada bırakmadığı için tedavi olmalı.. Öyle evlat da Dağlara taşlara..)

Allah sevgiline kaynana k.pedere sabır versin ve sizin elinizden kurtarsın

Evlenirseniz sevgilinizede yazık olur adamın ömrünü yersiniz siz

Tam bir psikopat
Kendini acik ettiyse ve nisanlisi da tepki gostermediyse ikisi de psiko. Ama konu sahibi ne denli dogru soyluyor bilmiyorum. Bi mesajda yazmislar erkek tarafina hediyeler aliyormus vs. diye. Insanlara boyle oynuyorsa cok yazik. Zavallilar kendilerini bir korku filminin icinde bulacaklar.

Aslinda durustsunuzcogu kayinvalide ve gorumce probleminin ana kaynagi bu bence o yuzden de kendi annelerimiz daglar kadar hata yapsa ya da kardeslerimjz buyutmuyoruz hatta onlari mazur gormek icin" stresli, menapozda, okulda sorunlari var" gibi gibi bir cok mazeret buluyoruz ama is kayinvalide ya da gorumce oldu mu nasil kusebiliriz nasil kavgayi buyutebiliriz diye bakiliyor sanki iste tum bunlarin sebebi bu gizli "nefret, esin tum ilgisini istemek onu kimseyle paylasmak istememek" . Sen en azindan bunu kabul ediyorsun internette arastirin EFT metodu uygulamasini hergun bes dakika bu nefret icin uygulayin hem uygulama sonuclarini burda paylasin insallah hem de bu nefretten tumden arinin sonucta bu evlilik yurumez nisanliniz simdi hormonlar tavan sizin dediklerinizi biloyor ama "dereyi gecinceye kadar ayiya dayi dicen" sozunu uyguluyor sanirim cunku siz nasil kabul etmezsiniz sizin aileniz icin bunlar dusunulse siz istemezsiniz nisanlinizda hormon seviyesi normale dondumu istemicek

Yazdıklarında kendi yengemi gördüm eksiği var fazlası yok.Çok zavallica.Beni görünce topukluyor annemi engelliyor mlca hareketler vs.

12 de değil bacım 10.
heralde utanmış 10 yaşında çocuğu kıskanmaktan da 12 demiş. hatta saçı sırma gibi bakımlı olduğu halde diyorum modern kestir ne bu böyle köylu gibi falan demiş çocuğa.
mesleğiyle vurmak istemem ama öğretmen bu hanım kızımız.
hatun hakkında yazdıklarından dolayı detaylı bilgi sahibi oldum, işsizim bu aralar (bedenen işli ruhen işsiz ahaha) baktım iyice entrylerine.

Evlerden ırak. Rabbim evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…