Dürüst mü ? Dürüstlük kavramı sizin için nedir b? Aileye şirun görünüp, onlara hediyeler alıp, normal davranıp içinde bir nefret büyütmek ama bunu belli etmemeye çalışmak ? Sizce bu dürüstlük mü ? Konu sahibi sahtekar bir oyuncu. Gerçek kişiliğini insanlara göstermiyor.hepsi bu.Aslinda durustsunuzcogu kayinvalide ve gorumce probleminin ana kaynagi bu bence o yuzden de kendi annelerimiz daglar kadar hata yapsa ya da kardeslerimjz buyutmuyoruz hatta onlari mazur gormek icin" stresli, menapozda, okulda sorunlari var" gibi gibi bir cok mazeret buluyoruz ama is kayinvalide ya da gorumce oldu mu nasil kusebiliriz nasil kavgayi buyutebiliriz diye bakiliyor sanki iste tum bunlarin sebebi bu gizli "nefret, esin tum ilgisini istemek onu kimseyle paylasmak istememek" . Sen en azindan bunu kabul ediyorsun internette arastirin EFT metodu uygulamasini hergun bes dakika bu nefret icin uygulayin hem uygulama sonuclarini burda paylasin insallah hem de bu nefretten tumden arinin sonucta bu evlilik yurumez nisanliniz simdi hormonlar tavan sizin dediklerinizi biloyor ama "dereyi gecinceye kadar ayiya dayi dicen" sozunu uyguluyor sanirim cunku siz nasil kabul etmezsiniz sizin aileniz icin bunlar dusunulse siz istemezsiniz nisanlinizda hormon seviyesi normale dondumu istemicek
Insan onun oldugu evde uyuyamaz,koltuk tepesinde sabahlar vallahi.Aman Allah korusun! Uyurken insanın kulağını kesecek, dişini sökecek bir potansiyeliniz var. Hadi canım hadi bizden uzak Allaha yakın, cinli midir nedir triplere bak
Mazoşist.sen psikopatsın onu anladıkta nişanlını çözemedim.
C cokguzelolsun boyle ogretmenler elinde buyudum. iki elim yakalarinda diger dunyada.. bende o kadar cok zararlara sebep oldular ki egitim hayatimla ilgili. Allaha havale ediyorum onlari.Bahsi geçen görüncenin 12 yaşında olduğu bilgisi geçtiğimiz 16 sayfada verilmiş mi? Yoksa ben söylüyorum
Üstelik 4 yaşından beri,yani bebekliginden beri bildiğin bir çocuk. İnsan 12 yaşında bir çocuktan nasıl böyle nefret edebilir? Kaldı ki atanmayı bekleyen bir sınıf öğretmeniymis, yani o yaşlardan anlaması gereken bir durumda konu sahibi...bir de utanmadan gorumce demiş küçücük çocuğa,şaka gibi valla
*Bir medeni cesaretle konu açan insanları linçlemeye karşıyım ama konu da konu yani yaaa, resmen insanlari tahrik için acilmis
C cokguzelolsun boyle ogretmenler elinde buyudum. iki elim yakalarinda diger dunyada.. bende o kadar cok zararlara sebep oldular ki egitim hayatimla ilgili. Allaha havale ediyorum onlari.
cocuklari ellerinde ziyan edecek insanlara Allah nasip etmesin ogretmenligi. nisanlisi da ayikir insallah bir an once hak ettigi muameleyi gosterir.keşke öğretmen olamasa... tırnağını yiyerek okuyodur konuyu acaba ifşa edilebilir miyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?