Nefret etmek yok olmalarini istemek

Dürüst mü ? Dürüstlük kavramı sizin için nedir b? Aileye şirun görünüp, onlara hediyeler alıp, normal davranıp içinde bir nefret büyütmek ama bunu belli etmemeye çalışmak ? Sizce bu dürüstlük mü ? Konu sahibi sahtekar bir oyuncu. Gerçek kişiliğini insanlara göstermiyor.hepsi bu.

Düşünceleriniz, hisleriniz çok korkunç. Nişanlınıza bu duygularınızı söylediğinizde hiç tepki vermiyor mu? Sevmemek başka ancak yok olmalarını istemek, çok uç bir nokta olarak geldi. En önce empati yapabilirsiniz mesela, nişanlınızın sizin ailenizle ilgili aynı düşünce ve hislere sahip olduğunu bilseniz nasıl hissederdiniz? Ama mutlaka bir destek almalısınız, bu şekilde devam ederse tehlikeli, sıkıntılı sonuçlar doğurabilir bu tarz düşünceler. Sorun yaşansın veya yaşanmasın, herhangi birine karşı bu tarz hislere, düşüncelere kapılmak genel olarak bir sıkıntı olduğuna işaret olabilir. Umarım zihninizden, kalbinizden bu tarz düşünceleri, hisleri silebilirsiniz. Her şeyden önce merhamet duygusunu herkese karşı hissedebilir, güzel düşüncelerle olumlu duygular besleyebilirsiniz umarım.

Aman Allah korusun! Uyurken insanın kulağını kesecek, dişini sökecek bir potansiyeliniz var. Hadi canım hadi bizden uzak Allaha yakın, cinli midir nedir triplere bak
Insan onun oldugu evde uyuyamaz,koltuk tepesinde sabahlar vallahi.
Yazik kadin da oglum evleniyor diye seviniyor,Allah bilir ne kadar sakin anlayisli kv oluyorum diye kendiyle gurur duyuyordur zavalli
Kazandibi degil Kazankarasi mubarek=/

Aslında siz bu korkunç düşüncelerinizle birlikte insanların hayatından yok olsanız sorun kökten çözülecek. B.k çukuruna falan da düşebilirsiniz. Gerçekten bu ne gece uyurken herkesi boğar bu tip, kendi ailesine bile zarar . Bizden ırak cehenneme direk ol bacım, amin.

Kesinlikle tedavi olmanız gerek.Kurduğunuz cümleler normal değil.Beni çok derinden yaralamış,hayatımın büyük bir bölümünü mahvetmiş insanlar için bile bu cümleler aklımdan geçmedi

Benimde bir oğlum var Allah korusun dedim okuyunca söylüceklerim bu kadar

Allah'ım resmen üşenmedim. Bende ki işsizliğe bak bütün önceki konularını falan okudum geldim.

Evet kızlae açılın ben bilirkişiyim
Bence sen çocuğu da sevmiyosun bacım (annesi çocuğa kek yollamak istemiş bi konusunda, bu da yok gerek yok falan demiş). Sadece yalnız ve mutsuzsun. Yoksa sana gayet iyi davranmışlar okuduğum kadarıyla. Ne bu nefret, ne bu düşmanlık. Azıcık sevseydin adamı onun hattı olurdu.

Hepsini geçelim küçücük çocuğun abisiyle bağından rahatsız olmuşsun sen. Onu kıskanıp sevmiyorsun. Bu kaçıncı level bi bencillik. Sevinmen lazım, güzel baba olur bu adamdan diye.

BENCE; sen biraz uzak kal. Karşındakini gerçekten istiyor musun, yoksa bu kadar senelik ilişki diye vazgeçemiyor musun? İyice düşün.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bi de mutlaka psikolojik destek alın. Bu kadar kin, nefret sağlıklı duygular değil. Erken yaşlanırsın sonra

Ben ne okudum ya okurken kaldim.
Hic saglikli degil. Zaten yorumlardan biliyorum az cok sizide bu kadarini beklemiyordum tamamini okuyamadim

Ilahi adalet var. Tum dusunceleriniz size döner ve nisanlin yeni nisanlisi ve anne babasiyla mutlu mesut yasar.... Sen dis kapinindis mandali olarak attaaaa....
Ne ekersen onu biceceksin.

bence bir piskolaga gidin kotu kaynana gorumce gormemissiniz iyilerse size neden nefret ediyosunuz ki onlarda artik senin bir ailen negatif dusunce den uzak dur pozitif ol yoksa nisanlini da kaybedersin nisanlinin ailesi seninde ailen canimm hep mutlu ol insaAllah

sen psikopatsın onu anladıkta nişanlını çözemedim. Ya bilmiyor ya da o da psikopat neyse aile umarım gerçek yüzünü görür. İnşallah size bir çöp bile yapmazlar aminnnn

C cokguzelolsun boyle ogretmenler elinde buyudum. iki elim yakalarinda diger dunyada.. bende o kadar cok zararlara sebep oldular ki egitim hayatimla ilgili. Allaha havale ediyorum onlari.

C cokguzelolsun boyle ogretmenler elinde buyudum. iki elim yakalarinda diger dunyada.. bende o kadar cok zararlara sebep oldular ki egitim hayatimla ilgili. Allaha havale ediyorum onlari.

keşke öğretmen olamasa... tırnağını yiyerek okuyodur konuyu acaba ifşa edilebilir miyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…